nedeľa 22. decembra 2013

Môj fiktívny Vianočný wishlist

Vlastne ani neviem, či som to spomínala, ale ja som už tohtoročný Vianočný darček dostala. Na Vianoce ako aj narodeniny som si vypýtala bicykel, ktorý bol vyššej cenovej kategorie a preto si už vlastne pod stromčekom nič nenájdem. Nie je mi to ľúto, kvalitný bicykel som veľmi chcela, ale tento rok som sa teda vyhla takému tomu rozmýšľaniu čo všetko by som chcela. Vianoce sú podľa mňa čas, kedy si človek môže zapriať aj nejaké hlúposti, ktoré by si možno sám ani nikdy nekúpil či nemohol dovoliť. Ako ste si mohli všimnúť posledný mesiac a pol som Vám každý týždeň dávala inšpirácie na všakovaké darčeky, ktoré môžu potešiť sestru, kamošku, maminu, tatina či frajera. Z môjho pohľadu kozmetickej blogerky, je kozmetika ako darček to najlepšie prekvapenie, ktoré mňa vždy zaručene poteší. Dnes keď už dúfam, že všetci máte nakúpené darčeky Vám ukážem, čo by som si z kozmetiky vypýtala ja, keby som nebola vášnivá cyklistka.


Mám pocit, že pokaždé keď vyjde Lancomu nejaká novinka, vždy sa do nej zamilujem, ale kvôli vysokej cene si ju nikdy nekúpim. Postupne ma potom vždy prejde alebo na ňu nejako zabudnem. La vie est belle, je podľa mňa teraz jeden z najkrajších parfémov, aké sa predávajú a neskutočne by som ho chcela. Je to krásna, sladká vôňa, ktorá si opantá každého. Trochu ma vystrašilo, keď mi prednedávnom snúbencova mamina povedala, že tento parfém používa jej kolegyna a absolútne nikto ho z nej necíti. Budem dúfať, že tak blbo reaguje len s pokožkou tej kolegyne a že na mne by vydžal dlho a intenzívne. Za tú cenu by mal :) 



Čo naozaj nemám rada je investovanie peňazí do drahých špirál. Mám rada veľké a vytočené riasy ale nemám rada tie peniaze, ktoré vyhodím za vec, ktorá mi vydrží asi 3 mesiace a v drogérii zoženiem 5 lacnejších alternatív, ktoré mi s väčšou námahou urobia ten istý efekt. Lash Architect je tá naj naj naj špirála, akú som kedy mala a vždy o nej snívam, ale v drogérii sa vždy presuniem k inému stojanu. Niekomu možno Loreal špirály neprídu drahé a za drahé považuje len vyššie značky ako Lancome, Clarins atď., ale to už je pre mňa level úplného snenia a keď si pozerám niečo z týchto drahých značiek, určite to nie sú riasenky. Páčila by sa mi predstava, že by som mala toľko peňazí, že by som išla do drogérie, schmatla hociktorú špirálu a bolo by mi jedno koľko stojí. No, čo my vieme, možno to tak raz bude.







Odkedy mám doma Lumi Magique korektor, strašne by som chcela aj tento make-up. Hovorila som o ňom hádam celej mojej rodine, ale obávam sa, že moje indície ostanú nevypočuté a po Vianociach si ho pôjdem pekne kúpiť sama. S korektorom som neskutočne spokojná a ak make-up rozjasňuje tak pekne ako korektor musí byť skvelý. Trochu sa síce obávam toho krytia, ale pleť ma momentálne celkom pekne poslúcha, čiže by to možno nemusel byť problém. 

Tak nakoniec ten zoznam nie je ani taký dlhý ako som čakala. Určite by ma najviac potešil ten parfém, to by som asi skákala od radosti. Špirála by bola samozrejme tiež super, aj keď by som mala asi trochu výčitky, že som dostala tak drahú zbytočnosť :) a make-up si pravdepodobne kúpim čoskoro sama. 

A čo Vy? Ćo ste si vypýtali na Vianoce? Čo by Vás potešilo?





 



15 komentárov:

  1. Asi ťa nepoteším, ale vzorku vône som mala aj ja, aj mama, a ani na jednej sa neudržala dlhšie ako hodinu a pol. Neskutočne biedna výdrž, žiaľ :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No našťastie ju nemám :) mňa bude čakať ten bicykel, takže ešte stále mám šancu ovoňať a preskúšať :)

      Odstrániť
  2. La vie ani na mne veľmi dlho nevydržal, ale je to nádherná vôňa, to je fakt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milujem L'oreal. Keby som mala nechat v drogerii len jednu znacku kozmetiky urcite by to bol L'oreal. Ich laky co mi vydrzia tyzden, tiene po cely den bez podkladovej, riasenky co vycaria osudovy pohlad, make-up ktory sa dokonale prisposobi pleti, gelove linky a v neposlednej rade nova rada Caresse ktoru vrelo odporucam ! Som si vedoma ich cien no podla mojho nazoru je tato znacka TOP v drogeriach.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne s tebou súhlasím! Je to určite naj drogérková značka, nikdy som nič od nich nemala zlé ani nekvalitné! Teraz som vyhrala Caresse lesk tak sa strašne teším na skúšanie :)

      Odstrániť
    2. Viem vsimla som si ta medzi vyhercami. A kedze patris medzi moje najoblubenejsie blogerky mala som radost ze som ta tam videla :) inak mne nejakou nahodou poslali aj ruz aj lesk tak sa velmi tesiiiim :)

      Odstrániť
    3. jeej ďakujem, ty si úplne super :) a aj rúž aj lesk? to je aké super :))a máš aj pekné farby? sedia ti?

      Odstrániť
    4. No ruz je nadherny ten mi uplne sadol je to taky pekny jemny odtien tak som sa potesila :) a lesk je taky fialovy vyrazny ale urcite aj ten vyuzijem :)

      Odstrániť
  4. Ja som sa tiež zamilovala do La vie est belle - ale pri mojom súčasnom počte parfémov by som ju asi veľmi nevyužila, tak ju dostane pod stromček priateľova mamina :) A k výdrži - na letisku som sa ňou strekla okolo obeda a večer, keď som prišla, ju bolo ešte stále cítiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa tiež striekala na letisku :) tam je to najlepšie, človek zabije čas a vyberie si nové veci :)) Priateľova mamina sa určite poteší a ty aspoň budeš vždy cítiť krásnu vôňu keď budeš pri nej :)

      Odstrániť
  5. S parfémem souhlasím, je nádherný:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. po Lancome La vie est belle který zminuješ se mi vždycky obrátí kufr, a to nejsem těhotná, jen se mi z něj vždycky chce zvracet, bohužel ho mám doma a moje máma ho používá denně, vydrží celý den i po koupeli je mírně cítit, takže nechápu komentáře typu vydrží hodinu a půl, je tak silný že když jsem ho párkrát zkusila cítila jsem ho na sobě i já,
    je spousta lidí kterých voní, vydrží dlouho, ale pro mě rozhodně ne, nesnáším jeho vůni :/
    ale takovou výdrž bych uvítala u všech jiných parfémů :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D och tak to je naozaj nemilé :(( a obzvlášť keď ho používa tvoja mamina a cítiš ho každý deň:( tak hádam ho mamina skoro minie a kúpi si niečo lepšie :)) ale s výdržou si ma potešila :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne