utorok 18. marca 2014

Recenzia na Avon CC krém


Keď prišli na trh Avon CC krémy bola som veľmi zvedavá, čo to bude zač. Pamätám si, ako som toho pomerne veľa čítala o Avon BB krémoch, ktoré sú považované za najlepšie na trhu. Z toho dôvodu, som nemala pochýb, že ich CC krém bude rovnako dobrý. Čo sa inak týka Avon make-upov priznám sa, že ma veľmi lákajú, ale nikdy som žiadny nemala. Ak máte tip na nejaký dobrý budem rada, ak mi ho napíšete do komentárov.

 



Inak, ak je tu ešte niekto, kto nevie, čo je CC krém nič sa nedeje rada vysvetlím. CC krém je nadstavba BB krému a je to skratka zo slov Colour Correction. Funguje na podobne báze ako BB krém (hydratuje, má SPF, je ľahký, pleť vie dýchať), akurát má silnejšie krycie účinky a tým pádom pleť veľmi pekne zjednotí. 


CC krémy došli zabalené v papierových škatuľkách, v ktorých sa ukrývali čierne tuby so samotným CC krémom. Mne osobne sa najviac páčia make-upy v skle, takže tento obal ma až tak neoslovil, ale možno ide o to, že obal je jednoduchý a zároveň funkčný ako samotný CC krém. CC krémy mi dorazili v dvoch variantoch Nude a Natural Beige. Div sa svet, Avon je asi jediná firma, ktorá si urobila výskum a pochopila, že v našich končinách žije málo hispáncov a do ponuky dala odtiene vhodné pre svetlú pokožku.  Za toto vážne tlieskam a posielam pomyselnú bonboniéru vývojárom do Avon laboratórií. Toľko dobrých BB krémov je na trhu, ale s dobrou farbou je ich hádam do 5.
 
Fotky slúžia ako najlepší dôkaz, tak poďme na to. Ako môžete vidieť, moja pleť teraz vážne nie je nič moc čo je síce nevýhoda pre mňa, ale výhoda pre testovanie CC krému, pretože je dobre vidieť jeho krytie. CC krém som nanášala štetcom na nakrémovanú pleť.

Nakoľko sú obe farby super hodiace sa pre moju pokožku s radosťou som otestovala obe.




Prvý som skúšala svetlejší odtieň s názvom Nude. Čo sa týka farebnosti sadol mi úplne, kľudne ho môžem nosiť celý rok. Je to vážne farba ako stvorená pre mňa s jemným ružovkastým nádychom. CC krém sa veľmi zle vrstvil, takže odporúčam nanášať ho v jednej vrstve s tým, že nedokonalosti doriešite korektorom. Na fotke môžete vidieť jednu vrstvu bez použitia korektoru. Povedala by som, že krytie je slabšie až stredné.





Druhý odtieň bol Natural Beige, čo je v podstate tiež svetlý odtieň akurát s oranžovým nádychom. Tento CC krém je podľa mňa super na leto a jeseň kedy sa trochu opálim a takýto odtieň vyzerá prirodzenejšie. Mne osobne príde, akoby odtieň Natural Beige lepšie kryl. Taktiež ho neodporúčam vrstviť (pri viacerých vrstvách robí mapy), ale dokončiť make-up korektorom. Povedala by som, že toto krytie je stredné.



Tu je možné vidieť farebné rozdiely najlepšie - zľava je odtieň nude a vedľa je natural beige.


Inak CC krém má riedku konzistenciu, je naozaj nesmierne ľahký a na tvári akoby ani nič necítite. Z môjho pohľadu je ideálny na leto, či už na nejaký šport, alebo na tie letné horká, kedy máte pocit, že make-up sa Vám na tvári maximálne roztopí. Krytie je slabé až stredné a naozaj radím nedostatky prekrývať korektorom a nevrstviť. Stále nemôžem uveriť z toho, aké skvelé farby Avon vytvoril a radosť budú mať všetky bledule ako ja :)

A čo Vy? Používate v lete make-up? Alebo BB krém? Páčia sa Vám farby týchto CC krémov? 
 

9 komentárov:

  1. Bianca alebo baby, neviete prosim poradit nejaky make-up na suchu plet, hdratacny? Taky co ju nezatazuje. Mam teraz Dermacol caviar, ale ten sa mi zda moc tazky a jednoducho mam po nom taky pocit napätej pokozky. Mam 23 rokov.
    Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sama mám suchú pleť, takže snáď ti budem vedieť poradiť. Pre mňa je top make-upom, ku ktorému sa stále vraciam Max Factor Ageless Elixir make-up. Má dokonalé krytie, v sebe má sérum takže vydrží celý deň a má takú zvláštnu akoby penovú konzistenciu takže je veľmi ľahký a super sa nanáša! Mne osobne skvelo sedí aj farba a celkovo mu nemám absolútne čo vytknúť. Viem, že je určený na staršiu pleť, no neviem, mne zle nerobí, nezaťažuje a sedí mi, takže idem podľa toho, čo sedí mne a nie čo hovorí reklama :)

      Robila som an neho recenziu tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/recenzia-max-factor-ageless-elixir.html

      Odstrániť
    2. Diky moc, idem sa pozriet :) ahoj

      Odstrániť
  2. Tiež som si nemohla nechať ujsť túto novinku. Od Avonu mi bežne sadne odtieň Nude, tento Nude sa mi zdá trošku bledší, na aký som zvyknutá, ale teda akurát dobre padol mojej po zime vyblednutej pleti. :)

    Úplne súhlasím, že je úžasné ľahký, akoby som ho ani nemala na tvári. Keď ho porovnám napr. s BB krémom Anew Vitale, je to skoro sto a jedno... :) Ale trošku som sklamaná krytím. CC krém... color corrector a až tak skvelo nekryje, ako som očakávala... Aj keď podľa tvojich fotiek vyzerá to krytie dostatočné. Možno len na mňa nestačí... :)

    Ale myslím, že na jar a leto super voľba. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola (veľmi milo) prekvapená tým, aké svetlé odtiene Avon urobil, pre mňa bledulu je to super!! Ja si myslím, že to krytie je slabé možno stredné, ale pre mňa tiež použiteľné len v ,,lepšie dni". Je to trochu silnejšie kryjúca nadstavba BB krému, ale s krytím nejakého make-upu sa to nedá porovnávať. Ale ako píšeš na jar a leto to bude super! - ak bude pleť poslúchať :)))

      Odstrániť
  3. CC cream určitě stojí za vyzkoušení! Taky jsem překvapená, že má Avon výběr světlých odstínů.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Z Avonu som sa vždy bála objednávať make-upy alebo BB krémy, lebo na mňa boli tmavé, ale keď píšeš, že tieto CC sú dosť svetlé možno nad ním pouvažujem. Inak teda v lete make-upy ani BBčka nepoužívam, v lete mi totiž naskáču pehy (mám ich veeľa!!) a veľmi rada ich "nosím" čiže nič ako make-up proste neprichádza do úvahy a keď už BB krém tak len od Lavery :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie sú naozaj super svetlé :) Romi ty máš krásnu pleť ty nepotrebuješ nič používať vôbec nielen v lete! a pehy sú krásne tie určite netreba skrývať!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne