nedeľa 20. apríla 2014

Ak by ešte fúkalo



Viete, pred pár týždňami som bola taká múdra, že som si všetky šály pre istotu už odložila a zazimovala, veď zima už skončila nie? Ale čo čert nechcel tento týždeň bola taká zima, že som mala párkrát pocit, že by sa mi hodila zimná bunda a nieto ešte šál. Samozrejme, že sa mi nechcelo prehadzovať si zase zimné a jarné veci, tak som miestami mrzla a nadávala a v mysli privolávala teplé počasie. Už dlho ma nepotešilo nič tak ako tento šál, ktorý mám zo stránky, kde by ste hľadali všeličo len nie krásne šále http://www.crystaltattoo.sk/.  Je totiž dostatočne veľký na to, aby som sa do neho vedela zababušiť a neskutočne sa mi páči. K úplne obyčajnému oblečeniu - rifle a kožená bunda stačí pridať výrazný šál a máte o pekný outfit postarané. Navyše to nie je typický hrubý šál ale skôr taký tenší, ktorý využijete celú jar a ešte aj v tie letné dni kedy sa ochladí a je hnusne. Teraz ma napadlo, že ja si vždy šále brávam aj na dovolenku - pretože v lietadle mi je zima a niekedy bývajú večere studené aj v Tunisku. Och ale k dovolenke ešte ďaleko :((
 

Na stránke inak mali tento šál asi ešte v troch ďalších farebných alternatívach, ale nejako teraz žijem modrou tak som si zobrala ten. Bol v akcii za 6,5 e a tento aj ostatné nájdete tu:klik.

A čo Vy? Mrznete či ste si tento týždeň vybrali naspäť kabáty? Tešíte sa zajtra na šibačov? :))

29 komentárov:

  1. Ten šál je kráásny, má super farbu!! :) a čo sa týka vyťahovania kabátov tak takýto problém teraz ani neriešim keďže som vkuse ponorená v knihách a nestíham vnímať čo sa deje vonku :/ ale dnes konečne vyjdem von, svieti pekne slnko tak dúfam, že bude aj teplo :) A na zajtrajšok sa nejak špeciálne nepripravujem, lebo ma oleje akurát oco a priateľ :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás sa už postupne zaťahuje a počasie sa pripravuje na ten poobedný lejak :( dúfam, že u Vás bude pekne a že si poriadne oddýchneš :)

      Odstrániť
  2. To je tak nádherný šátek!!
    Krásný den přeji!
    EJNET

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je nádherný a ty barvy působí teple a vesele :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. odkial mas prosim ta tu kabelku?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je krásny a má pekný vzor :) ja som si odložila len tie hrubšie šály + som sa zásobila takými tenšími, ktoré teraz využijem :) zatiaľ sa mi nestalo žeby som vyšla von bez šálu, ráno mi je stále zima :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som už bola tento rok pár krát taká odvážna a potom som toho ľutovala :)

      Odstrániť
  6. Krásny je! Má pekný vzor. Tiež by sa mi taký nejaký šál hodil, ale vždy si poviem, že na čo, veď už je teplo. A potom prídu tie chladné dni a ja si nadávam :D Podobne ako aj ty. Musím ti pochváliť vlasy, máš ich strašne krásne, husté a zdravo vyzerajúce. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej ďakujem :) veď sa snažím stále robiť všetko preto aby boli čo najzdravšie. Zrovna o dva týždne sa chystám prvý krát henovať tak uvidíme ako to dopadne :)

      Odstrániť
  7. Tak ten je úžasný. Miluji vzory a tyto barvy. Závidím ti ho :D. Já tedy zazimovala pouze hrubé šály (které jsem letos stejně nevynosila), ale tenčí šály nosím pořád, protože ráno bývá ještě dost chladno.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zazimovala aj tie tenšie a ostal mi len tento a aj to len preto, že som si ho objednala len nedávno :) tak ho teraz nosím stále :)))

      Odstrániť
  8. Je krásny :) ja som šálovo-šatkový maniak a vždy vravím že šál je jeden z naj doplnkov ktorý pomôže takmer každému outfitu :) ja sama mám doma okolo 15 kúskov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wow tomu sa hovorí poriadne číslo! to musíš mať doma všetky farby!

      Odstrániť
  9. krásny vzor :) Ja som tiež išla v piatok do Viedne s tým, že bude pekne, no vietor bol tak studený, že som si zadovážila ďalšiu šatku do zbierky a veru aj ten zimný kabát by sa mi v noci ešte hodil :)) a na šibačov sa neteším, kto by sa už tešil :D nebodaj ty áno?! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si ako ja keď som bola v zime, ale zabudla som si nie šál ale rukavice :( ale ja som bola lakomá a hlúpa a celý deň mrzla :( takže si urobila lepšie :) kúpila si si pekný darček a ešte ti aj bolo teplo :) a na šibačov nie :D neviem taká baba podľa mňa neexistuje :)

      Odstrániť
  10. Krásný, přesně podle mých představ!!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten šátek je skutečně nádherný a moc ti sluší! :) SINSAY GIVEAWAY NO. 2

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásny šál;).
    Ja som mamku presvedčila, aby sme ich ešte neodkladali, však sa ešte zídu. A dokúpili sme ďalšie 2 šatky, takže zima nám nebude:D

    http://petrakomarova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne