nedeľa 9. marca 2014

Ale DM, veď toto som ja už dávno vedela!





Keď mi z DM pred nedávnom poslali na testovanie výrobky Balea Professional Oil Repair trochu som sa pousmiala. Tieto výrobky dostali ocenenie voľby spotrebiteľov roku 2013 a ja k tomu poviem len toľko, že niet divu. Skúšala som sama všetky výrobky podstatne dlhšie a dávnejšie kým mi ich poslali, a musím povedať, že oba výrobky sú proste fantastické.
Oil Repair sada sa skladá z šampónu, balzamu a kúry a ja osobne s kľudným srdcom a hneď na začiatok odporúčam všetko. Na testovanie mi bol poslaný šampón a kúra.



Čo je jedna z mojich najobľúbenejších súčastí týchto výrobkov je to, že krásne voňajú. Mne ich vôňa pripomína akoby vanilkovú čokoládu. Šampón má redšiu konzistenciu, a nanáša sa naozaj super. Pekne pení a hlavne tá vôňa! Nechcem sa opakovať dokola, ale mám rada, keď mám ku klasickému umývaniu vlasov ešte pridaný bonus vo forme prekrásnej vône. Inak páči sa mi aj balenie, ktoré je mimo iného fakt praktické, pretože zo šampónu naozaj dostanete všetko. Po umytí sú vlasy jednak krásne voňavé a jednak naozaj krásne hebké. Ja osobne ho odporúčam používať aj s tým balzamom, to je potom fakt kombo a vlasy sú úžasne poddajné a lesklé. Jeho cena je úplne neuveriteľná 1,69 za 250 ml. No proste naozaj nie je o čom
 






Druhý výrobok je ochranná kúra, ktorú som porovnávala a písala som o nej už tu:klik. Kúra sa používa na mokré vlasy ideálne pred ich fúkaním. Má pomerne dosť hutnú olejovitú konzistenciu, ktorá prekrásne vonia. Ja ju používam na konce vlasov a potrebujem dve pumpičky. Obsahuje argánový a slnečnicový olej, ktoré sa starajú o poškodené vlasy. Po vyfúkaní sú vlasy lesklé a pôsobia hlavne veľmi pekne. Nie sú zakrepatené a ani suché. Navyše platí, že ak si dávate pred fúkaním vlasov do vlasov olej, urýchli to samotný proces fénovania. Na to, že ju používam pravidelne badám minimálny úbytok, akoby sa ani minúť nedala. Jej cena je 3,29 e.


Celá sada Oil Repair je niečo, čo DM neskutočne vyšlo a nemuseli by sa za ňu hanbiť ani omnoho väčšie značky. Všetky výrobky sú výborné, lacné a naozaj efektívne. Za mňa len jedno - treba vyskúšať!

A čo Vy? Kupujete si DM výrobky? Ktoré máte radi? Skúšali ste túto sadu?

22 komentárov:

  1. Balea šampóny mi vcelku vyhovujú, majú praktický obal a neobsahujú silikóny, čo som si dlho nevšímala, ale zisťujem, že je to pre moje vlasy fakt lepšie. Presne túto kúru mám aj ja, vonia fantasticky a tá vôňa fakt vydrží až do ďalšieho umytia, ja ju používam skôr na suché, než na mokré vlasy, ale je to fakt super produkt, trochu sa mi síce zdá, že vlasy vysušuje, ale pre tú úžasnú vôňu mu to odpustím. Šampón by som tiež rada vyskúšala, ale bojím sa, že keďže obsahuje olej nebolo by to pre moje mastné vlasy ono.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A neskúšala si potom ich šampón na mastné vlasy? Lebo ja som od nich skúšala šampón na farbené aj na objem a všetky boli super, že možno by sa oplatilo skúsiť aj ten :)

      Odstrániť
    2. Na mastné vlasy majú tuším ten Tifening alebo tak nejako sa to volá a ten som skúšala, bol fajn, len mne príšerne smrdel. A ten na farbené vlasy mi vlasy zaťažoval. Najlepší bol ten na hnedé vlasy, ale viac ako tri balenia už moje vlasy nezvládli. Ten na objem som tiež skúšala, nebol zlý, ale až také super vlasy ako po tom na hnedé vlasy som nemala.

      Odstrániť
  2. To je od nich milé, alespoň máš výrobky do zásoby :) Olej momentálně používám (kúru) a nemůžu si ji vynachválit ! Je perfektní, používám ji sice jen na konečky vlasů, aby se mi vlasy nemastily, ale ta vůně je přímo božská ! <3
    A ani tolik neubývá, takže se mi rozhodně vyplatí :) Super článek!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. So všetkým úplne súhlasím! A ako píšeš tie oleje sa vôbec nemíňajú, čo je úžasné!

      Odstrániť
  3. Já jsem ale trouba! :D Nedávno jsem se na ni dívala a říkala jsem si, jak už mám doma moc šamponů a že ji vyzkouším raději někdy jindy. :D No co se dá dělat, doufám, že na mě sada počká při dalším nákupu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oni tam budú našťastie stále tak aspoň vieš čo potom skúsiť :)

      Odstrániť
  4. Mrzi ma ze Vam vsetkym posielaju tie iste vyrobky na testovanie pretoze napr dnes je recenzii na tieto produkty 5...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :( tak to som dnes čisto originálna :D

      Odstrániť
    2. Ja som videla iba túto, kde sú tie ostatné??:) a práve ich testujem aj ja..šampón aj olejček sú super!:)

      Odstrániť
  5. tyhle dva produkty používám pravidelně a jsem s nima vážně spokojena :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Možno by som si zaobstarala kúru na končeky lebo mi doma niečo takéto strašne chýba, ale šampón potrebujem bez obsahu oleju bo sa mi budú mastiť viac než obvykle... Treba raz skúsim niečo na mastiace sa vlasy od Balei, ale zatial zostanem pri prírodných značkách. Každopádne ich pri nasledujúcom nákupe v DM určite ovoniam!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ak máš mastné vlasy tak to skús určite radšej iný šampón:) ja mám vlasy ako slama, takže toto je pre mňa úplne super :) a určite nezabudni ovoňať!

      Odstrániť
  7. já mám tuhle řadu hrozně moc ráda. po žádném jiném šampónu mi vlasy nejdou tak dobře rozčesat, jako po tomhle
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám zase neskutočný pocit, že vlasy sa mi dajú veľmi rýchlo vyfúkať s týmto olejom :)

      Odstrániť
  8. Zkoušela jsem šampón i kondicionér, vůně byla úžasná, o tom žádná, ale celkem se mi po ní brzy mastily vlasy. Za to na řadu pro brunetky nedám dopustit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak to som prekvapená :( škoda teda, ale ďakujem za tip na radu pre brunetky tú som neskúšala a láka ma!

      Odstrániť
  9. DM zbožňuju, mezi drogérkama patří na samotnou špicu, o tom žádná. Ovšem co se týče vyloženě Balei, tak používám zatím jen sprcháče, protože těm se vůní nic nevyrovná. Šampónů jsem si doposud ani nevšimla. Ale zrovna pozítří mám do DM zamířeno, tak se určitě po nějakém rozhlédnu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne si ešte neskúšala šampón? To musíš napraviť! Za tú cenu naozaj nemajú chybu!

      Odstrániť
  10. Po prečítaní tohoto článku teda recenzie som zabehla do DM a kúpila ten olejček :) Mám suché kučeravé vlasy a to je asi tá najhoršia kombinácia. Musím ale súhlasiť, je SUPER. Krásne vonia a po jeho nanesení mám vlasy jemné a končeky nie sú také vysušené. Uvidím čo ako bude pôsobiť po dlhšom používaní, no zatiaľ som nadmieru spokojná. Ďakujem za super typ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja Balea olejčeky používam už veľmi dlho a stále sú podľa mňa super, nemám pocit, že by si na ne vlasy zvykli, alebo že by sa mi s nimi niečo stalo:) práve naopak, odkedy používam pravidelne oleje a pravidelne si ich zastrihávam sú krásne a vážne zdravé. Ale kučeravé vlásky, to je o inom. Mám vo svojom okolí tri baby, ktoré majú kučeravé vlásky ( a ja im ich straaaaaašne závidím) ale viem ako bojujú s tou suchosťou, takže olejček je pre nich nevyhnutnosť na každý deň. Tak som rada, že som poradila, dúfam, že tu nájdeš veľa dobrých tipov :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne