streda 26. marca 2014

Starý, novší, najnovší



Pamätám si, ako pred pár rokmi S-he menili obaly kozmetiky a všetky výrobky dali do 50% zľavy. To som si vtedy nakúpila! Asi 4 ceruzky, 6 lakov na nechty, púdre, rúže, linky.. Z niektorých zásob ťažím doteraz niektoré sa mi už minuli. Každopádne ubehlo pár rokov a DM nám opäť pripravila nejakú zmenu. Od DM som dostala na testovanie nové tiene, ktoré Vám dnes porovnám s tými starými, aby ste si mohli poriadne všimnúť, k akej zmene došlo.




Čo sa týka toho obalu, povedala by som, že zmena nie je až taká veľká ako bola pred pár rokmi. Priznám sa, že ak by som nevedela, že prišli nové obaly, asi by som si to ani nevšimla. Kým vtedy dávno boli tiene okrúhle dnes ostali štvorcové a s bielym plastovým obalom. Osobne si myslím, že to, že to nie je mega veľká zmena je dobré, pretože ja osobne som sa napríklad s týmito ,,bielymi“ dlho nevedela zžiť a mrzelo by ma, keby to teraz, keď už som si zvykla došla ďalšia zmena. Čo sa týka konzistencie sú podľa mňa oba tiene rovnaké. Sú krásne pigmentované, s leskom a jemnými trblietkami. Ja matné tiene príliš nemusím, takže táto konzistencia je úplne super. Tiene, ktoré mám ja sú v tej najideálnejšej farbe, akú si viem predstaviť-asi 135. Hnedá  a zlatá, to sú farby, ktoré používam denne a je to moje líčenie, po ktorom siaham ak nemám čas alebo náladu. Aby ste tiene nevideli len na ruke, prikladám aj fotku super rýchleho líčenia, ktoré som na seba rýchlo nahodila po posilke a utekala som do školy. Na líčenie som použila len tieto dva tiene a pod obočie rozjasňovač. Výdrž je podľa mňa veľmi dobrá, mne vydržia úplne bez problémov od rána do večera, akurát poobede sú možno menej lesklé. Ak Vám to vadí nie je problém si ich domaľovať, ak nie s kľudom budete krásne do večera aj bez prerobenia. Ak hľadáte lacné a pekné hnedo/zlaté tiene vôbec by som neváhala a tieto skúsila, určite nebudete ľutovať. 



Okrem týchto krásnych tieňov som na vyskúšanie dostala aj nový Balea krém na ruky s vôňou papáje a cmaru. Och toľko je tých dobrých krémov teraz na trhu! Krémik stojí 1,19/100ml a ak sa chcete myšlienkami dostať niekam do Karibiku bežte si rovno pre neho. Tá vôňa je naozaj úžasná, ovocná proste ako papájový kokteil. Je stredne hutný, čiže super na denné použitie  (pretože rýchlo schne a nezanecháva povlak) pričom ruky krásne hydratuje a prevonia. Ďalšia super kúpa, ktorá je v znamení veľa hudby za málo peňazí.

Tentokrát to DM neskutočne vyšlo a oba výrobky sú fakt super! Ak budete mať cestu okolo určite sa mrknite aj na tiene a ovoňajte krémik (ale potom bez neho neodídete :) 

A čo Vy? Čo ste si naposledy kúpili v DM? Láka Vás niečo z toho?

21 komentárov:

  1. Ten malinký set čtyř stínů od S-he jsem si koupila tento týden taky, akorát v jiné barevné kombinaci. :) Ani jsem netušila, že jsou tak super - opravdu jsou máslové a krásně na očích drží, byla jsem příjemně překvapená. V našem ostravském dm je dokonce měli ve slevě za nějakých 29 Kč,-, takže uvažuju, že si půjdu ještě pro jedny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si kúpila za super cenu! Za takú cenu by som určite neodišla len s jednými :)

      Odstrániť
    2. Stejně mi to asi nedá a já si pro ty další zajdu ... :D

      Odstrániť
  2. Mne sa velmi pacia tie lego obaly od S-he :) priznam sa ze mam od nich len lak pretoze tato kozmetika nikdy na mna neposobila kvalitnym dojmom tak som si od nich ani nic nekupovala. Milujem kremiky na ruky od Balei :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si od nich pomerne dlho kupovala linky na oči (boli prvé, ktoré som mala a sedeli mi tak som nemala dôvod ich meniť), stále si kupujem ceruzky na oči, z času na čas púdre, ako píšeš ty laky na nechty a mám aj zopár tieňov. Zvyčajne ma vždy zlákajú zľavy z tých DM knižiek a našťastie som nikdy nebola nespokojná :)

      Odstrániť
  3. Na She jsem ted narazila ve vyprodeji,ale nejak me ty stiny nezaujaly.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vždy keď som v Dmke, stojan s kozmetikou She prejdem bez povšimnutia. Po tomto článku sa to pravdepodobne zmení. Mala som od She tiene na oči ešte keď mali ten guľatý obal a nejako sa mi nepáčili ani neboli dobre pigmentované, tieto sa mi ale páčia a za tú cenu... Inak netrpezlivo čakám na výplatu :D už len kvôli tomuto krému na ruky (a novým telovým mliekam o Balei). Tak strašne rada by som ho ovoňala!! A mám pocit že bez neho naozaj neodídem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa tam zvyčajne zastavím vždy pozriem čo je nové :) Určite sa mrkni na tie tiene testery majú našťastie dostupné a za vyskúšanie nič nedáš :) A ten krém, no to je skvost! :) mňam zjedla by som ho!

      Odstrániť
  5. ty hnědé stíny asi koupím mamce, vypadají strašně super :) .. (tím je koupím i sobě a nebudu si muset nadávat, že zas utrácím :D)
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som to aj ja robila veeľmi veľa rokov, ale tým, že sa o pár mesiacov sťahujem tak to už nejde :(

      Odstrániť
  6. Ten krém od Balei milujem najviac! Je úplne perfektný a tá vôňa :-). So S-he nemám dobré skúsenosti vôbec, ale možno im dám ešte šancu po tvojej recenzii :-)

    katy-webside.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím tá vôňa je mega! A tie tiene určite skús! Sú fakt krásne pigmentované a vydržia veľmi dlho. Určite vyskúšaj aspoň na ruke v DM-ke a uvidíš!

      Odstrániť
  7. Papaya ? to váážne:) mňaam to som asi nemala ani vidieť

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našťastie stojí okolo eura tak to ani moc nezruinuje :)

      Odstrániť
  8. Tak ten krém mě naštval. Už třikrát jsem se na něj dívala a vždy jsem si říkala, že bude stát určitě za starou belu a nekoupila jsem si ho. No, snad tam ještě bude! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. dneska sa da fakt za malo penazi nakupit vela muziky :)

    fashion blog http://www.sheistheone.ch/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne