sobota 14. decembra 2013

Posledná Himalaya Neem vec, ktorá mi chýbala



Posledný boxík krásy mi pripomenul, že aj napriek tomu, že zbožňujem Himalaya Neem produkty ani zďaleka ich nemám vyskúšané všetky. Pred pár mesiacmi som minula svoj čistiaci gél a samozrejme na poličke mi chýbala nejaká dobrá náhrada - antibakteriálne čistenie predsa nesmie chýbať. Čistiace gély a peny mám veľmi rada, ale nepoužívam ich denne. Nechcem pokožku zahlcovať výrobkami (aj tak, nie že by som ich používala málo) a preto si gél či penu ponechávam na také dni kedy buď cítim, že sa mi na pleti ide objaviť pohroma, alebo tam už pohroma je, alebo viem, že som sa s odličovacími vodami mohla pohrať aj trochu dlhšie a lepšie. Aj napriek nepravidelnosti môjho používaniu čistiacu penu používam asi 2-3x do týždňa a pri jej kúpe sa vždy snažím hľadať takú, ktorá bojuje proti vyrážkam, pleť prečisťuje ale nevysušuje.


Výrobky Himalaya a obzvlášť z radu Neem sú proste istota, všetky čo som zatiaľ mala (masku a peeling som si kúpila už 3 balenie, čistiaci gél) sú vynikajúce a nedám na nich dopustiť. Sú lacné, efektívne a výsledky vidíte veľmi rýchlo. Face wash je čistiaca pleťová pena, ktorá je pre mňa osobne zábavnejšia náhrada pleťového čistiaceho gélu. Gél je síce super vec, nemám na neho absolútne žiadne výhrady, ale pena :) to je proste zábava. Do dlane si vymačknete dve pumpičky peny a máte na minútu o zábavu postarané. Pena je veľmi príjemná, jemná, je to ako čistenie s obláčikom. Má veľmi jemnú vôňu pripomínajúci nejaké bylinky (predpokladám, že neem:) Ako som už spomínala v úvode pena je určená na mastnú, zmiešanú pleť, ktorá bojuje s akné. Pleť dezinfikuje, lieči a podľa popisuje dokonca pôsobí blahodárne a omladzuje. Čiže ak budem o 10 rokov slávna a niekto sa ma opýta na moje tajomstvo - viete čo poviem - začala som v skorom veku používať Himalaya produkty s nimbovníkom!
Pena pokožku nevysušuje a naozaj vie zachrániť pred hroziacim vyrážkovým kolapsom ako aj pokožku po nie vydarenom vytláčaní. Všetci vieme, že to nemáme robiť (ak to nerobíte máte môj obdiv) ale robíme to, a ak niekedy nevyjdú naše snahy ako sme dúfali, ja vždy skazu dopredu liečim touto penou, či Neem čistiacim gelom. A verte mi v 97% percent prípadoch jej neskutočne prejdem. Ak je stav mojej pokožky naozaj veľmi zlý nasadzujem Neem kúru - peeling a masku, a to 3 dní je kríza zažehnaná. Nakoľko je to moja zázračná trojica, mám až strach, že by niekedy mohli prestať fungovať a preto ich používam vážne len v SOS prípadoch, nech ich čaro nikdy neskončí.



Niekedy mi príde zbytočné investovať do drahých čistiach gélov alebo pien a osobne si myslím, že Himalaya poskytuje všetko, čo od odmasťujúcich a prečisťujúcich výrobkov očakávate. Páčia sa mi jej hlavné zložky - nimbovník, kurkuma a tráva vetiver a jej cena, ktorá sa pohybuje okolo 4 eúr za 150ml. Aj ste z BA máte navyše pri online objednávaní z http://www.mojahimalaya.sk/  možnosť osobného odberu na Trenčianskej ulici (blízko pri trhovisku Miletičova).

A čo Vy? Používate pleťové peny? Gély? Ak áno, ako často? Máte aj Vy nejaké super výrobky, ktoré Vám vždy 100% zaberú?

14 komentárov:

  1. penu som ešte nikdy neskúšala ale keď píšeš že je to zábava sňou a velmi nevysušuje rada by som ju skúsila pretože gel na čistenie ma už nebaví a preto ho moc už nevyuživam, dakujem za typ:) pekna recenzia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) pre mňa je určite pena zábavnejšia vec:) je to ako čistiť si tvár so šľahačkou :)

      Odstrániť
  2. ja len že ... milujem tu vôňu !!! a strašne skvelý pocit to robí na tvári pri čistení :) je skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tá vôňa je úžasná :) podľa mňa najlepšie vynikne v peelingu :)

      Odstrániť
  3. Dlho po nej pokukujem a teraz si ju už nadobro kúpim ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bianca vďaka tebe som spoznala Himalaya kozmetiku a je to ta najlepsia kozmetika aka sa u nas predava. Dufam, ze ked si uz poskusala vsetky Neem veci tvoje testovanie nekonci, pretoze ja mam v zalohe este vela vyrobkov, ktore chcem skusit ale vzdy cakam na tvoje recenzie. Pata

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za prenádherný komentár! A moje testovanie určite nekončí :) Z Neemu mám sice všetko, ale Himalaya má toho podstatne viac ako len Neem veci :)

      Odstrániť
  5. Musím se přiznat, se čistící pěnu ještě nemám a už teď toho hodně lituji, protože ta tvoje vypadá super. :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám už masku, peeling i pěnu a nejvíc miluju masku, její účinky i tu úžasnou vůni. Musím říct, že celá řada pomáhá mojí problematické pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím! Podľa mňa Neem sada je úplný zázrak za úplne zázračné ceny na problematickú pleť! Ja to stále tvrdím, že nepoznám nič lepšie!

      Odstrániť
  7. Túto penu som začala používať pred pár dňami a mne vôňa trochu prekáža. Nemám rada bylinkové vône. Ako zvykám si pomaly na ne, ale ešte zatiaľ mi ich vôňa občas prekáža. Ale ak mi pomôže proti akné nech si smrdí ako chce a možno si po čase na tú vôňu zvyknem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) podľa mňa ju po čase prestaneš cítiť úplne. Ja som si na bylinkové vône celkom dosť zvykla najmä preto, že som sa v poslednej dobe celkom obklopila prírodnými vecami a tie voňajú ako od babky bylinkárky:)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne