piatok 28. marca 2014

Himalaya telový krém


Zvyčajne by som Vám v tomto období povedala, že si mením krémiky na telo za ľahšie, ovocnejšie vône, ktoré mi pripomínajú leto. Ale tento rok na mňa ešte tá ovocná mánia neprišla a stále sa zásobujem skôr ťažšími a sladkými vôňami. Výnimkou nie je ani toto Himalaya telové mlieko, ktorého vôňu som si predstavovala úplne ale úplne inak.
Himalaya telové mlieka mám už celkom dobre odskúšané a viem, čo od nich čakať. Sú to mlieka, ktoré sú použiteľné celý rok nakoľko majú stredne hustú konzistenciu, pekne hydratujú a rýchlo schnú. Sú dobré v zime, ak sa rýchlo chcete natrieť a ešte rýchlejšie obliecť (rýchlo schnú) a sú dobré aj v lete, keď viete, že sa do 5 minút od sprchovania zase spotíte (rýchlo schnú a pokožku nelepia). Ak máte normálny typ pokožky a hľadáte nejakú dobré telové mlieko za dobrú cenu toto môže byť kľudne Váš víťaz. 


Čokoládové mlieko, ktoré som si kúpila naposledy sa u nás doma spotrebovalo hádam za tri týždne a ja som si povedala, že tentoraz to chce vyskúšať niečo nové. Pozerala som si aké druhy Himalaya vlastne ponúka a zarazila ma kombinácia Neem a mandľa. Neem sada je moja najobľúbenejšia ale čo sa týka čistiacej kozmetiky tak ma trošku prekvapila táto prísada v telovom mlieku. Pri detailnejšom zisťovaní som zistila, že aj v telovom mlieku zohráva antibakteriálnu úlohu a jeho úloha spočíva napríklad v tom, keď máte zodretú alebo veľmi suchú pokožku stará sa o to, aby sa tam nedostali nejaké baktérie. Tak ako dezinfikuje na tvári dezinfikuje aj na tele. Mandle mám neskutočne rada ako v jedle tak aj v kozmetike, takže bolo vybraté - bude to telový krém Neem a mandle. 


Vlastne ani neviem, ako som si predstavovala, že bude tento krém voňať, ale určite nie tak ako vonia. Neviem prečo, ale Himalayu mám zafixovanú, že vonia sviežo, možno bylinkovo alebo nijako. A tento krém veru vonia! A silno a výrazne! Krém vonia ako nejaký silnejší dámsky parfém pričom jeho vôňa vydrží na tele celý deň. Absolútne by som nemala problém nakrémovať sa v lete ráno a potom by som si nepotrebovala dať ani voňavku. Jediný problém je, že sa obávam, že by na mňa tá vôňa mohla byť v lete až príliš silná. Ak máte radi silné parfémy určite Vám bude voňať aj tento krém, ale ak kupujete krém ako vec pre celú rodinu siahnite radšej po tom čokoládovom. Ak ho však v Tete uvidíte na poličke, určite ho ovoňajte a dajte mi vedieť čo si myslíte. Ak v Tete nebude ostáva Vám stále http://www.mojahimalaya.sk/ kde ho síce nemôžete ovoňať ale možno ho nájdete v dobre akcii.

 

A čo Vy? Prekvapila Vás niekedy niekde vôňa nejakého produktu? Že ste čakali, že bude voňať inak ako nakoniec voňal? Páčilo by sa Vám ak by telové mlieko voňalo ako parfém?

16 komentárov:

  1. Tělové mléko vypadá úžasně a navíc, kdyby mi nějaké vonělo jako parfém, brala bych ho všema deseti. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak sa po ňom určite mrkni :) v Čechách majú Himalayu tuším v Tescu alebo 101 :)

      Odstrániť
  2. Himalaya by ta mala zamestnat ako tvar ich znacky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Keby si si mohla vybrat len jeden cokoladovy alebo tento, ktory by si si vybrala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uf ťažká otázka :) asi čokoládový :) čokoláda je moja slabosť!

      Odstrániť
  4. Himalaya Herbals je skvelá značka, mám rada ich šampóny, peelingy a masky na tvár.. Telovú kozmetiku som zatiaľ neskúšala a verím, že je výborná!:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak keď si toho toľko skúšala určite vyskúšaj aj telovú! Určite neoľutuješ!

      Odstrániť
  5. Silné vůně mi nedělají problém a značku Himalaya mám ráda, takže i tento tělový krém časem moc ráda vyzkouším :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám rada silné vône! Niekedy je super cítiť sa večer akoby trochu špeciálnejšie :)

      Odstrániť
  6. ja stále dúfam a verím v recenziu na ten marhuľový peeling od nich ! :D ale potešilo ma aj toto len čo ma neteší že tu himalayu ťažko zohnať :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dnes som si zrovna robila taký virtuálny ,,wishlist" že čo by som chcela vyskúšať a marhuľový peeling bol hneď prvý! Myslím na neho a pri najbližšom nákupe je môj! :)

      Odstrániť
  7. Na tuhle značku se chystám, z každé strany slyším chválu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite niečo vyskúšaj! Ak máš mastnú pleť alebo akné určite začni s Neem maskou :)

      Odstrániť
  8. Ty a Himalaya ste niečo ako ja a Alverde :D Inak teda docela si ma navnadila, u nás v 101ke majú zopár produktov od tejto značky a ja len dúfam, že keď tam najbližšie vleziem, tak ho tam nájdem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím :) akurát ty sa máš, lebo Alverde má omnoho viac výrobkov :( mne toho až tak veľa neostáva na skúšanie, ale tebe sa to obmieňa a Alverde má aj dekoratívku :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne