nedeľa 8. decembra 2013

Darček malú princeznú

Viete kto má najkrajšie darčekové balíčky? No predsa deti! Naozaj nesrandujem! Do minulého roku som takéto detské balíčky badala najmä na internete, ale teraz je ich dostať už aj bežne v obchodoch! Viem, že veľa z Vás je proti takýmto darčekom, ale mne osobne sa veľmi páčia, vyrastala som na nich a robili mi vždy veľkú radosť. Veľa malých dievčat sa chce parádiť a vyzerať ako svoja mamina a preto mi prídu rozkošné všetky tie malé detské parfémy. Predsa len, musíte uznať, že lepšie na Vašej malej princeznej bude voňať Barbie voňavka ako Vaša Gucci Guilty. Voňavky pre dospelých nie sú určené pre malé deti, môže sa im z nich točiť hlava či dokonca byť nevolno. Preto si myslím, že keď už sa Vám koncept voňavky pre malé dieťa páči tak nech je tá vôňa naozaj určená jemu.
Celkovo si myslím, že detské darčeky resp. tieto balíčky nie sú príliš drahé preto ich nebudem rozdeľovať podľa ceny, len Vám ukážem, čo pekné som na nete našla.



 Barbie voňavka to musí byť! Škoda, že sa mi na internete nepodarilo nájsť nejakú super fotku aj s tou krásnou škatuľkou, pretože tá je na tom všetkom asi najkrajšia. Nakoľko som Vám chcela poskytnúť plnohodnotný článok bola som  túto voňavku hľadať, aby som vedela, či detské vône stále voňajú ako kedysi a prehlasujem, že áno! Bola to krásna ovocno- cukríková vôňa, veľmi jemná a vyrobená presne pre malé princezné. Inak jej presný názov je Avon Barbie Fun and Fruity Doll-iciou. 

Ak by ste chceli niečo väčšie ako len voňavku pre dievčatká je podľa mňa prekrásna táto sada  EP Line Disney Princess darčeková sada. V tomto prekrásnom kufríku sa ukrýva toaletka, telový gél a rozkošná hubka. Kufrík je potom sám o sebe veľmi pekne využiteľný, môžete si do neho dať hračky alebo iné pekné vecičky!



Tretia vec, ktorá ma zaujala síce už nie je taká lacná, ale je veľmi pekná. Neviem, čo za značku je Kaloo, ale predpokladám, že to bude nejaký výrobca nielen voňaviek ale aj oblečenia a nábytku. Ich toaletné vody sú bez alkoholu, vyzerajú neskutočne krásne a majú ich obrosvký výber. Nájdete ich či už samotné alebo v darčekovej sade. Priznám sa, že neviem ako voňajú, ale zaujali ma už len od pohľadu.


A čo Vy? Ste za, alebo proti takýmto darčekom? Ak za, kde ich kupujete? Ak proti, prečo?

11 komentárov:

  1. Moje nevlastní sestřička je na takovéhle věci ještě moc malá, myslím, že stejně jako loni jí udělá největší radost nějaký veliký plyšák nebo panenka. Ale až trochu povyroste, proč ne... její maminka bude určitě ráda, když jí nebude krást její parfém, ale bude mít svůj malý dětský. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak bábiky a plyšáky sú mega super vec :)) to musí byť radosť kupovať :)

      Odstrániť
  2. ked som bola mala starka mi kupovala take pre deti si pamatam že balzamy barbie a ja som sa hrozne tešila bolo to fajn:)) ale voňavku by som pre male dievčatko asi nedala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslíš také sprcháče a tak? Ja si pamätám, že som mávala taký šampón že mal hlavu ako Minnie :)to bolo super :)

      Odstrániť
  3. Podla mna su taketo darceky velmi mile, ved aj male dievcatka chcu byt velke paradnice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jéé, to jsem vždycky jako malá chtěla :)) :D Škoda, že už jsem velká a ségra taky..:( Ale co je na tom, koupit si to pro sebe, že ? :D:D

    Hezká inspirace:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)) no myslím, že nás veľké baby :) potešia viac už tie ozajstné voňavky :) my si budeme musieť počkať až raz budeme mať asi bábo komu také vecičky budeme kupovať :)

      Odstrániť
  5. Myslím si, že nič nie je na takýchto darčekoch zle. Veď aj malé princezny sa chcú páčiť, ale určite je lepšie im kupovať veci určené pre deti a nie normálne. Aj keď aj v detských vecičkách sa nájdu nebezpečné látky ako občas vidíme v tv. Myslím si, že ak je dievčatko na takéto veci nevidím dôvod ju niečím takýmto pekným neobdarovať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej to je najhoršie keď sú v detských veciach nejaké svinstvá. Pamätám si, že minulý rok bola strašná kauza keď boli v detských tieňoch nejaké také veci :( ľudia sa príliš nevyznajú v zloženiach a potom doplácajú na hnusných obchodníkov, ktorý chcú silou mocou ušetriť a dajú tam nejaké chemické nechutnosti :((

      Odstrániť
  6. Já mám malého brášku, kterého nejvíce potěší autíčka, vojáčci a podobné klučičí hračky, takže kosmetikou se mu bohužel moc nezavděčím :D :).

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne