piatok 6. decembra 2013

Hľadajte aj tam, kde by ste inak nehľadali

Nebudem Vám klamať, a tak Vám poviem, že v poslednej dobe som enormne ale enormne lenivá. Okrem blogovania sa mi nič nechce, a aj keď by som sa mala učiť často sa prichytím ako namiesto toho prokrastinujem pri obzeraní si webových stránok. Navyše som si na túto svoju činnosť našla výbornú výhovorku a to, že hľadám darčeky. Kto však číta môj blog, vie, že to je úplná blbosť lebo darčeky mám nakúpené od mája, čiže teraz by som mohla po večeroch akurát tak spokojne sedieť u mňa v izbe a učiť sa. Ale na druhú stranu pri prokrastinácií často nájdete aj dobré veci (vďaka za vyskakujúce a pútavé reklamy na bulvárnych stránkach) a o tom je vlastne môj dnešný príspevok.


To máte ako zo stránkou http://www.pushup.sk/  v prvom rade by na ňu možno veľa z Vás ani nekliklo a v druhom rade, keď už by ste klikli tak by ste tú stránku možno rovno vypli. Vyskočilo by na Vás zvodné prádlo, nejaké obnažené ženy a tým by ste stránku zavrhli do zabudnutia. Ja som sa poučila už dávno - o tom som Vám písala aj v lete v mojom článku o tom, prečo by ste si mali kupovať kvalitné a pekné pančušky, a viem, že práve takéto stránky sú väčšinou majstrami v sortimente práve na pekné silonky. Samozrejme, že je to tak a stránka má krásne silonky, ale silonky nie sú zďaleka jediná vec, ktorá je tam zaujímavá. Určite odporúčam pozrieť si spodné záložky v kategórii sukne, šaty,blúzky pretože tam nájdete naozaj krásne šaty ako aj sukne za veľmi dobré ceny. Všetko je to takmer business štýl, ktorý by ste určite na takejto stránke nečakali. Alebo čakali? Sú business ženy v robote prezlečené do šedých farieb a nenápadných kostýmov a doma sú to potom dračice? :) ja neviem, povedzte Vy :) 

Aby som neodbiehala od témy, mňa samozrejme najviac zaujali pančušky. Paradoxne mali jedny, o ktorých som uvažovala už dávno a sú to krásne čierne silonky s pekným jemným, ale zaujímavým vzorom. Na to, aby zaujali stačia úplne čierne šaty a vysoké lodičky a všetky oči sú na Vás. Silonky majú priesvitný materiál, a veľmi dobre sedia. Veľkosť je síce univerzálna, ale ja by som povedala, že úplne najlepšie sadnú 170-175 cm čo sa týka výšky. Od tejto značky Electric Lingerie mám doma už asi 6 kúskov a všetky sú veľmi kvalitné a odolné (len ich perte v tých sáčkoch na spodné prádlo alebo v rukách). Balenie je také, no, veď vidíte, ale keď majú byť zvodné, tak by som sa asi nemala diviť.




Okrem siloniek ma zaujala ešte jedna vec a to legíny. Ja osobne legíny nemám rada, bežne ich nenosím a nepáči sa mi, ako ich veľa dievčat vymenilo za rifle. Ale! môj snúbenec mi už rok hovorí, ako sa mu páčia legíny so zimnými vzormi a pokaždé keď ich na niekom vidí, je to ,,pozri také musíme niekde kúpiť" . Ono to zas nie je taká ľahká úloha, pretože všetky legíny čo doma mám (a to rovno píšem, že ani jedny neboli lacné) sú mi aj napriek tomu, že mám XS veľké, odstávajú mi na zadku, na stehnách a po pár noseniach sú strašne vygajdané. Potom vyzerám akoby som nosila oblečenie po staršej sestre a necítim sa v tom dobre. Na tento fakt som každopádne pri objednávaní týchto legín zabudla, pretože som to brala tak, že 1,jeeej našla som zimné, 2, snáď mi nebudú krátke, keď je to univerzálna veľkosť. A teraz legíny mi došli a ja som strašne prekvapená, pretože majú úplne iný materiál ako mám doma ja. Je to látka s veľkým podielom silonu podľa mňa, pretože je málo elastická a je pomerne pevná. Legíny určite nie sú mľandravé a určite sa nevygajdajú. Predajca na stránke uvádza, že je to univerzálna veľkosť ale podľa mňa legíny sadnú XS a S. Na tele sedia každopádne výborne, krásne akoby tvarujú stehná a lýtka a vyzerajú veľmi kvalitne. Teším sa, keď si ich dám v zime s parkou, nejakým dlhým čiernym svetrom a bude to paráda! Inak musím ešte napísať, že taký výber aký majú tam legín som ešte nikde nevidela -nájdete tam kvetinové, vojenské, minetonkové, pásikavé, komiksové vážne všehochuť!




Zásielka inak došla veľmi rýchlo a firma robí s prepravnou spoločnosťou, kde bola žena kuriérka :) inak veľmi milá a ochotná (čo sa stáva málokedy). Výber majú veľmi široký a celým týmto som chcela povedať, že niekedy na stránkach, ktoré na to nevyzerajú nájdete naozaj super veci, ktoré by ste tam nehľadali. A teraz ma vlastne napadlo, že na stránke majú aj veľa podprseniek pre ženy s väčším poprsím za dobré ceny, čiže ak poznáte niekoho v okolí kto má s týmto problém, môžete mu poradiť :) 

Dnes taký ľahký článok, aby ste si ho mohli rýchlo preletieť a užiť si piatok či sobotu! 

A čo Vy? Máte radi legíny? Nosíte ich? Páčia sa Vám zimné vzory?





21 komentárov:

  1. Legíny taktéž nesnáším, ale ty se zimními motivy se mi líbí... sice sama bych si je nekoupila, ale nevadí. A ty silonky jsou úžasné, musím se na stránky mrknout! :)

    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám ich rada a hodne ... jedny som si nedávno kúpila ,, v lacňáši,, ako tomi voláme :D ... a sú super ...zrovna ich mám na blogu v outfite :D

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čo je lacňáš? jooj také my asi nemáme! škoda :( idem mrknúť blog :)

      Odstrániť
  3. tie silonky wow krasne! maju tam super vyber, prave vyberam co si vypytam od frajera :)) Janusaa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to vyberajte :) veď výber je fakt veľký! Ak sa ti bude chcieť pochváľ sa potom čo ste vybrali.

      Odstrániť
  4. Ooo ty punčochy super, to bych ani neřekla, že budou na nohách vypadat tak dobře!!! Já legíny jen na doma, nemám na ně totiž nohy:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyzerajú naozaj super a hlavne rozjasnia každý outfit :)

      Odstrániť
  5. skôr nie ako áno...aj keď už teraz som neni k tomu taká striktná :D len najviac ma hnevá, že už som si konečne našla také, ktoré nepresvitajú, a aj tak presvitajú...ešte že som ich raz mala na sebe ako nohavice :/ nemám rada, keď babám presvitajú ešte aj nohavičky so srdiečkami :D
    BORNtoLIVEmyLIFE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa nepáči keď sa celkovo nosia ako nohavice, ja si na legíny vždy dávam nejaké dlhšie tričko, aby mi zakrylo zadok :)

      Odstrániť
  6. Ok už som to písala u Zuzky (Štýl ženy) na blogu do komentárov niekolko krát, ale vidím že to začnem vypisovať aj tebe: Milujem pančušky!!! Akéhokovek tvaru farby hrúbky... A aj legínky sa mi už dlhšiu dobu ozdávajú, no doma mám len jedny čierne. Kúpila si velmi dobre, pančušky sú fakt krásne a tie legíny majú taký parádny vzor že nad nimi normálne že uvažujem. Na stránke majú zaujímavý výber :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala doteraz doma dvojo legín, jedny čierne a jedny hnedé, ale naozaj mi na zadku strašne odstávali :( necítila som sa v nich dobre a nosila som ich len keď som vážne nevedela čo na seba, dala som si tuniku a legíny a išla som.Ale tieto sú super pekne obtiahnuté a dobre držia :) človek sa hneď cíti pohodlnejšie :)

      Odstrániť
  7. Pančušky, aj legíny sú veľmi pekné. Ja by som teraz skôr potrebovala podprsenku, ale zase nevyskúšam nechcem, lebo 25 e za podprsku, ktorá mi nebude dobrá, čo bez vyskúšania je u mňa pravdepodobnosť 99% je podľa mňa blbosť. Ale vedela by som si tam vybrať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja našťastie s podprsenkami nemám problém, mám klasické číslo,to si už často ani v obchodoch neskúšam, sedí mi dobre všade :) ale zase tá cena ako píšeš nie je najlacnejšia takže to by som sa asi bála aj ja :)

      Odstrániť
  8. Je legíny milujem, v podstate už ani nič iné nenosím, sú pohodlné a som na ne zvyknutá. Teraz čakám na jedny zimné vzorované, lebo som objednávala z ebayu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zimné sú naozaj úžasné, teraz ich dosť vidím na babách a všade obdivujem :)

      Odstrániť
  9. Silonky pre mužov a ženy z celého sveta tu..
    http://www.pantyhose8.weblahko.sk
    https://youtu.be/zuP0tILg7lQ

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne