sobota 22. marca 2014

Keby som našla 100 eúr s nápisom: musíš ich minúť na kozmetiku




Viete si to predstaviť? Že by ste našli na ulici 100 eúr s nápisom : musíš ich minúť na kozmetiku! No ja by som sa nehádala, ak to tak vesmír chce splním mu želanie :) Tak si idem tých 100 eúr privolať a idem rozmýšľať nad tým, ktorá kozmetika by skončila v mojom košíku.  Nie, že ich ešte nájdem a potom sú kúpim samé hlúposti :DD

 
 - 45,6 eúr - ostáva 54,4 e
 
Určite by som si kúpila parfém! Ten proste musí byť! A presne viem aký!Prekrásnu Love Chloé po ktorej túžim už niekoľko rokov! Len tak by som si ju však asi nekúpila nakoľko snúbencovi moc nevonia a mne príde celkom drahá na to, že klasickú Chloe Chloe mám radšej. Ale nakoľko by to boli peniaze len tak pre radosť kúpila by som si ju a konečne by som po nej prestala túžiť!

- 32 eúr- ostáva 22,4 e

Mám doma kopec super krémov ale každý chce to, čo nemá. A ja by som neskutočne chcela vyskúšať Vichy Idealia Sérum. Sérum je určené na obnovu pleti a je pre každý typ pleti, ktorý je vystavený negatívnym vplyvom prostredia - slnko, klíma, fajčenie, smog... Pomáha dodávať pokožke svieži vzhľad a po použití by mala pokožka vyzerať oddýchnuto. A to krásne luxusné balenie! Och! Chcem ho!



- 13,4 eúr - ostáva 9 eúr

Nie Lumi Magique stále nemám.. Už začínam byť ako opakovací papagáj :) a stále by som ho chcela! Teraz si predstavte, akoby vyzerala pleť po použití Ideálie, ktorá pleť krásne zjednotí a dodá jej svieži vzhľad a následne na ňu dáte rozjasňujúci make-up! Och vyzerala by som ako modelka Victorias Secret! Krásna, glamour a sexy!

- 7 eúr - ostáva 2 eurá

Posledné peniaze by som minula na Matrix Design Pulse prípravok na ochranu pred žehlením. Keď som bola minule u kaderníčky použila mi ho na vlasy a odvtedy ho chcem! Vlasy mi úžasne voňali, boli hebké a vydržali rovné skoro 3 dni! Naozaj skvelý výrobok, ktorý sa cenovo takmer vyrovná drogérkovým značkám, takže určite si ho skôr či neskôr tak či onak kúpim :)

A čo Vy? Idete sa hrať so mnou? Čo by ste si za 100 eúr kúpili?


 



 


 


27 komentárov:

  1. To Vichy je o nicom...totalne zbytocne predrazeny produkt...plno sajrajtu v tom...keby bola niekedy sutaz na blogerku s najlepsimi nazvami clankov urcite by som ta nominovala :D Bianca a kde si sa zas stratila? Zas ta tu postradam...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niky ty nesleduješ môj facebook! :) och! V Londýne som bola ale už som späť :)) A to Vichy vážne? Teraz si ma šokla! ešte, že som tých 100 e nenašla :D pozri jak by som nadávala :D

      Odstrániť
    2. To vazne? A co som ja zaspala dobu? Nechapem preco to neviem este aj to mam tak nastavene ze ked ty das prispevok tak mam na to upozornenie...no nechapem...asi som prepracovana :D A ako bolo?

      Odstrániť
  2. Love Chloe som mala a je to nádherná vôňa, na začiatku je silná ale keď sa rozvinie...priateľ by jej mal dať šancu, môjmu sa neskutočne páči, sám mi ju kúpil :) 100€ by som minula asi tiež na parfém (i ked teraz vo výhliadke žiadny nemám) a nejaké super účinné sérum na celulitídu keďže ide leto, len ho nájsť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mojej mamine na celulitídu pomáha obyčajný Avon a snúbencovej mamine zase Dermacol :) ja osobné skúsenosti nemám, ale oni si to kupujú opakovane roky a aspoň za svoju maminu môžem napísať, že jej to viditeľne pomáha :) tak to ti stačí 5 eúr :)

      Odstrániť
  3. Mojich 100 eur by určite padlo na Chanel Chance :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja by som isla do DM drogerie a vybrala si nejaku riasenku,linky na oci,kvalitny make up a samozrejme ostatne peniaze by som minula za kozmetiku Balea :D Ale nie,vazne neviem co by som robila.Inak ten Matrix sa da normalne kupit v kadernictve? Nikdy som o nom nepocula a ked hovoris ze ti vlasy ostali rovne 3 dni tak po nom asi siahnem a svoj Got2be vyhodim von oknom :D 7 eur sa mi zda slusna cena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to je takmer rovnaká cena ako Got2Be. Otázne je, že kaderníčka mala mimo iného aj nejakú špeci žehličku a bohvie aké šampóny, masky a ostatné veci.Ale za mňa za 7 eúr som ochotná risknúť to a dúfať, že som mala rovné vlasy LEN vďaka tomu spreju :D a u nej stál 18 e ale na nete som ho našla za 7 :))

      Odstrániť
  5. Lumi Magique si urcite kup!nemam vela oblubenych makeupov,ale tento medzi ne urcite patri!
    Ja ani neviem,co by som tak velmj chcela,ale minut by som ich urcite vedela :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kdybych si měla za to koupit kosmetiku,tak určitě make-up,korektor a nějákou tu výživu pro vlasy..:))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja by som urcite invrstovala do MAC make upu...nemam ziaden konkretny vyhliadnuty...ale stacilo by mi,ze maju taky uzasny vyber odtienov a nemala by som problem najst nejaky aj pre svoju bledu plet;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola paradoxne včera v MAC obchode a žiadny ma nezaujal. Všetky mi prišli dosť ľahké a potom tie ťažšie zase moc ako masky..Ale ty máš peknú pleť, takže tebe by tie ľahké kľudne pekne sedeli :) A tie odtiene, to je wow! Taký výber, že sa majú ostatné značky čo učiť :)

      Odstrániť
  8. skor asi zasobu takych tyhc beznych veci - sprchace, sampony, kondicionery, parfumy... nech mam zasobu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj to je cesta :) a určite racionálnejšia ako tá moja :)

      Odstrániť
  9. ja by som dala celú stovku za jeden jediný výrobok na vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja by som si určite kúpila nejaký makeup od Chanel :)
    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrá kúpa :) potom by si urobila recenziu a nalákala by si aj mňa :)

      Odstrániť
  11. hojoj, len 100€? Do toho sa moje wishes nezmestia. Chcela by som kompletnú pleťovú radu pre zmiešanú pleť od Clinique, riasenku od Heleny Rubinstein, make up MAC, meteority od Guerlainu, rozjasňovať od Hourglass, rúž YSL, atď, atď :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. OOOO rozjasňovač od Hourglass chcem aj ja!!! Teraz ako som bola v UK som sa úplne vážne normálne bála, že nájdem niekde Hourglass a nevedela som, čo urobím :D pôjdem tam a moja peňaženka mi dá facku? Alebo nepôjdem tam a budem ľutovať? No nenašla som ho tak som spokojná :D

      Odstrániť
  12. Jé to já bych snad vykoupila nějaký e-shop s bio kosmetikou to by byla paráda :-D ... úplně Vím co všechno bych si pořídila :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to by bol super nákup! Tvoja pleť by si veľmi potešila!

      Odstrániť
  13. Nápad na článek je úžasný, možná také něco podobného v budoucnu stvořím. Tvůj nákup by byl ale úžasný. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne