utorok 3. decembra 2013

Srdiečko, štvorec a konár

Po dlhej dobe mi opäť došla zásielka z Rings&Tings a dnes Vám v krátkosti ukážem čo v nej bolo. Kým minulý týždeň som Vám v podstate ukázala pomerne honosné náhrdelníky veci z Rings&Tings sú skôr veľmi jednoduché, skôr outfit dolaďujú ako vytvárajú. Paradoxne ako som sa odhodlávala k nafoteniu vecí mala som ich asi týždeň na stole a každý deň som si dala niečo z tých troch vecí. Sú to jednoducho praktické maličkosti hodiace sa na každý deň.

Najväčšiu radosť mi urobil náhrdelník, ktorý mi najprv pripomínal kosť, potom konár a teraz už vlastne ani neviem. Každopádne je to jednoduchý zlatý náhrdelník hodiaci sa k 95% oblečenia. Má nastavovateľnú veľkosť a je celkom ľahký. Čo myslíte, čo to je?



Druhou vecou bol zlatistý prstienok so srdiečkom prepichnutý šípom. Kým mám ešte dvadsať môžem si také veci dovoliť a keď budem mať blog aj o 6 rokov budem mať pre Vás viac darčekov do giveaway :) Je naozaj veľmi pekný, jemný a čo je hlavné - nezavadzia pod rukavicami.






Tretí prsteň je pomerne atypický je to vlastne čierny plastový štvorec. Tento kúsok sa páči najviac môjmu snúbencovi. Mne najprv prišiel ťažšie laditelný ale pravda je taká, že je to úplne jednoduché - tým, že je čierny hodí sa ku všetkému a ten štvorcový tvar vôbec neprekáža. 

A čo Vy? Máte radi menšie šperky či väčšie? Páčia sa Vám tieto? Nosili by ste ich?


15 komentárov:

  1. U mě hlavně záleží na outfitu, ale přednost dávám hlavně výraznějším šperkům.
    Jinak první náhrdelník bude super vypadat k límečku u košile! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite všetko záleží na outfite, aj keď musím sa priznať, že ak mám niekedy nový nejaký krásny statement náhrdelník, kľudne si outfit dotvorím k nemu!

      Odstrániť
  2. U mňa skôr jemnejšie veci. Ten srdiečkový prsteň sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne :)

    http://byfoxygreen.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prsten zo srdiečkom je krasny ten by som nosila a ten nahrdelnik tiež nemusi ukazať zle :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten sa tiež veľmi ľahko ladí, ide takmer ku všetkému!

      Odstrániť
  5. Pekné. :) Najviac ma oslovil prsteň so srdiečkom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám úplne rovnaký prsteň (ten s tým srdiečkom) :-)

    Visit Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak buď mám chlapský vkus nebo jsem divná, ale asi jako jediné se mi tu nejvíc líbí ten čtverec (osobně bych si pořídila něco stylu takového prstenu z chirurgické oceli v kombinaci právě s černou, ten plast na můj vkus přece jen působí trochu levně). :-) Ale je pravda, že trochu hůř kombinovatelný mi připadá, přece jen to není takový ten na první dobrou holčičkovsky něžný nebo dámsky elegantní šperk. Ale k pánskému stylu jak dělaný. Košile, černé kalhoty, klobouk, vražedně vysoké podpatky a tenhle prsten a wow. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten štvorec je super :) neviem, ci by nebol v chirurgickej oceli moc ťažký, ale každopádne určite by vyzeral štýlovo :)) ten nosím teraz dosť často tiež, pretože tiež nezavadzia pod rukavicami :))

      Odstrániť
    2. Nooo, jiný slušný materiál na prstýnky mě totiž nenapadá: zlato i stříbro coby ušlechtilé kovy jsou moc měkké a na prstýncích se rády deformují. Já bych volila ocel a je fakt, že by to šlo kombinovat, s černou, s růžovým zlatem a klidně by to mohlo být pak i verze pro něj a pro ni. Proč ne, snubák s růžovým zlatem její a s černým zdobením klidně jeho. :-)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne