pondelok 17. marca 2014

Argánový olej je naozaj mega všestranný




Že je argánový olej výborný na vlasy či pleť som vedela, ale že sa používa aj na pery? Tak to, je pre mňa naozaj veľká novinka. A ešte, že s niečím takým prišiel aj Ryor, to je potom veľmi milé prekvapko. Opäť tu máme lokálnu firmu, ktorá očividne sleduje trendy a prichádza s vecami, ktoré hýbu svetom – čo prírodné oleje teraz určite robia.


Argánový balzam je balený v peknej škatulke a jeho cena sa pohybuje okolo troch eúr. Ja osobne oceňujem, že je to vytláčací balzam – zjednodušuje to jeho použitie. Balzam je vyrobený z prírodných látok a v jeho zložení nájdete okrem argánového oleja aj avokádový a jojobový olej a prírodnú rastlinnú vazelínu. Osobne si neviem predstaviť, ako by voňal balzam, ktorý by sa skladal len z týchto zložiek a preto tam nájdete parfumáciu so zložením z grepa a čiernej ríbezle. Pri samotnom používaní balzamu je vidieť, že sa skladá z prírodných látok, pretože ak je veľká zima mierne tuhne a keď je zase teplo je redší. Nijako to neovplyvňuje Vaše používanie, zmeny badať len na spodku balzamu.


Inak samotná konzistencia je akoby vazelína v tube – čo určite poteší všetkých milovníkov vazelíny. Balzam je veľmi mastný, takže ideálny pre veľmi suché a popraskané pery. Má pomerne zvláštnu vôňu, podľa mňa je to taká bylinkovo/horká vôňa – ale keď sa nad tým zamyslím, možno je to predsa len ten grep s čiernymi ríbezľami. Tie ríbezle je tam cítiť určite a to zvláštne, čo tam cítim je možno ten grep. Je to taká unisex vôňa, čiže balzam môže používať aj Vaša polovička. Inak tým, aký je mastný je to super pomocník aj okolo nosa ak máte nádchu, či na popraskané ruky. 

Ak máte radi vazelínu a štve Vás, že ju nemôžete mať zo sebou cez deň, tento balzam je jej naozaj veľmi podobný. Má šikovné balenie a cenu, čiže ak Vás trápia suché a popraskané pery toto je Váš favorit :) Zoženiete v Jemi alebo na nete v Ryor e-shope https://eshop.ryor.cz/.

A čo Vy? Máte doma vazelínu? Máte doma niečo z Ryoru? 

12 komentárov:

  1. Ja ho mam teraz doma, sice ako pises vona nic moc ale hydratacia je super! Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemám nejaký extra problém s veľmi suchými perami, ale keďže je argánový olej u mňa doma spolu s kokosákom kráľ, balzam ma celkom zaujal. Aj keď... obávala by som sa práve tej vône, lebo samotný arganový olej nie je práve niečo, čo by som rada ovoniavala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tá vôňa pokulháva :)) je naozaj zvláštna, ten grep a ríbezla sa ju snažia zachrániť, ale úprimne si myslím, že našťastie ju nie je dlho cítiť :)

      Odstrániť
  3. Mám doma mrte balzámov na pery, ale myslím, že pre tento sa ešte miesto nájde :D Mám veľmi rada mastné balzámy na pery, hlavne na noc!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja tak :) na noc si ústa napatlem úplne neskutočne a cez deň si dávam také ľahšie, aby som si potom mohla naniesť rúž alebo lesk :)

      Odstrániť
  4. Tak ten musí být vážně skvělý! Na mé suché rty by se rozhodně hodil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To by bolo niečo pre moje nešťastné, suché pery. Ešte aj na pohľad na fotke vidieť, aký je vyživujúci a mastný. Dík za typ, Bianca :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi rado sa stalo :) u mňa sú suché pery celkom dosť problém najmä preto, že mi veľmi schnú kútiky a keď mám pery na neporiadku nemôžem nosiť výrazné rúže :( a tie ja teda môžem, takže sa snažím mať po ruke vždy nejaký super balzam :)

      Odstrániť
  6. balzámky, to je moje:). děkuju moc za tip, nikdy jsem se u něj v krámě nezastavila, tak to musím napravit
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne