streda 2. apríla 2014

Bianca chce dekoratívku!





S novým Ladyboxom sa mi viaže celkom nemilá príhoda, ktorá by bola ešte nemilejšia keby ma v ten deň extrémne neboleli nohy. Zvyčajne, keď mi dôjde Ladybox ako divá roztrhám krabičku a na stôl alebo posteľ nechám vypadnúť, tú peknú Ladyboxácku krabicu. To by som urobila aj teraz, keby som nedošla domov neskoro večer, unavená a nesadla si na posteľ a apaticky som išla nechať  padnúť krabičku na moje nohy. Ono však v tomto Ladyboxe krabička nebola, takže mi na nohy vypadli všetky výrobky spolu s papierovými pilinami, ktoré stále nachádzam po mojej izbe. Teraz si predstavte, že tak ako vždy by som to vysypala na stôl- úplne vidím ako takmer 20 eurový odličovač Dr. Hauschka končí rozbitý v koši.
Tento Ladybox sa niesol v bio prevedení (asi preto tá chýbajúca krabička, aby ušetrili nejaké stromy) a na môj vkus tam bolo veľa odličovania a žiadna dekoratívka.  Ja osobne oceňujem dekoratívku v boxoch najviac, vidím tu najväčší priestor pre experimentovanie a spoznávanie nových značiek. Doteraz platí, že takmer každú dekoratívku, ktorá v boxe bola som si potom kúpila či už v inej farbe alebo ma nalákali na vyskúšanie niečoho nového od danej značky. U telových produktov to neplatí, iste nechám sa niekedy inšpirovať, ale naozaj málo.

Od doktora Hauschky som prvý krát skúšala niečo v minulom boxe a bola som spokojná. Mrzelo ma, že tam vtedy bola len vzorka tak teraz dali konečne plný produkt a to- pleťové čistiace mlieko. V prvom rade musím napísať, že produkt má 145ml a plné balenie stojí 532 Kč čo bude niečo pod alebo okolo 20 eúr. Nemálo, že? Na druhú stranu pleťové mlieko je nielenže luxusné ale aj luxusne vyzerá. Ja balené v škatuľke, ktorá ukrýva hotový skvost. Pleťové mlieko je v skle so zlatým dávkovačom a vyníma sa na každej poličke. Keď sa mi minie prelejem do neho nejaký krém na ruky a dám si na nočný stolík tento obal, pretože by ho bola škoda naozaj vyhodiť. Momentálne mám otvorené iné pleťové mlieko, ale hneď ako sa mi domíňa máte tu plnú recenziu tohto skvostu.

Druhým výrobkom bola hydratačná micelárna voda Yves Rocher. Yves Rocher nepovažujem za prírodnú kozmetiku tak ma celkom prekvapil výber tejto značky do Ladyboxu. A možno sa mýlim, mám ju zle zaškatuľkovanú a Vy mi poviete, že prírodná je- tak ak viete viac ako ja, dajte mi prosím vedieť. Každopádne, micelárka má pekné balenie, veľkosť 200ml a cenu 285 Kč, t.j. niečo cez 10 eúr. Nakoľko sa s micelárkou (ale inou) odličujem denne rada vyskúšam aj túto a budem dúfať, že ma Yves Rocher milo prekvapí. Nechajte sa  prekvapiť aj Vy a o pár týždňov tu máte recenziu. 

A ostatné už boli len vzorky alebo cestovné balenia. Začnem s tým najväčším a to bol univerzálny krém od Lavery vo veľkosti 25ml. Z krému sa teším asi najviac, pretože mi to pripomína modrú Niveu s lepším zložením. Niveu si so sebou nosím v kabelke denne, tak ju môžem prestriedať s toutu Laverou. Laveru mám veľmi rada a dúfam, že sa mi od nich podarí vyskúšať ešte nejaké ďalšie výrobky. Inak krém je veľmi hutný, vonia veľmi jemne, čisto a je určený pre suchú a namáhanú pleť. Viem si ho predstaviť používať v zime na tvár, alebo celoročne na ruky či nejaké iné, extrémne suché miesta (lakte, zádery). 


V boxe boli dve väčšie vzorky od značky Urban Veda, ktorá mi popravde nič nehovorí (stále je priestor na zlepšovanie). Bol tam čistiaci gél na tvár a denný krém. Ako náhle bude zase niekam cestovať určite si vezmem so sebou obe vzorky. Ostáva mi dúfať, že to bude čo najskôr- jednak by som vážne niekam išla a jednak nerada skúšam malé vzorky doma. Ďalšie vzorky boli napríklad ukľudňujúce telové mlieko od Weledy, Kiwi denný krém s malinovým olejom alebo Salcura čistiaci gél na tvár. 



Páčil sa mi prírodný koncept aj keď nejaká krásna krabička mi popravde trochu chýbala. Oceňujem, že sa naozaj pohrali s celým balením – úvodný list bol na recyklovanom papieri, papierové piliny boli akoby prírodné a spoznala som množstvo nových značiek. Z toho hľadiska, že vlastne v boxe máte poznávať nové značky to vyšlo, len škoda, že tam nedali nejakú dekoratívku. Tak dúfam, že dekoratívky bude veeeľa v budúcom boxíku!

A čo Vy? Ako ste boli spokojné? Chýbala, alebo chýbala by Vám krabička? Páčil sa Vám prírodný koncept?
 

 

16 komentárov:

  1. Tiez som cakala ze tam daju nejaku tu dekorativku. Ten obal na pletovom mlieku sa im vazne podaril :) posobi to ako keby stal 50e.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď zase ani 20 eúr nie je málo :) ale hej vyzerá strašne draho, až mi ho bude ľúto používať :(

      Odstrániť
  2. Hlavne si stále nemýľte bio kozmetiku s prírodnou, je v tom zásadný rozdiel. Prírodná kozmetika môže byť tiež eko (suroviny použité na výrobu sú vypestované ekopoľnohospodárstve) a toto bol eko ladybox. V BIO kozmetike nie sú povolené chemické prísady a v prírodnej áno :) Takže Yves Rocher je prírodná kozmetika, tak ako to o sebe tvrdí Oriflame a Avon a pozri si ich zloženie....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No mě dost mrzelo, že na mě Hauschka nevyšel a měla jsem místo něj jen 15ml kelímek s bambuckým máslem Raw Gaia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nemyslíš vážne?? ja som myslela, že Hauschka bol v každom boxe!To je riadne nefér!

      Odstrániť
    2. Však se mrkni ke mně na rozbalovací článek. Ale jo, už jsem se s tím smířila. :)

      Odstrániť
  4. nebol ani v mojom :( tiez si myslim ze je to nefer, namiesto toho maličke bambucke maslo. čo už.. Ja som sa prave na hauschu tesila najviac...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som naozaj neskutočne prekvapená, z môjhop pohľadu bol Hauschka hlavný produkt a ostatné išli možno aj trochu na úkor neho :( takže ja by som bola fakt naštvaná!

      Odstrániť
  5. Pro me jeden z nejhorsich boxu. Mela jsem mleko Hauschka a snad bych vice brala to Raw Gaia. Uz mam ale domluvenou vymenu za rtenku Mememe.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Výmena za dekoratívku je podľa mňa najlepšia :) Mne tam dekoratívka moc chýbala, ale akurát som pozerala, že v ďalšom boxe by jej malo byť dosť :)

      Odstrániť
  6. Škoda té krabičky, i když je pravda, že jestli to mělo být s tématikou bio, tak se hodí víc tohle. Jinak to mléko vypadá opravdu luxusně a taky bych si do něj pak přelila nějaký krém! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiež by som sa asi nahnevala, keby mi nepríde nič z dekoratívky. Ešteže tieto boxe nekupujem, v poslednom čase na ne čítam viac sťažností ako chváli. Inak unikrém od Lavery sa mi dosť pozdáva. Skúsim mrknúť, či by sa niečo podobné nedalo zohnať treba v dmke, lebo tiež obľubujem niveu a toto sa mi zdá byť taká zdravšia alternatíva. O YR som vedela, že by to mala byť prírodná kozmetika, no o niektorých značkách som ešte nepočula... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne aj mne sa tá Lavera preto páči :) tú mám už v kabelke a som veľmi spokojná!

      Odstrániť
  8. Já to mám úplně naopak:) Preferuju pečující kosmetiku, dekorativka mi vydrží hodně dlouho a často se mi LB netrefí do barvy. A miluju zkoušet doma malá balení, je to pokaždé takové malé překvápko:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne