sobota 7. decembra 2013

Schwarzkopf stretnutie

Pred pár týždňami som bola spolu s ostatnými babami pozvaná na Schwarzkopf stretnutie, ktoré som si neskutočne užila a dnes Vám o ňom napíšem taký malý fotoreport!


Stretnutie sa konalo v kaderníctve Pure line, ktoré sídli na Šafárikovom námestí, čo bolo pre mňa osobne super, pretože som to mala asi  15 minút z domu a pol minúty zo školy :) Osobne som nikdy doteraz o tomto kaderníctve nepočula, ale je naozaj krásne, čisté, moderné a veľmi štýlovo zariadené. Celkom som bola zvedavá, aké bude veľké, aby sa tam dalo urobiť takéto blogerské stretko, ale bolo naozaj priestranné a nikde sme sa netlačili. Hneď pri vchode nás čakalo super chutné občerstvenie v podobe rôznych chlebíčkov, jednohubiek, ovocia, koláčikov a rôznorodého pitia. Musím povedať, že Schwarzkopf sa o nás postaral ako o princezné a naozaj nám nič nechýbalo!




 Samotné stretnutie bolo rozdelené na viac častí - venovali sme sa vlasom dopodrobna vlasom a všetkému čo sa vlasov týka a mali by sme vedieť, následne sme sa venovali farbeniu a obzvlášť tomu domácemu, za čo si veľmi vážim neskutočne zlatú a sympatickú kaderníčku s ktorou sme mali prednášku, pretože názor 95% kaderníčok je, že domáce farbenie je to najhoršie čo človek môže urobiť ale ona nám poradila ako docieliť doma farbu, ktorú chceme, čo všetko máme robiť ako si máme vlasy farbiť atď. Bola nám predstavená najnovšia novinka Schwarzkopfu Color Mask, na ktorú som sama zvedavá a začiatkom roka na ňu na mojom blogu určite uvidíte recenziu.
Aj napriek tomu, že som na vlasy naozaj veľký fanatik som sama donedávna robila pri mojej starostlivosti viacero zlých vecí, a som rada, že ma na ne niekto upozornil. Vedeli ste, že:

1, keď si češete vlasy mali by ste si ich česať najprv dole, až potom pri korienkoch? Je to dané tým, že ak by ste si ich rovno česali odhora kefa sa Vám pravdepodobne zasekne niekde pri ušiach, a potom sa Vám vlasy budú zbytočne lámať. Ak si vlasy najprv učešete dole a až potom hore predídete ich poškodzovaniu a lámaniu.
2, Aj naša prednášajúca kaderníčka uznala, že diviačia kefa je proste naj! Kam sa hrabe Tangle Teezer!
3, Vlasy je potrebné šamponom umyť dvakrát! To som síce robila, ale viem, že veľa ľudí to nevie, tak Vám to tu píšem. Potom je potrebné naniesť kondicionér, aby sa vlasy nenamáhali pri česaní a aby boli lesklé a hebké.
4, Aj keď všade počúvame o tom, ako má každý zničené vlasy a ako si ich potrebujeme regenerovať ak ich zničené nemáte nepoužívajte také výrobky. Ak máte zdravé vlasy výrobky na zničené vlasy Vám ich môžu poškodiť, minimálne tým, že ich veľmi zaťažujú.
5, Keď si farbíte vlasy mali by ste farbu nanášať jedným smerom - od vrchu dole. Nešúchajte farbu po vlasoch, aby ste si vlasy neničili.
6, Pri farbení by ste mali byť v teplej miestnosti, pretože farba dosiahne najlepšie účinky v teple. Taktiež by tá miestnosť mala mať konštatnú teplotu. To znamená, že počas farbenia miestnosť nevetrajte a nechoďte na balkon!
7, Na to, ako Vám chytí farba (aj u kaderníčky) pôsobí množstvo faktorov a jedným z veľkých faktorov je stres. Stres dokáže s naším telom narobiť neskutočné veci, a preto skúste brať farbenie ako taký malý relax. Tešte sa na to, vyhraďte si na to hodinu, kedy sa nikam neponáhľate a oddýchnite si!
8, A posledná rada - na každodenné nosenie si kupujte  vždy lak s tužiacim stupňom 1. To, čo potrebujete stužiť na bežný deň perfektne stuží avšak vlasy nezalepí ani nezaťaží!



Ako som už vyššie spomínala na stretnutí nám boli predstavené nové farby a dokonca si jedna z nás mohla vyskúšať zmenu výzoru. Na skrášľovanie sa odhodlala Monika,ktorá si vybrala farbu tuším o stupeň tmavšiu, ale vyzerala výborne. Kaderníčka nám krok za krokom vysvetlila postup a odpovedala na všetky naše otázky. Monike farbenie dopadlo výborne - vlasy mala prekrásne lesklé a vyzerali neskutočne zdravo!



Okrem farbenie sme si mohli vyskúšať aj vlasovú analýzu, kde nám prístroj so sympatickým vlasovým analytikom :) povedali, aké máme vlasy a aké výrobky by sme mali používať. Ten som bohužiaľ nevyskúšala, lebo som mala zabetónovaný drdol, ale nevadí, veď snáď to nebolo naposledy!  Baby však vyzerali byť spokojné, aj keď si myslím, že každá vedela aké má vlasy - veď sme predsa beauty blogerky :))nemôžeme Vám radiť a popritom nepoznať najlepšie to čo máme na hlave :))



 Následne nasledovalo školenie s fotografom, ktorý nám radil ako robiť lepšie fotky. Tu som sa trochu cítila blbo, pretože keď si dám vedľa toho môjho malého Olympusu zrkadlovky väčšiny báb, no každopádne je to ako porovnávať neporovnateľné. Ale dozvedela som sa pár tipov, ktoré sa budem snažiť zúžitkovať a snáď sa Vám budú moje fotky páčiť. Posledné na programe bolo školenie s babami z H1, ktoré nám radili  ako si zlepšiť návštevnosť blogu. Podstata je, že by sme mali byť aktívne na všetkých sociálnych sieťach a prispievať čo najviac. Ten druhý bod spĺňam a k tomu prvému sa snáď tiež niekedy dostaneme. Každopádne, ak by ste ma radi videli na nejakej sociálnej sieti dajte mi vedieť, rada si ju založím.


 Chcela by som sa veľmi poďakovať celému teamu, ktorý pre nás stretávku robil a spoločnosti Schwarzkopf! Naučila som sa kopec nových vecí, stretla super nových ľudí a celkovo bol to úžasný piatok, na ktorý tak skoro nezabudnem! Ostáva mi len dúfať, že sa takáto akcia zase zopakuje a že ma na ňu pozvú :)

O a na záver, musím sa pochváliť :) Dostávali sme darčekové taštičky a skoro som odpadla, keď som si doma vysypala na posteľ, že čo všetko v nej je! Neviem sa dočkať testovania a hlavne farbenia s touto farbou! Ešte raz ďakujem!!!


Bavia Vás príspevky z takýchto akcií? Ktorá časť by Vás najviac bavila? O vlasoch, farbení, analýza, fotenie či zlepšenie blogu?

19 komentárov:

  1. Mne sa tento typ článkov páči, pretože sa z neho niečo dozviem. Ešte by ma zaujímalo nejako podrobnejšie rozpísanie farbenia doma, aby vlasy neboli zničené a aby mali krásny lesk.
    Ja mám zatiaľ prírodné kučeravé nefarbené vlasy ale budúci rok si ich plánujem farbiť. Práve tieto farby už mám kúpené asi pol roka ale nejako sa bojím aby mi z hnedej farby nevznikla na hlave čierna. Tak to stále odkladám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A prečo si ich ideš farbiť? Kvôli tomu lesku? To bol inak spúšťač farbenia aj u mňa a vôbec neľutujem, vlasy sú naozaj krajšie, zdravšie a vyzerajú nádherne, žiarivo. Ak si ich ideš farbiť až budúci rok tak sleduj môj blog v začiatkom januára budem robiť taký rozsiahlejší príspevok o farbení, čo robiť aby farba chytila ako má, aby boli vlasy lesklé, postup.. :) tak sa ti to možno bude hodiť!

      Odstrániť
  2. Fíha, tohle setkání muselo být přímo báječné :-).
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. oooo na také stretnutie by som išla :) a rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To by podľa mňa nikto neodmietol, jedine ak niekto už robí a musí si brať dovolenku, to je potom ale škoda :(

      Odstrániť
  4. Color Mask je super! :) a až taká novinka to nie je, ja ju používam už takmer rok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skôr myslím, že nemajú nič novšie :) Ale teším sa na vyskúšanie :)

      Odstrániť
  5. O česaní od dola viem, ale nedodržiavam. Iba občas. :/ A umývanie prečo 2x? Lebo ja to tak robím, ale čítala som názory, že je to zbytočné. To s farbením som netušila, ale netuším ako presvedčím mamku, aby mi hlavu nešúchala :D, ale posnažím sa neliezť na balkón ani pobehovať, ale sedieť pri tom na mieste. Stres, aj to bude problém. Inak myslím, že Schwarzkopf má naozaj dobrú vlasovú kozmetiku. Takéto články z akcií mám rada. Keď sa tam človek nedostane, tak si o tom môže aspoň prečítať. A ktorá časť? Samozrejme všetky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už stále! Ešte sa niekedy pozabudnem, ale hneď potom ide dole :) A 2x preto, lebo tým, že máme vo vlasoch veľa produktov tak prvý krát akoby si len spláchla vlasy od nánosov laku, tužidla, vosku, olejov a druhý krát ich vlastne umyješ poriadne. Ja to tak robím od detstva pretože za 1 umývanie som nikdy necítila taký ten pocit poriadne umytých vlasov. A inak s tým farbením to máš úplnú pravdu, aj ja sa neviem dočkať ako bude mamke o pár týždňov vysvetľovať ako to má robiť poriadne. Už teraz mám pocit, že ma nerada farbi (neviem, ona má stále pocit, že ak mi chytí zle farba bude to jej vina) a čo potom keď jej začnem vysvetľovať nech mi nedrása vlasy :)) bude sranda :) a Ďakujem za super komentár, normálne mi zlepšil náladu :)

      Odstrániť
    2. Som rada, že ti komentár zlepšil náladu, aj tvoje články sú také zlepšovaky nálady :) Ak ukecaš mamku na nedrasanie vlasov, tak potom nezabudni dať tip, lebo aj moja mamka si to nejako pripúšťa. Neštípe ťa to? Nesvrbí ťa to? Ak to bude štípať povedz. No proste také to maminkovské správanie, aby nemala plešatú dcéru s inou farbou ako sme čakali, ale vždy lepšie, keď pokazí farbu maminka, teda domáce farbenie ako teta kaderníčka za tie prachy. A díkes za info o 2x umývaní konečne si budem vlasy umývať s pocitom, že je to normálne :)

      Odstrániť
  6. Tak to ti hrozně závidím, akce byla určitě úžasná. Z částí se mi asi nejvíce líbila o starání vlasů, protože podle mě se vždy najde něco, co člověk neví a co ho obohatí. :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa to bolo tiež veľmi zaujímavé. Minimálne tá info o tom česaní pre mňa bola úplne nová a nakoľko sa češem viackrát denne aj veľmi podstatná :)

      Odstrániť
  7. Akce musela být určitě bezva podle těch fotek :)
    Sweet nothing by B.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. wow závisť :) muselo to byť veľmi fajn stretko, ja som ešte na žiadnom nebola... už len to , že je tam viac blogeriek, rozhodne by som chcela niečo také zažiť :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. to stretko závidím :) samozrejme v dobrom :) a pekný článok tiež som sa pár veci dozvedela...a veľmi by ma zaujalo tá návštevnosť blogu a lepšie fotky :)
    BORNtoLIVEmyLIFE

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne