nedeľa 12. januára 2014

Aké parfémy sa oplatí kupovať v internetových výpredajoch

Aj keď som dostala kozmetiky na Vianoce až až výpredaje ma samozrejme nenechávajú chladnou. Kedysi to bolo tak, že po Vianociach sa oplatilo najmä oblečenie, a všetci sme sa tešili až skončia sviatky a budeme môcť nabehnúť s peniazmi od Ježiška do nákupných centier.
Teraz je tých výpredajov ešte viac a v obchodných centrách len začínajú. Tie najlepšie zľavy sú podľa mňa na nete, či už nejakom slovenskom alebo zahraničnom. Tieto výpredaje majú ešte jednu výhodu navyše - nemusíte sa hrabať v preplnených obchodoch, medzi rozbabranými vecami a cítiť na chrbte pohľady otrávených predavačiek. Momentálne si síce neplánujem kúpiť žiadne parfémy, ale za pozeranie sa nič neplatí a možno niečím inšpirujem Vás.


Na veľa blogoch som videla, že ste na Vianoce podostávali Guess Girl voňavku. Ja osobne nemám žiadne skúsenosti s Guess parfémami aj keď viem, že sú veľmi obľúbené. Konkrétne táto je teda okrem toho, že hovoríte, že neskutočne voňavá aj za super cenu! 50ml sa pohybuje okolo 12 eúr, čo je podľa mňa super cena za super voňavku!




Tester Bvlgari Jasmin Noir Mon sa pohybuje okolo ceny 25 eúr, pričom ide o veľkosť 75ml. Na to, že Bvlgari nie je nejaká obyčajná drogériová voňavka je to podľa mňa neskutočná cena, už len kvôli ktorej sa daný parfém určite oplatí ísť ovoňať. Na mne osobne síce Bvlgari parfémy moc nevydržia, ale poznám z okolia veľa žien, na ktorých voňajú tak silno, až ma hlava bolí.



A na záver moja srdcovka, Light Blue. Túto vôňu používam s prestávkami už asi 8 rokov a je to jedna z najkrajších vôní aké sú. Viem, že som to písala už viackrát, ale keď prišla na Slovensko zrazu bola všade strašne lacná  a mala ju každá druhá žena. Potom prišlo zrazu také obdobie, že išla dosť hore a nemal ju skoro nikto (vtedy som ju zase dostala juchuu) a teraz som ju videla po dlhej dobe zase v akcii, 100ml tester za 39 eúr. Možno, že viete, že je niekde lacnejšia (ak áno šup s tipom do komentárov), ale to je podľa mňa, ako sledujem jej ceny veľmi dobrá cena. 


 A čo Vy? Plánujete si nakúpiť po Vianociach? Ak áno, čo?




16 komentárov:

  1. Light Blue je taká klasika :) momentálne mám hojné množstvo kozmetiky a vôní tak peniaze od Ježiška idem investovať ujovi Martinusovi na nákup nejakých tých knižiek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je dobrá investícia! Ja sa priznám, že posledné roky z kníh investujem veľa do cestopisov nakoľko rozvíjam svoje cestovateľské chúťky a to sú z nejakých dôvodov dosť drahé knihy tak sa z nich teším aspoň na sviatky :) Inak som prepadla Kindlu, takže investujem tam :)

      Odstrániť
    2. Mohla by si spraviť takú recenziu/zhrnutie na Kindle :) mňa by si veľmi tým potešila a verím že aj iných :)

      Odstrániť
    3. Fakt? jeej to určite urobím ja svoj Kindle zbožňujem :)

      Odstrániť
  2. Já plánuji asi už milion let nákup Burberry body. Koukala jsem na ni v marionnaud a tam stejná velikost byla za 3000 oproti 1000 na internetu, takže pro mě docela šok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano Marionnad vie niekedy dobre zadeliť cenu :) aspoň vieš, kde kupovať :) Inak je to prekrásna vôňa aj obal aj vôňa!

      Odstrániť
  3. Zatím neplánuji koupit nic a taky se nákupním centrům vyhýbám, ale beztak neodolám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja sa snažím vyhýbať, ale keď je hnusné počasie človeka ešte viac láka ísť tam :)

      Odstrániť
  4. Light Blue som dostala od mojej sesternice, teda pôvodne ju dostala ona, ale nejako jej nevoňala, tak som ju zdedila. Už velmi dlho chcem kúpiť voňaku od Moschino Glamour alebo by som si znova rada zaobstarala prvú vôňu od Kate Moss, ale tieto staršie voňavky už v Skalickom Maxe nepredávajú, majú tam len novinky (čo je síce dobré ale aj docela trapas). Už som aj ja kukala po internetových obchodoch, ale v prvom rade musím kúpiť nejaké zimné topánočky bo sa mi tie moje chcú rozpadnúť, chúďatá :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och to je dobré dedenie :) mne sa tak prvýkrát podarilo dostať sa ku Chloé, teta ju dostala ako darček a straašne jej smrdela a to som bola šťastná ako blcha :) Moshino Glamour vonia veľmi pekne, na mne síce asi len takú hodinu :) ale pekne! Od Kate Moss som nič ešte nevoňala, vidím, že mám medzery :) Kamenné obchody často rušia staršie vône, u nás som napríklad spozorovala, že je celkom problém zohnať Britney parfémy a tie podľa mňa voňajú krásne aj sa super kupujú.Ale obchody sa asi rozhodli, že už stačilo a už sa nepredávajú :( Inak čo sa týka topánok v Humanicu a Rene majú teraz pekné zľavy a super výber určite tam zbehni :)

      Odstrániť
  5. Light blue je fakt klasika a na léto báječná, ale parfémů mám teď taky zásobu (nebo zásobu, vždy mívám tak dva).

    Laková Give zde!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, je to letná vôňa aj keď sa musím priznať, že som si ju dala na seba párkrát aj teraz v zime, z takej nostalgie :) nech už príde leto :)

      Odstrániť
  6. Light blue je úžasná vôňa, jedna z tých, po ktorých už veľmi dlho túžim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A jedna z tých, ktoré sa veľmi oplatia, pretože voňajú nielen neskutočne krásne ale aj dlho :)

      Odstrániť
  7. Guess Girl mě dost láká a ta Bvlgari vypadá taky zajímavě. Light Blue ale nemůžu pár let ani cítit, používala jsem ji před asi pěti lety a hrozně se mi zprotivila :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/muj-prvni-missha-box.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne pred piatimi rokmi bol ten veľký boom a podľa mňa sa bohužiaľ vtedy sprotivila veľa ľuďom :(

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne