sobota 29. marca 2014

Deň s Hermionou


Dnes tu mám poslednú dávku šiat, ktoré som dostala z https://www.eyeboxs.com/ . Tieto šaty mi padli do oka ako prvé, akurát som sa dlho nevedela rozhodnúť, či si ich mám zobrať v žltom alebo tomto hnedastom prevedení. Nakoľko však takéto béžovo/hnedé farby môžem rozhodla som sa pre túto farbu a myslím, že som urobila dobre.
Keď mi šaty došli trochu som sa zľakla, pretože nemajú zips. Ale moje obavy boli hneď preč, pretože sú neskutočne elastické a pretiahla by som ich aj cez dve hlavy. Vrchná časť je biela s akoby jemnou perleťou a spodná je pekne, romanticky plysovaná. Inak ten plys na spodnej časti je taký dvojitý - nie je to síce vidieť, ale vo vrchnej časti je hustejší a dole redší.



Moje vlasy si nevšímajte a prípadnú kritiku smerujte môjmu snúbencovi, ktorý mi akosi pozabudol povedať, že na fotkách budem mať vlasy ako Einstein :D Nevadí, ide tu predsa o tie šaty a tie je vidno dobre :) Ešte aby som nezabudla, že prečo ten nadpis, v tej žltej alternatíve, nad ktorou som rozmýšlala ich mala na sebe Emma Watson :) Inak aj moje šaty mali taký opasok, ale nepáčil sa mi tam, tak som ho dala preč. Aj keď, možno by sa tam predsa len hodil :)

Light Yellow New Quality Spell Crepe Wrinkle Neck Sleeveless Pleated Tiny Dress W/Belt
odkaz na šaty nájdete tu: klik

A čo poviete Vy? Ktoré by ste brali? Žlté? Béžové? páčia sa Vám?

42 komentárov:

  1. Tak to je opravdu nádherná :) Mně by neslušely, ale líbí se mi v obou variantách :)

    Lucy Enne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jsou strašně pěkné! Líbí se mi i ta kombinace barev :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne sú! Ja by som asi brala tie žlté. Popravde ti poviem, že mne sa takto tvoje vlasy páčia... A máš nádherné topánky!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Také rozcuchané? :) och tak potom ďakujem :)) moc si ma potešila :) a topánky :) tie sú moja pýcha!

      Odstrániť
  4. tie šaty sú naozaj veľmi pekné :))

    na mojom blogu prebieha giveaway s kozmetikou GF Ferre, ak máte záujem!!   
    ------------ >>> CHOCOLATE KISS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Síce kozmetiku nepoznám,ale o to radšej sa pozriem :) Ďakujem!

      Odstrániť
  5. tie žlté ooooch tie sú krásne :) idem kuk na stránku a začnem nad nimi seriózne uvažovať :))) ale ty si si vybrala dobre, tebe sa podľa mňa viac hodia tieto :) pri vete "pretiahla by som ich aj cez dve hlavy" som odpadla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D veď je to pravda :D keď sa zo mňa stane starodávny drak aspoň mám čo na seba :)

      Odstrániť
  6. Já mám problém, že se bojím objednávat oblečení z internetu. Jsem celkem ramenatá a prsatá (teda mám široký hrudník, ne velká prsa), ale nemám zadek ani boky. Vyberu si velikost podle tabulky s měřením a tak, objednám, a dojde mi pytel.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si musím trikrát zaklopať na stôl, že doteraz som ešte nikdy nič nevracala len raz topánky, ale vždy si všetko poriadne meriam a mám vždy strach, že čo mi dôjde. Priznám sa, že odkedy som si zle kúpila topánky už som si ani raz topánky neobjednávala, takže je možné, že ak by sa mi to stalo s šatami tiež by som si ich už neobjednávala :(

      Odstrániť
  7. och užasne šaty mne sa viac páčia tie v žltej farbe ale ani tie tvoje niesu škarede :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. keďže mám jedny šaty s bielym vrchom a žltou sukňou a sú krajšie ako tieto, tak by som ich jednoznačne brala v tej druhej farbe! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne treba mať rôzne farby :) ja zase na druhú stranu keď niekde uvidím nejaké pekné žlté budem brať tie :)

      Odstrániť
  9. Mně se líbí béžové! :) moc ti sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem :) som rada, že sa ti výber páčil :)

      Odstrániť
  11. Šaty jsou krásné, líbí se mi víc jak "ty Hermioniny" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. úchvatné, ach, ozaj. tie žlté sú prenádherné, ale asi by som tiež skôr siahla po béžových... lepšie sa skombinujú :) a tebe pristanú tiež mega!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej veľmi pekne ďakujem :) a aj podľa mňa je omnoho ľahšie ladiť béžové ako žlté :)

      Odstrániť
  13. šaty sú pekné ale naozaj im chýba opasok, takto ťa zbytočne v páse rozširujú...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako pozerám na tie fotky, tak určite :) ešte, že som ho nevyhodila :)

      Odstrániť
  14. mas krasne lodicky, ale zial saty sa mi nepacia.. mas krasnu postavu a oni ti ju deformuju..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru, vyzerám tam tak o 10 kíl ťažšia, snáď ten opasok aspoň tých 5 uberie :((

      Odstrániť
  15. Pěkné šaty, ale za povšimnutí určitě stojí i botičky.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem :)) som rada, že sa ti páčia, lebo ja som na ne strašne hrdá :)

      Odstrániť
  16. Jeeej, peknučké šaty, aj v tej žltej! A celkom sa mi tam páči aj ten opasok :-) Ja some šte nenabrala odvahu na takýto typ dvojdielnych šiat v jednom. Ale páči sa mi to stále viac.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si tam nabudúce ten opasok dám :) podľa komentárov vidno, že je žiaduci a ja si rada dám poradiť :) A Julka prečo by si nemala odvahu? Veď ty máš super postavu, si mladá, určite by ti sekli!

      Odstrániť
  17. Ty šaty jsou krásné a moc ti sluší :)
    Akorát, na té fotce není Emma, jedná se o fotomontáž :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak to je aká sila :D ako ich to vôbec napadlo :DD

      Odstrániť
  18. Krásné šaty. Mně se více líbí ty tvoje, než ty žluté. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne