nedeľa 9. februára 2014

Čo kúpiť na Valentína našim polovičkám :)

Aby som nebola neférová a neprinášala darčekové tipy len pre nás, dnes sa budem venovať mužskému pohlaviu a dám Vám pár tipov na pekný kozmetický darček. Dlhé roky boli slová kozmetika a muž celkom nezlúčiteľné ale z môjho pohľadu v dnešnej sa už celkom spájajú. Nemôžem Vám síce napísať, čo môj snúbenec dostane, lebo viem, že si môj blog pozerá, ale poviem Vám, že to nebude kozmetika. Síce som mu plánovala kúpiť Loreal pánsky krém na tvár, ale povedala som si, že mu nejdem vytvárať zásoby a kým neminie krémiky, ktoré má nové odo mňa nedostane. Som zvedavá koľko mi tento prístup vydrží (asi kým nejaká značka nepríde s niečím novým na trh). 



Inak som mu chcela kúpiť tento krémik L´Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic hydratačný krém proti známkam únavy, pretože môj snúbenec je nočný tvor a neskutočne ponocuje. Bohužiaľ, je to potom často ráno vidieť a ak by mu takýto krém mal pomôcť k neunavenejšiemu vzhľadu je to to najmenej, čo môžem urobiť. 



Čo mi príde ako super štýlový nápad pre partnera (ak cvičí) je táto Davidoff voňavka Champion Energy. Okrem toho, že krásne vyzerá aj super vonia. Je to taká citrusová vôňa zmiešaná s nejakými korenistými prísadami, ktoré vytvárajú naozaj super kombináciu. Zloženie je:  
Hlava:bergamot, grapefruit, Srdce: korenie, galbanum, Základ: céder, konárnik slivkový



Ak hľadáte niečo nie moc drahé a nie moc lacné pekným darčekom môže byť kvalitná voda po holení. Dizajnovo ma zaujala táto Calvin Klein Encounter. Voda po holení je super darčekom aj sa Vaša polovička zvykne holiť, pretože spája príjemné s užitočným. Pokožku dezinfikuje a krásne prevonia. 

Nech už vyberiete akýkoľvek darček verím, že Vaša polovička bude nadšená. Podľa mňa je jedno, či to bude čokoláda, domáci koláčik alebo len pekná sms hlavné je, že niekomu urobíte radosť a pripomeniete mu, ako veľmi ho milujete. Dúfam, že som aspoň trochu poradila a ak nie nezúfajte, ešte máte 5 dní :)

Máte na Valentína nejaké špeciálne plány?

15 komentárov:

  1. Super tipy :)

    www.lucieglam.blogpost.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Škoda že môj snúbenec Valentína absolutne vôbec neuznáva. Vraj darčeky si môžeme dať kedykolvek a nie v nejaký predpísaný deň poznačený komerciou. Je to dosť škoda bo ja ho vždy rada obdarujem, ale má pravdu v tom že sa môžme obdarovať kedykolvek... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S Valentínom je to tak na polku :) polovica ľudí je za a polovica proti :) koniec koncov je to taký milý deň a platí, že pekné dni si treba robiť stále nielen 14teho :)

      Odstrániť
  3. Mě nejvíce zaujal ten činkový flakon. Opravdu super nápad! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já dárečky na Valentýna už mám :) Koupila jsem příteli pyžamo, trencle a srdíčko :) Ale tohle jsou také super tipy ..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja si kúpim spodné prádlo a to bude priateľov darček :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Loreal už přinesl Ježíšek :) Jinak Valentýna moc nemusime, takže si kupujeme jen maličkosti, třeba čokoládu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čokoláda je vždy super darček, tá nikdy neomrzí :)

      Odstrániť
    2. To určitě ne! :) Navíc přítel má 15.2. narozky, takže to většinou spojíme a hotovo :)

      Odstrániť
  7. Tipy jsou to perfektní, ale můj drahý dostane asi něco sladkého :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/loreal-kod-mladi-rozjasnujici-pece.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja nejak veľmi na Valentína nie som, ale tento L´Oreal krém kupujem priateľovi pravidelne a je celkom spokojný:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne