piatok 21. februára 2014

Lacný týždeň: Dermacol krém na nohy



Viackrát som na blogu spomínala, že moje nohy, to je čistá tragédia. Neviem, či je to tým, že nosím opätky, alebo nejaká divná genetika, ale ak si ich nebodaj týždeň nenatriem a raz za 3 týždne nemám pedikúru, nejaká čarodejnica z rozprávky mi môže s výzorom mojich nôh konkurovať.
Páči sa mi, ako pravidelne počúvam komentáre typu ,, že ťa tie nohy nebolia v tých topánkach..ako vydržíš celý deň chodiť na takých štekloch..počkaj ako ťa budú nohy bolieť keď raz budeš stará" Ja sa vždy len pousmejem a v duchu si poviem - čakať na nič nemusím, nohy ma neskutočne bolia každý večer a moje životné krédo, pre krásu sa trpí.. Za tie roky čo si týram nohy som si vytvorila pár návykov, ktoré keď dodržujem je tá bolesť ako aj výzor mojich nôh znesiteľnejšia.
V prvom rade starostlivosť je základ. Aspoň raz za týždeň si robím poriadny bylinkový kúpeľ, v ktorom si nohy neskutočne oddýchnu. Raz za tri týždne buď idem, alebo si robím kvalitnú pedikúru a každý večer si nohy krémujem. Ak sú päty suché, nohy pnú a bolia ešte viac. Veľmi veľa ľudí ( vrátane mňa) je na krémovanie nôh lenivá, ale trvá to naozaj len chvíľu a výsledný efekt je na nezaplatenie. Základom všetkého je nejaký dobrý krém, ktorý nohy nielen premastí ale aj vyživý.



Nakoľko sme práve skoro pri konci lacného týždňa, nedalo mi nespomenúť, výborný a lacný krémom od Dermacolu. Krém obsahuje olivový olej a pathenol, ktorý krásne pokožku zjemní ale zároveň regeneruje. To je veľmi dôležité, pretože ak máte pokožku príliš suchú môžu sa na nej robiť ranky, ktoré sa môžu zapáliť. Ak Vás trápia suché nohy viete, že nie je nič horšie ako zobudiť sa uprostred noci na to, že Vás nohy strašne svrbia. V zložení tohto krému je kyselina salicylová, ktorá zmierňuje svrbenie a chráni nohy pred vysúšaním. Krém má ľahkú konzistenciu, takže sa vpije v podstate hneď. Veľmi sa mi páči jeho ľahká, príjemná vôňa, ktorá je super najmä na večer, pretože Vás nebude otravovať.


Krém stojí +- 2,6 e a je to výborný pomocník. Nohy sú po ňom pekné a hebké a aby ste sa vyhli pocitu svrbenia stačí ich krémovať len večer (aspoň mne). 

A čo Vy? Krémujete si nohy? Akým krémom? Ako často?

8 komentárov:

  1. Take reci a dohovaracky aj ja poznam kedze z mojich 40 parov topanok nemam ani jedny tenisky (ak neratam tie na behanie) a dvoje balerinky...tie zvysne su od 6-14 cm. Ja pouzivam kremik od Scholl a sprej Balea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sme si dosť podobné :) Inak neviem, ktorý Scholl používaš, ale mne pedikérka hovorila, že Scholl nie sú dobré na dlhodobé používanie, že sú príliš drastické a obsahujú nejaké látky, ktoré nie sú moc dobré dlhodobo používať..ale vážne si už nepamätám o ktorom presne hovorila :( A Balea tá je super :)

      Odstrániť
  2. Bianca sedim pred DM a idem si kupit krem na nohy a kym cakam na mamu kuknem na tvoju stranku a o com dnes nepises? :D to je jake dobre! Ak ho maju v DM je moj!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. balea urea fusscreme - najlepsi krem na nohy (ruzovy). stoji 2 €

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S nohami mám rovnaký problém ako ty a aj to s tou čarodejnicou sedí :D Neni dávno som si kúpila v dmke maslo na chodidlá od Alverde (aké prekvapivé :D) a zdá sa mi, mám nôžky oveľa krajšie na pohľad a oveľa hladšie na dotyk. Tento Dermacolový chcem vyskúšať tiež, ale ešte som ho nezahliadla. To bude tým že som ho nehľadala, musím sa po ňom kuknúť!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som toho skúšala dosť (Alverde ale nie, popravde som ani nevedela, že majú krémiky na nohy :) a aj u mňa viedla dlho už spomínaná Balea. Na tento Dermacol ma nalákali internetové recenzie veľa ľudí ho hodnotilo veľmi kladne a už sa ani nedivím prečo :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne