nedeľa 5. januára 2014

Zakrývame čo môžeme

Pre mňa je korektor základ mojej kozmetickej výbavy a bola to jedna z prvých kozmetických vecí, akú som kedy mala. Čo sa korektoru týka som ako stará konzerva a až na pár výnimiek už viac ako 11 rokov používam stále tú istú značku, ktorá je mega lacná a nedám na ňu dopustiť. Za ten čas, odkedy som si kúpila svoj prvý korektor však ubehlo už veľmi veľa rokov a trh zaplavili všelijaké iné druhy, ktoré sú možno aj lepšie ako ten môj a na tie som sa rozhodla dnes si trochu posvietiť. Čo iné povedať, ako, že kozmetika sa neustále mení a napreduje a niekedy je ťažko udržať sa v obraze a preto je dobré robiť (pre seba a možno aj pre Vás) raz za čas takéto zhrňovacie príspevky, kde dôjdem na to, čo všetko by som mala vyskúšať.



Paradoxne pred pár rokmi som mala doma takmer kompletnú výbavu Artdeca a teraz doma nemám okrem dvoch paletiek očných tieňov nič. Mám pocit, že bola doba, kedy bolo Artdeco k dostaniu v pohode, potom akoby bolo zrazu fuč a teraz sa zase postupne objavuje. V poslednej dobe som čítala celkom dosť chvál na ich Camouflage Stick, čo je korektor v ceruzke, ktorý je veľmi praktický na nanášanie a ževraj aj dlho vydrží.  Na výber je (hlavne na internete) veľký počet odtieňov, čiže nájde si každá baba - od bledule až po černošku. Celkom sa mi páči táto ceruzková aplikácia, akurát sa trochu obávam toho strúhania.



Mamina si pred pár dňami objednala protivráskové krémy Eucerin a ako som jej ich objednávala pozerala som, čo všetko vlastne Eucerin má. Od tejto značky som nikdy nič nemala, aj keď lekárenskú kozmetiku vyhľadávam, ale k Eucerinu som si cestu ešte nenašla. Každopádne Eucerin má aj sadu pre problematickú pleť a tam som našla aj tento korektor. Recenzií na neho nie je príliš veľa, ale okrem toho, že by mal byť dlhotrvajúci a mal by dobre kryť, by mal aj vyrážku liečiť. Donedávna som tomu neverila, ale ako používam Bioderma make-up, kde je z druhej strany korektor, musím napísať, že korektor vie naozaj liečiť.
 

Asi najznámejší zo všetkých korektorov, ktoré tu dnes spomínam sú tieto posledné dva. Affinitone od Maybelline je môj najobľúbenejší make-up, ktorý som si kúpila už viac ako 5x. Každý rok sa k nemu vraciam, a je to taká istota, ktorá nikdy nesklame. Paradoxne som rok, čo rok prekvapená, ako sa na neho líšia recenzie, a v prípade tohto make-upu sú len dve skupiny ľudí -tí, čo ho neznášajú a tí, čo ho zbožňujú. Nakoľko som (ako som už písala) naozaj konzerva doma mám len klasický korektor, ktorý vyzerá ako rúž a takýto v tomto ,,leskovom" prevedení som ešte doma nemala. Strašne sa mi to však páči a príde mi, že je to aj šikovnejšie, pretože takýto korektor ľahšie splynie s make-upom. Jediný problém, ktorý mám je otázka jeho krytia, ale podľa toho, čo som čítala by malo byť celkom fajn.


Posledný korektor Make-up cover, je asi ten najviac hutný a najviac krycí ako sa len dá zohnať. Tento korektor si plánujem kúpiť už niekoľko rokov, ale nikdy ma to nenapadne keď stojím v obchode. Recenzie na neho sú na 98% super, výber odtieňov je výborný a výdrž ako aj krytie je paráda. Dermacol mám rada, tak snáď keď sa mi bude míňať môj korektor, konečne nezabudnem.

A čo Vy? Meníte korektory? Používate ich denne? Akú značku? Aký typ?

20 komentárov:

  1. Tak zrovna korektor je něco, co nepoužívám a nikdy nepoužívala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sa naozaj máš :) ja by som bez neho neprežila :) stále musím niečo maskovať :)

      Odstrániť
  2. Ja ten svoj korektor ešte stále hľadám, vyskúšala som už mnoho. Doteraz mi najviac sedela sada 3 korektorov z Oriflame :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. OO Oriflame trojka to je podľa mňa jeden z Best Oriflame produktov. Už mám doma asi 4 balenie a neviem si predstaviť, že by som ho niekedy prestala používať. Vidíš zavádzala som v článku :) dva korektory teda používam :)))

      Odstrániť
  3. Já jsem korektor také nikdy nepoužívala, ale od té doby,co mám ten kaviárový make-up od Dermacolu s tím korektorem, tak ho používám :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tam je korektor vo vrchnáku, to je veľmi šikovné :) raz začneš a potom už neprestaneš :)

      Odstrániť
  4. Ja ich mám viac, ale naj je pravdaže teto od Affinitone a od Dermacolu, no teraz testujem paletku korektorov od Catrice :))

    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na paletku od Catrice sa chystám veľmi dlho aj na ten ich slávny Camouflage korektor :) keď budú Catrice výpredaje mohli by ich dať do zľavy :)

      Odstrániť
  5. da sa povedať že mne korektor v tyčinke uplne stači zatrem snim všetko čopotrebujem a ostatne už neni treba:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď aj ja to tak mám :) preto sa mi ťažko odhodláva k skúseniu niečoho nového!

      Odstrániť
  6. Sada euceryn na problematicku plet je porovnatelna s biodermou a je lacnejsia ako bioderma. Najlepsi z celej sady je hydratacny krem na problematicku plet. Korektor som este nemala ale planujem si ho kupit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? No dobré vedieť! Ja som si všimla, že ceny Eucerinu sú veľmi dobré takže určite plánujem niečo skúsiť:)

      Odstrániť
  7. Tak já mám ted obrovský zálusk na ten od NARS. Všude na něj pějí ódy, tak ho budu muset taky zkusit! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mě korektor došel a teď používám jeden takový uplně na prd a pořád si říkám, že si musím koupit nový, tak děkuji za tipy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pre mňa naj catrice camouflage a maxfactor pan stick, čo je síce tuhý make-up, ale ja používam ako korektor. O tom dermacole som počula, že dosť upcháva póry

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já mám od Dermacolu a od Essence. Essence je u mě tak nějak jistota a od Dermacolu jsem si ho z větší části koupila kvůli dobrým recenzím. Bohužel kvůli špatnému světlu v obchodě jsem nevybrala zrovna super odstín, ale když je pod make-upem, naštěstí barevnou rozlišnost zakryje. Proto ti veelmi doporučuji pro tvou budoucí koupi si odstíny pořádně změřit pod světlem! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. korektory pouzivam a mam aj od ARTDECO, ale iny nie v tycinke..a som s nim spokojna, je vodeodolny.. Inak affinitone je skvely aj od Dermacolu mi vyhovuje paleta.. ale naj paleta je z EBAY.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Cover mám je to klasika :) čím ďalej viac ma začína baviť kozmetika ARTDECO mám bázu na oči (tú asi pozná každý) no dosť ma začali zaujímať aj ostatné produkty...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Pre mňa je úplne najlepší zelený korektor Couvrance od Avène, Momentálne však používam hlavne ten z Eucerinu DermoPurifyer a akné nielen zamaskuje, ale vyrážky pekne vysušuje a lieči, som s ním fakt spokojná. Korektory som tiež musela vždy používať a stále musím, ale keď si už človek nájde ten svoj, tak to už nie je taký problém. Dermacol make-up cover mám tiež, ale moju pleť hrozne vysušuje.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne