streda 12. marca 2014

Rozsiahla recenzia na skvelé Avon Ultra Colour Absolute rúže




Dnes tu mám pre Vás dlho očakávanú recenziu ma mojich 5 zlatíčok a.k.a na prekrásne Avon Ultra Colour Absolute rúže. Ak sa ponáhľate a nemáte veľa času napíšem Vám jedno – sú úžasné! Ak máte trochu času, tak si na nich posvietime trošku lepšie.

V prvom rade sa mi neskutočne páči veľmi pekné, ženské balenie. Ružovo/cyklámenová farba je pomerne netradičná a krásne oživuje nakoľko väčšina rúžov, ktoré mám doma majú čierne balenie. Ktovie prečo výrobcovia tak často ostávajú pri čiernej a trochu viac neexperimentujú. Balenie je síce pekné, ale povedzme si pravdu, nie až tak podstatné. Omnoho dôležitejšie je, že aké rúže sú. Pre všetky platí, že sú neskutočne hydratačné, pery vôbec nevysušujú. Veľký obsah hydratačných zložiek je cítiť už pri samotnom nanášaní, nakoľko keď si ich dávate máte pocit, akoby ste si dávali balzam na pery a nie rúž. Veľmi dobre sa kĺžu po perách. Farebná škála je naozaj veľká, od krásnych nude odtieňov po sýtu fialovú či ružovú. Ja mám pre Vás dnes výber z môjho pohľadu tých najkrajších farieb, ktoré sú úplne ideálne jednak na jar a jednak na leto. Inak aby som nezabudla, pre všetky farby tiež platí, že sú neskutočne pigmentované, stačí raz prejsť po perách a ste vybavené!



Prvá farba je krásna sýta vínovo červená s názvom Rich Merlot. Opäť rúž je neskutočne hydratačný a preto sa nemusíte báť, že po obede budete mať okraje pier suché. Je to ideálna farba na celý rok, s ktorou budete určite pútať pozornosť. Úplne si viem predstaviť taký letný outfit, že modro-biele námornícke šaty, modré žabky a k tomu tento rúž!  Farba je inak dosť lesklá, podľa mňa miestami až pôsobí, ako keby ste mali na rúži lesk.


Druhá farba Lovely Cherry si priam pýta prechádzku v botanickej záhrade, pretože táto farba privoláva jar.  Prekrásna sýto ružová je farba, ktorá Vás rozžiari a dodá Vám šmrnc. Hodí sa krásne k veselým a romantickým outfitom a podľa mňa človek s takým rúžom pôsobí veselo, pozitívne. Aj tento rúž je krásne hydratačný a navyše má v sebe veľa lesku.


S nude farbami som celkom začiatočník, pretože nakoľko som bledá nájsť ten správny odtieň nie je také ľahké, ako sa možno na prvý pohľad zdá. Tento odtieň Natural Flush  je však úplne ideálny. Krásna telový farba, ktorá je ideálna na každodenné nosenie a ku každému líčeniu. Okrem toho, že vyzerá naozaj pekne, je ešte aj veľmi praktická. Nakoľko má totiž konzistenciu ako balzam na pery na nanášanie nepotrebujete ani zrkadlo, stačí si prejsť po perách a ste upravené.


Odtieň Radiant Raisin je môj najobľúbenejší zo všetkých. Je to akoby tmavo fialová alebo slivková farba, ktorá pôsobí trochu rebelsky a odvážne. Na druhú stranu z úplne jednoduchého outfitu urobí špeciálny a štýlový. Výrazný rúž je výhodný v tom, že s ničím ďalším si už potom nemusíte robiť starosti. Stačí jemné líčenie, výraznejšie riasy a ste hotové. Doteraz som rúž v takejto farbe doma nemala, takže je to zase akoby skúšanie niečoho, čo je pre mňa nové a z toho mám obrovskú radosť. Vždy ma poteší, keď objavím nejakú novú farbu, ktorá mi ide a ktorú by som si asi sama od seba hneď len tak nekúpila. 


Posledný rúž je vlastne mojou koralovou premiérou. Už dlhé roky sa všade hovorí, ako je koralová farba v móde, ale priznám sa, ja som jej nijako nevedela prijsť na chuť. Nevedela som si ju predstaviť na sebe a aj keby som aj veľmi chcela nijaká ma v drogérii nezaujala. A teraz mi prišla úplne náhodne v odtieni Creamy Melon a veľmi som sa potešila. A viete čo? Sekne mi! Keď teraz pomaly vyťahujem zo skrine púdrové farby - marhuľkovú, fialovú, mentolovú, béžovú neviem si predstaviť, aké rúže som k týmto veciam nosila doteraz! Úprimne prehlasujem, že bola naozaj chyba, že som sa do tej koralovej neodhodlala skôr!

Ak by som mala tieto skvosty v skratke zhrnúť - vyzerajú krásne, sú úžasne hydratačné, pigmentované, krásne voňajú a sú lacné! Ak budete mať v blízkej dobe v rukách Avon katalóg určite si aspoň jeden vezmite!

A čo Vy? Ktorý sa Vám najviac páči? Aké farby teraz nosíte?

41 komentárov:

  1. Tie obaly su krasne :) najviac sa mi paci ten koralovy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tyhle rtěnky vypadají fakt krásně.! Avon se v tomhle posunul docela dopředu. :) Nejvíce se mi líbí hned první odstín Rich Merlot, to je přesně barva, kterou teď často nosím - hodně výrazné červené. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mají moc pěkné obaly, takové živé :))) i odstíny se mi zdají fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Baleni maji opravdu nadherny. Me se asi nejvic libi ta posledni:)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak na túto recenziu som netrpezlivo čakala... Bože, tie odtiene sú také krásne, najviac sa mi páči Radiant Raisin a Rich Merlot. Keď sa mi do rúk dostane katalóg Avonu (čo bude asi o dva týždne) určite si aspoň jeden objednám, tie farby sú fakt úžasné!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej konečne niekto, kto zdieľa moje nadšenie pre radiant raisin :)) inak oba by som si na tebe videla úplne predstaviť!

      Odstrániť
  6. ja by som si zase na sebe nevedela predstaviť tie ostatne, ten posledny odtieň je užasny a idem len po takych jemnejších farieb inak su všetky pekne:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tými výraznými je to tak, že raz začneš a už neprestaneš :) potom budeš hľadať stále nové a nové :) je pravda, že tie jemnejšie sú super na každý deň a je s nimi menej práce :)

      Odstrániť
  7. Mám 3 odtiene a veľmi, veľmi som spokojná. naozaj sú to také rúžo- balzamy. Úžasne hydratačné a jemné. A pigmentácia naozaj super. Môžeš si prečítať aj moju recenziu na
    my beauty fascination







    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och Julka ty ma podceňuješ :) ja som ju čítala! Stále rozmýšľam či si neobjednať Tender Mauve, pretože sa mi u teba neskutočne zapáčila :)

      Odstrániť
    2. ;-) No ok :-D to je super, ze si ji citala. Tender mauve je teraz moj kazdodenny spolocnik, uplne uzasny!!! Ja uz tiez vymyslam, ake dalsie odtiene by som si objednala, velmi mi tie ruze vyhovuju.

      Odstrániť
    3. A ešte aj tá cena :) Teraz ma trochu za Avon mrzia všetci tí skeptickí ľudia, ktorí na neho len nadávajú, pretože podľa mňa sa tam dá nájsť veľmi veľa dobrých vecí a každoročne vidím v Avone samé super pokroky :)

      Odstrániť
    4. Naozaj sa v mnohom zlepsili. Len mnohi ludia, resp. zeny maju asi zafixovany ten Avon spred x rokov; ked z toho kazdy objednaval a bol to velky boom, mo kvalita bola kazdopadne nizsia. Ale mysliet si, ze sa za 10-15 rokov nikam neposunuli, je predpotopne. Proste odsudzovat bez skusenosti.

      Odstrániť
  8. Rúže od Avonu sú naozaj skvelé.. Z tejto rady mám Tea Rose, ale asi si objednám práve Tender Mauve, pretože mi učarovala z Julkiných, tak ako Luckiných fotiek..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja práve rozmýšľam nad Tender Mauve, je to fakt krásna každodenná farba!

      Odstrániť
  9. Mně se nejvíce líbí odstín Radiant Raisin! Opravdu božský odstín.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som jeden vyhrala v súťaži u nich a ešte stále mi ho neposlali.. tak už sa neviem dočkať. :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? To gratulujem! Podľa mňa ti čoskoro dôjdu na FB som videla, že nejakým babám už došli :)

      Odstrániť
  11. Odstín Radiant Raisin je naprosto dokonalý! Matné rtěnky a syté odstíny jsou přesně pro mě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Radiant Raisin je môj najobľúbenejší, takže zdieľam tvoje nadšenie :)

      Odstrániť
  12. Tyhle Avon rtěnky mě moc lákají, mají nádherné odstíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krásne odtiene a ešte sú aj super lacné :) čo je lepšie?:)

      Odstrániť
  13. Nevím který odstín bych si vybrala,ale ten poslední vypadá skvěle a zároven přirozeně..:)))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten koralový je krásny! a hlavne super teraz na jar!

      Odstrániť
    2. Všechny barvičky jsou krásné, nemohla bych se asi rozhodnout jen pro jednu :D :)

      Odstrániť
    3. Keby som si mala aj ja vybrať len jednu tiež by som nevedela :)

      Odstrániť
  14. ta předposlední a poslední barva je moc hezká:)
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Mám pocit, že zrovna na jednu z nich jsem před pár dny dostala tester, a byl samozřejmě skvělý! Nejvíce mě zaujala verze Natural Flush. O:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ti sedel tester potom ani nie je nad čím rozmýšľať :)

      Odstrániť
  16. Radiant Raisin je kraasny... asi si ho zaobstaram :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tvoja recenzia ma neskutočne na tieto rúže navnadila! Jeden síce mám doma, ale keďže je hnedý, ani som ho neotvárala a chystám sa ho posunúť ďalej. Nejaký si určite objednám, najviac sa mi páči asi Lovely Cherry :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och to je škoda, že ti nesadla farba :( A Lovely Cherry je skvost! Teraz ho stále nosím a stále mi ho niekto chváli :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne