štvrtok 6. februára 2014

Hrdá 858





858 nie je počet mojich sledovateľov (tých je tu omnoho viac juchuuuu) ale je to označenie slovenských výrobkov. Dnes som veľmi hrdá, že Vám tu môžem napísať o tejto lahôdke, ktorá pochádza z našej krajiny a kľudne by sme sa ňou mohli prezentovať všade po svete, pretože naozaj stojí za to! Tlieskam stránke www.biobeauty.sk , za to, že do svojho sortimentu zaradila aj slovenského predajcu a výrobcu skvostnej prírodnej kozmetiky Soaphoria. 
Vy viete, že peeligy to je moje, a keď som videla tento levanduľový peeling vedela som, že musí byť môj. Navyše som momentálne v kritickom stave a doma finišujem posledný peeling. Peeling má to najkrajšie balenie ako si viem predstaviť. Je balený v kvalitnom hrubom uzavtváratelnom skle a veľký šmrnc mu dodáva pekná červená mašlička. Aj keď tak na pohľad nevyzerá peeling má pomerne veľké balenie -380ml.



Dovolím si napísať, že mám doma pomerne veľa levanduľových vecí, ale peeling som doteraz naozaj nemala. A ani ma nikdy nenapadlo také niečo hľadať. Pritom je to však tak úžasná vec - levanduľa je ideálny pomocník na večer - upokojuje, pomáha so zaspávaním, pomáha s ekzémami, regeneruje atď. Ja mám vôňu levandule neskutočne rada a ten čas kedy sa peelingujem na mňa vyslovene pôsobia, ako keby som bola v nejakom spa. Oddýchnem si nielen ja, ale aj moja pokožka. 
Budem k Vám úplne úprimná - na peeling som nemala veľké očakávania. Bohate mi stačilo, keď som videla zloženie, krásny obal a to, že je to domáci produkt. Ale on je, že wow wow wow! Keď otvoríte viečka do nosa Vám buchne prekrásna vôňa a už začínate cítiť ako tá vôňa levandule pôsobí, nádych výdych a človek je kľudnejší. Osprchovala som sa a chytila som do rúk peeling. Hneď mi bolo jasné, že je to moja obľúbená verzia - peeling je akoby cukornatý ale poriadne nasiaknutý olejom. Začala som si ho pomaly krúživými pohybmi nanášať na telo a zrazu ma prekvapila jedna vec- peeling je síce cukornatný ale ako ho nanášate na telo, nie je drsný, je veľmi mäkký. To ma pomerne prekvapilo, pretože som sa ešte s niečím takým nestretla. Neviem, či je to dané tým, z čoho je peeling robený alebo je tak veľmi nasiaknutý olejmi, ale je to naozaj neskutočne príjemné. Aj keď to bude znieť divne a možno až neuveriteľné, skôr som mala pocit, akoby som si po tele prechádzala neviem nejakou gumou než drsným peelingom.


Moja obľúbená časť je samozrejme ten olej, ktorý obsahuje. Pokožku totiž krásne vypeelingujete ale na druhú stranu neskutočne premastíte. Po umytí vodou máte pocit, ako keby ste boli nakrémované krásnym levanduľovým telovým mliekom. To, je to, čo mám na peelingoch najradšej!

Pridávam aj fotku zloženia:

Okrem levandulovej vône existuje aj peeling s vôňou kávy (ten môže byť tiež super, len sa obávam, že by na mňa večer pôsobil skôr energizujúco ako upokojujúco). Peelingy majú podľa mňa veľmi dobrú cenu 7,99, čo je za tú veľkosť a naozaj úžasnú kvalitu úplne akurát. Ešte by som dodala malú bodku na záver, peeling mi došiel zabalený tak, ako keby som mala v balíku zbrane hromadného ničenia. Vážne tak obmotaný a vypchatý :)) ale ja sa nedivím, je to sklo, čo je super, len mi to prišlo smiešne :)

A čo Vy? Preferujete domáce výrobky? Páči sa Vám balenie? Chceli by ste radšej s vôňou kávy či levandule?

59 komentárov:

  1. To vypadá úžasně! Určitě levandule!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne balenie, nápad, všetko!:) Asi by som tiež volila levanduľu, na peeling je to pomerne netradičná vôňa.. Sama si robím jeden kakaový peeling, možno raz recept pribudne na blog..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kakaový peeling? tak o tom ešte tiež nepočula! Recept určite pridaj, možno sa od teba inšpirujem a keď sa mi minie tento peeling do tej krabičky si namiešam ten tvoj :)

      Odstrániť
  3. No verim Bianca, ze si nadsena, ty peelingova maniacka, lebo tento peeling vyzera, ze je naozaj kvalitny a ucinny. A vona levandule je jedna z najkrajsich prirodnych voni a hlavne blahodarna pri vecernom kupeli pred spanim. Dobra kupa a dobra recenzia ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem :)) Peeling je vážne skvelý a ako hovoríš tie účinky levandule sú na nezaplatenie. Až teraz rozmýšľam, či si ho na mesiac dva neodložím a nevytiahnem pred štátnicami, pretože vtedy to s mojím spánkom bude možno horšie, ako je to teraz :)

      Odstrániť
  4. Já bych raději také vůni levanduli, ale celkově peeling vypadá perfektně! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja viem, že na mňa levandula veľmi dobre pôsobí pred spaním a celkovo človeka krásne upokojí, takže mi to prišla super kombinácia :)

      Odstrániť
  5. Vypadá to suprově a balení ej krásné!:)
    http://style-with-smile.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. balenie presne to celé ,,zaklincuje", to je taká čerešnička na torte :)

      Odstrániť
  6. podľa zloženia skôr soľ, než cukor, ale vyzerá to báječne! levanduľu milujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej jasné :)) ja som myslela konzistenciovo, že je to cukornaté :)prišlo mi to na opis krajšie ako soľnaté :))) a je to vážne mega výrobok :)

      Odstrániť
  7. Jooo, tak tenhle se mi líbí! Plus ta sklenička jako bonus!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vyzerá úžasne, určite skôr preferujem slovenské výrobky, pokiaľ mám možnosť vybrať si.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja tak, ale bohužiaľ v kozmetike ich nie je vôbec veľa :(

      Odstrániť
  9. Slovenský výrobca? Také niečo existuje? No hneď sa idem mrknúť na stránku a po týchto výrobkoch!!! Levandulový peeling som ešte nikde nevidela a podla toho čo píšeš v článku bude úžasný, ja by som asi brala ten kávový bo moja energia je často na bode mrazu rovnako ako teploty vonku... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romči aj ja som bola veru (neskutočne milo) prekvapená. A ešte ako sa toho krásne chytil - všetko je super od balenia po samotné funkcie. No môžu byť na seba hrdý :) Mňa lákali oba, ver mi bol to ťažký výber :)

      Odstrániť
  10. Vyzerá to veľmi lákavo!

    katy-webside.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Páni, ten vypadá úžasně. Vůni levandule mám hodně ráda a peelingy taktéž. Navíc to krásné balení.

    R. Valentýnská giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako píšeš, všetko je na ňom skvelé - že je to peeling, že krásne vyzerá a tá vôňa, to je proste pecka :)

      Odstrániť
  12. Miluju peelingy a zvlášť,když pěkně voní...))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vyzerá super, a určite nádherne vonia, tiež by som si vybrala levandulu. :)

    Sweet Letty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá vôňa je tak úžasná, že asi na 4 hodiny prevonia aj celú kúpeľňu :)

      Odstrániť
  14. Jej tak to vyzera fakt dobre, urcite by som si zvolila rovnako, kavu mam sice rada, ale levadulu este radsej :D
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo to síce ťažké rozhodnutie :) ale som na tom tak isto, kávu mám veľmi rada, ale viac oceňujem kozmetické účinky levandule :)

      Odstrániť
  15. Musí naprosto přenádherně vonět, miluju levanduli! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja tak :) najlepšie na tom ešte je ako tam dokonca aj vidíš kúsky levandule :)

      Odstrániť
  16. Tá záverečná veta o tom balení ma dostala :D Sklenené nádobky úplne zbožňujem, pretože ich človek potom môže použiť na všeličo možné aj nemožné, takže tento píling sa mi rozhodne pozdáva a určite nad ním pouvažujem. Ďakujem za tip ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj podľa mňa je super ich multifunkčnosť :) možno potom do nej prelejem nejaký peeling čo si kúpim a bude mať škaredé balenie :) A rado sa stalo!

      Odstrániť
  17. určite radšej levandulu :) kávu dokonca ani nepijem :) peeling vyzerá dobre :) milujem takéto sklenené nádobky, príde mi to také roztomilé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty nepiješ kávu? to máš môj obdiv :) ja ak nemám aspoň jednu kávu denne šaliem :)

      Odstrániť
    2. Ja si dam kavu tak raz za tri mesiace :) moja Topka je kokosove late z Mekacu ;)

      Odstrániť
  18. Nezobrazuje sa mi spravne ten eshop, alebo sa tam naozaj ti produkty nedaju kupit?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem prečo ti to nejde :( skúšala som to z dvoch prehliadačov mne to ide v pohode. Tie výrobky nájdeš presne tu: http://www.biobeauty.sk/109-soaphoria-slovensky-vyrobca-prirodnej-kozmetiky

      Odstrániť
  19. Já mám doma něco podobného: šlehaný cukrový peeling s mandlovým (asi? jsem líná jít se podívat na krabičku) olejem. :-) Líbí se mi takové produkty z toho důvodu, že chci vědět, co na sebe používám, tudíž uznávám výrobky, kde jsou základní suroviny a já po přečtení složení vím, co si pod tím představit, aniž bych musela mít doktorát z chemie. Opravdu si nepotřebuju koupit peeling v tubičce v drogerii, aby to obsahovalo bůhvíjaké zbytečnosti. Ono by se to samozřejmě vůbec nemuselo kupovat, ti méně líní jistě nebudou mít problém si peeling vyrobit, však na tom vůbec nic není, cukr, či káva, stačí minimum surovin a tu službu udělají taky. Stejnou jako dokonalý chemický koktejl v působivém obalu. Jenom teda kávu bych ocenila už pro vůni, protože levanduli fakt nemůžu. Pro mě je to nepřekonatelně příšerně silná vůně eskalující až do zápachu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto si presne vystihla, asi by som to sama lepšie nenapísala - nie je nič lepšie ako keď je zloženie, jasné, prehľadné a človek na to nepotrebuje buď hodinu lúštiť internet alebo mať ten doktorát :) ale to sa nestáva moc často :( A tak ako píšeš kopec vecí sa dá vyrobiť doma - peelingy, masky na vlasy, masky na tvár a rôzne iné zábaly..ale toho ten priemysel žije :) že sme lenivý :(

      Odstrániť
  20. Po pravde vôňu kávy si u peelingu nedokážem predstaviť a ešte k tomu, keď tento horúcí nápoj nemusím. Ale levandula to by bola tiež moja volba. Celkovo peeling vypadá moc dobre.

    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si to aj celkom predstaviť viem :) môže to byť tiež super, ale vážne si myslím, že by ma to nabudilo :) preto bola levandula jasná voľba :)

      Odstrániť
  21. wow ten musi byt super! levandulu aj peelingy zboznujem. idem hned pozriet na tu stranku :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Peeling vypadá super! vůbec tuto značku neznám!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je podľa mňa problém lokálnych značiek, málo sa o nich vie :(

      Odstrániť
  23. Páni! Tak ten vypadá skvěle :) Nikdy jsem o této značce neslyšela takže děkuji za typ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Podľa tvojho opisu som čakala cenu okolo 50eur ale za takú cenu si ho musím čo najskôr kúpiť. :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DD tak to zďaleka nie, cena je jedna z vecí, ktorá je na ňom mega super :)

      Odstrániť
  25. stránku biobeaty mám rada, aj keď skôr odtiaľ objednávam veci sestre, než sama sebe. Píling by sa mi dosť hodil, tak ďakujem za typ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Zaujímavé a lákavé. Páči sa to balenie. Pri článku mi napadlo, že by som si mala do aroma lampičky kúpiť levanduľový olejček. Večer zapálim a zaspím ako strelená, teda to by bola super predstava uvidíme. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aroma levanduľový olej? to je skvelý nápad! Neviem prečo ale my doma používame stále už roky rokaté tri oleje dokolečka - citronová kôra, eukalyptus a pomaranč a škorica:) ale zaspávať pri levandulovej vôni - super nápad!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne