streda 19. marca 2014

Obrie výrobky na mojej poličke



Posledný Kallos príspevok mal veľký úspech a nakoľko ste sa ma pýtali aj na iné výrobky, ktoré mám doma  rozhodla som sa napísať o svojej aktuálnej dvojke- šampóne a kondicionéry. O Kallos veciach mi inak ešte veeeeeľmi dávno povedala moja kamarátka, ktorá chodila na kadernícke učilište a tam používali práve Kallos. Dôvod je jednoduchý – Kallos veci sú veľmi dobré a veľmi lacné. Vtedy som si ich objednávala od nej keď chodila do veľkoskladu ale teraz už nie je problém môžem si ich z netu objednať sama a nemusím sa na nikoho spoliehať. Šampón aj kondicionér mám výnimočne z rôznych radov, ale podľa popisu výrobkov mi to tak sedelo lepšie – a urobila som dobre. Je to vynikajúca kombinácia, na ktorú nedám dopustiť a som strašne rada, že ju mám.






Šampón, ktorý aktuálne používam nie je síce Kallos, ale dováža ho tá istá firma (http://www.kallosshop.sk) . Je o čosi drahší ale stále neskutočne lacný (1000ml 5,49 e) a mne osobne to príde, akoby vyššia nadstavba Kallosu. Ide o šampón Lady Stella Vitaline. Ono šampón už na pohľad vyzerá luxusnejšie má zlatý obal (pripomína Goldwell) a krajšie prepracovanejšie detaily. Ja osobne som si ho vybrala hlavne kvôli jeho funkciám (ale zlákal ma aj ten obal). Je určený na farbené vlasy a obsahuje argánový olej, ktorá jednak dodáva vlasom krásny lesk, chráni ich pred slnečným pôsobením a jednak vyživuje vlasovú pokožku. Kým Kallos výrobky voňajú proste skvostne, tento šampón vonia možno luxusnejšie ale mne osobne to pripomína Aviváž. Je to taká čistá, aromatická vôňa, takmer identická s našou avivážou. Odhliadnuc od vône šampón Vám vo vlasoch vytvorí penovú párty, pretože tak dobre peniaci šampón si hádam ani nepamätám. Je veľmi riedky, čiže sa nanáša ľahko a netreba ho ani veľa. Umývanie je proste lahoda! 





Následne si šampón umyjem a nanesiem kondicionér, tento krát Kallos argánový balzam na vlasy (toto je ako argánový týždeň – všímate si? Začalo to balzamom na pery a pokračujem šampónom a kondicionérom). Balzam má opäť 1000ml a cenu 2,29 e :)))))))))))) a ja neverím, že niekde existuje lacnejší balzam. Balzam je určený pre farbené vlasy a podporuje udržanie farby, výživu a lesk. Má konzistenciu ako každý iný kondicionér – hustejšiu od šampónu ale redšiu od masky. Aby som nezabudla, opäť krásna kvetinová vôňa. Mne osobne balzam pripomína hyacinty s trochou orgovánu. Nechám ho pôsobiť asi dve minútky a zmyjem. Vlasy sa neskutočne ľahko rozčesávajú a sú krásne lesklé a verím, že farba je pekne ochránená.

Je to vlastne také argánové kombo na ochranu farbených vlasov. Ak si vlasy nefarbíte na výber je množstvo ďalších lacných a voňavých šampónov a kondicionérov. Mne osobne Kallos robí neskutočnú radosť, pretože mám rada lacné a funkčné výrobky a to Kallos určite je. Páčia sa mi aj ich vône a vždy ma bavia tie veľké balenia. Inak veľmi pekne ďakujem za Vaše komentáre v príspevku, kde som písala o maske na vlasy, dali ste mi množstvo tipov, ktoré rada vyskúšam!
 
A čo Vy? Mali ste doma niekedy také veľké balenie? Aký šampón používate teraz?
 

16 komentárov:

  1. To su uz ake "male" balrnia :D Ja pouzivama momentalne cerveny Garnier s arganovym olejom a brusnicami na farbene vlasy a je fakt dobry, az som prekvapena ako mi sadol pretoze moje vlasy su komplikovane. A ten Garnier 400ml spolu s tou istou maskou 200ml stal v akcii v 101 2,49€ A doteraz lutujem ze som si nekupila viac a odvtedy sledujem kazdy ich letak.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si kde prosím ťa kúpila za takú cenu? :DD ja som mala ten Garnier cca pred pol rokom a neverila som vlastným vlasom. Kúpila som si ho lebo som už nevedela čo od dobroty a nechcela som nič čo používam bežne a bola som neskutočne prekvapená. Krásna vôňa, super pení a výborný výsledok-čiže úplne súhlasím :) akurát som ho kúpila podstatne drahšie ako ty :(

      Odstrániť
    2. Ved ti pisem ze v 101 drogerii :) dufam ze daju este nejaku takuto akciu nech si nakupim do zasoby :) presne ako pises ani ja som po naneseni neverila vlastnym vlasom :D a ta maska, zbohom tazko rozcesatelne vlasy ;)

      Odstrániť
    3. Nie všetci sme ráno taký čulý ako ty :D 8:31 to je pre mňa zvyčajne posledná fáza spánku takže tým budem vysvetľovať moje čítanie medzi riadkami :) a super dnes sa chystám do 101 pre ten malý deodorant tak pozrem či bola aj táto akcia a dám vedieť :)

      Odstrániť
    4. Ja chodim na deviatu do roboty takze ci chcem nechcem musim byt cula :D Ale brala by som este spat tak skoro :D

      Odstrániť
    5. Ja chodím do roboty o pol hodinu neskôr ako ty :DD ale našťastie ju mám blízko tak mi stačí vstávať o čosi neskôr tak si môžem dovoliť byť dlhšie ráno pribrzdená :D

      Odstrániť
  2. náhodou nemáš skúsenosť aj s lakom na vlasy od nich? lebo pozerám, že tiež je v zaujímavých cenách a majú celkom široký výber...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja síce nemám, ale jedna super blogerka, ktorej názorom veľmi verím mi minule písala, že je MEGA!! a to je baba, ktorá nemá problém dať za kozmetiku aj viac peňazí takže keď ona povie, že lak za 2e je mega tak jej verím. Sama si ho plánujem objednať pri najbližšej objednávke :))

      Odstrániť
  3. no ja som mala kallos lak na vlasy a nechaval mi vo vlasoch take biele lupiny, ci povlak alebo ako to mam nazvat, takze mna bohuzial lak na vlasy ee :/
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka a ktorý si mala? Ich je viac aby som vedela, ktorý nebrať? Ďakujem :)

      Odstrániť
  4. Hmm neviem presne ako sa volal, bolo to davno, myslim ze to bol ten co je na stranke cierny s ruzovym, extra silne spevnenie.. ale niesom si celkom ista... ten co som mala bol cely cierny obal s ruzovym pismom len.. je dost mozne ze obal vynovili ..
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kazdopadne bolo to pre extra silne spevnenie :) super to je zaklad, aj ked obal zmenili mozno obsah nechali :) takze dakujem tomu sa vyhnem a snad ten co si vyberiem bude lepsi :)

      Odstrániť
  5. Bianca, prosím ťa, mohla by si mi prezradiť ako za akú dlhú dobu sa ti podarí kondicionér z vláskov zmyť? Samozrejme je mi jasné, že to nepočítaš, ale len tak zhruba... Neviem prečo, ale ja mám pocit, že mne to trvá vždy večnosť! Inak kondicionéry používam často a rada, tento by sa mi hodil na moju pravidelne farbenú kotŕbku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa mi to trvá tak minútku :) rovnako ako šampón :) Prečo máš pocit, že ti to trvá dlho? Inak pekné slovo kotŕbka :) priznám sa, že to som ešte nepočula :)

      Odstrániť
    2. Keď ho zmývam, tak si myslím že ho v tých vlasoch stále cítim a akosi neviem odhadnúť či sú tie vlasy už len také jemné alebo či je v tých vlasoch stále nejaký ten zvyšok kondicionéru... Snáď tomu pochopíš bo neviem nájsť správne slová a dobre ich sformulovať :D Haha, to vždy naša babka že "Ale máš tie škuty dlhé, ostrihaj si tú kotrbu" :D Neviem kde to nabrala...

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne