piatok 18. apríla 2014

Bioderma Sensibio Deo



Za antiperspiranty, deodoranty, či už guličky, tuhé alebo spreje som ochotná si priplatiť. Nerobím to vždy, najčastejšie stále nakupujem v drogérii ale ak ma naštve posledný výrobok, ktorý som mala alebo ak niekde natrafím na dobrú cenu či balenie 1+1 zdarma kupujem. Posledné tri výrobky, ktoré som používala mi už drásali nervy (videli ste a uvidíte v spotrebovaných výrobkoch) ale nerada vyhadzujem poloplné veci tak, teraz mám niečo trochu špeciálne – Bioderma Sensibio Déo. Priznám sa, že lekárenské antiperspiranty som skúšala už viac menej všetky a za máloktorý by som opäť dala tie peniaze. Väčšina z nich má možno! kvalitnejšie zloženie, ale čo sa týka protipotiacej funkcie nie je to žiaden zázrak.
 



Biodermu som ešte nikdy neskúšala tak som si povedala, že je načase. Neviem prečo, ale bola som v tom, že bude neparfémovaná a teda že nebude mať v podstate žiadnu vôňu. Antiperspirant je unisex a podľa toho je robená aj jeho vôňa, ktorá je taká svieža, možno trochu pánskejšia ako dámska. To bude asi tým, že 90% žien nevadia pánske vône, ale neviem si predstaviť opačný prípad, že by si dal chlap na seba niečo ovocné. Každopádne je to naozaj veľmi príjemná vôňa, (mne vonia veľmi), ktorá v podstate do pár minút po nanesení vyprchá úplne.
Je to inak klasický roll-on, ktorý si nanesiete na suché podpazušie. Ako som už spomínala vyššie som bežne potiaci sa človek. Sem tam sa spotím, keď som nervózna, keď utekám, keď je mi teplo ale nič seriózne. Na moje potenie funguje skvelo. Zvyčajne si ho dávam ráno o 7 a keď sa idem sprchovať večer okolo polnoci nič zo mňa nie je cítiť.

Môžem si ho nanášať aj rovno po holení, pokožku vôbec nedráždi práve naopak, skôr ukľudňuje. Oceňujem, že ak sa náhodou cez deň trochu spotím a urobí sa mi mini mapa, keď vyschne nesmrdím a taktiež nemám zafarbené oblečenie.
 
Zloženie nechám posúdiť Vami a viac info nájdete na www.bioderma.com

Z toho, čo som skúšala je to naozaj jeden z najlepších lekárenských antiperspirantov a zoženiete ho za cenu +- 8 eúr. Ozaj aby som nezabudla - v tohto mesačných akciách zoženiete vo vybraných lekárňach za 4 eurá ideálny krém na leto Hydrabio Riche. Ak ešte nemáte krém na toto obdobie aspoň viete, kde hľadať :)

  A čo Vy? Kde si kupujete pomocníkov proti poteniu? Koľko ste ochotné/ý dať za takýto výrobok?


24 komentárov:

  1. hocikolko len nech ma zbaví potenia - čo však až tak nefunguje :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som klasický potivec a u mňa funguje výborne. Ak máš však naozaj veľké problémy na to podľa mňa asi pomáha len Driclor :(

      Odstrániť
    2. driclor pomohol aj mne,ale nič agresivnejšie som na pokožke nemala...plus keď som včera bola v 101ke,mali tam taký veľký plagát kde si žena holila so žiletkou tvár a bol tam nejaký popis typu že to robíme svojmu podpazušiu a mali by sme používať šetrnejšie produkty alebo niečo v tom zmysle :D a presne som si spomenula na uja Driclora ktorý mi pekne doondel podpazušie a keď som ho prestala používať som sa potila ešte viac,aj keď som sa riadila podľa návodu,večer som nespala kvôli škrábaniu a štípaniu v podpazuší :D plus jeden krásny deň sa mi vylial do korektoru čo som si nevšimla a po aplikácií (toho korektoru) sa mi urobili obrovské Tatry na lícach :(

      Odstrániť
    3. No Driclor je taký dvojitý výrobok. Na jednu stranu pomáha a na druhú stranu existujú stovky prípadov čo píšeš presne ako ty, že ľudia nevedia spať, nevedia sa sústrediť pretože ich neskutočne svrbela pokožka :( Inak s tým korektorom, to muselo byť hrozné!! Dúfam, že ti neostali na pokožke nejaké fľaky, pretože si vôbec neviem predstaviť ako musela reagovať :(

      Odstrániť
  2. Už po něm koukám dlouho, tak snad jednou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bioderma je srdcová záležitost :) Tenhle deo jsem ještě nezkoušela, ale rozhodně bych ho chtěla vyzkoušet.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám kuličky od různých značek. Nejvíce jsem spokojená ale asi s Rexonou. :) S Biodermou zkušenosti bohužel moc nemám, ale určitě se na ni mrknu v lékárně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslíš tú novú? Tú som ešte neskúšala lebo všade sú také rozporuplné reakcie :(

      Odstrániť
  5. s tymto tiež nemám skúsenosti ale možno vyskúšam :)

    http://adush268.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. oh,ďakujem za skvelý tip na ten krém! čítala som naň recenzie a vyzerá byť suuper plus 4 eurá skvelá cena :) ale na leto potrebujem používať krémy s SPF minimálne 30 keďže mám pehy a nechcem aby sa mi nové urobili :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto rieši stále aj moja mamina čiže viem presne o čom píšeš :( tak verím, že za nejakú super cenu zoženieš aj krémik, ktorý sedí super a pomáha proti novým pehám :) aj keď sú pehy fakt krásne!

      Odstrániť
  7. S Bioderou proti poteniu nemám skusenosť, z lekárne som vyskúšala Vichy a výsledok o ničom. Vyhovuje mi Driclor.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala aj Vichy a je to taký priemer, škoda 10 eúr :)

      Odstrániť
  8. S tímto antiperspirantem nemám zkušenost, ale určitě bych ho do budoucna chtěla vyzkoušet. :) Nyní používám antiperspirant od Rexony a ještě bych chtěla co nejdříve zkusit nový "mazlavý" deodorant značky Garnier. :) SINSAY GIVEAWAY NO. 2

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa láka ten Garnier :) tak som zvedavá, ktorá z nás ho vyskúša prvá a podelí sa o recenzie :)

      Odstrániť
  9. ja som dostala odporucania na "krystal" neviem aky, od balei, este musim vygooglit, co to je zac... nepoznate niekto?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho mala a niekde ešte veeľmi dávno je aj recenzia na blogu ak som ju nevymazala, ale na to, že sa teda potím priemerne to bol jeden z mála deodorantov po ktorom som fakt že smrdela. Nezvyknem vyhadzovať výrobky a snažím sa vždy nájsť im nejaké využitie, ale ten som vyskúšala asi 3x a vyhodila..to sa proste nedalo..
      Ak chces kryštálové deodoranty alebo nejaké prírodné vyskúšaj radšej tento http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/12/prirodny-deodorant.html je síce drahší ale aspoň to nie sú vyhodené peniaze :)

      Odstrániť
  10. ked je to na citlivu pokozku tak by som sa podvedome bala ze to nezafunguje :/ :D ja mam momentalne rexonu, taku co je v skatulke, nejaka novinka a aj ked to zlozenie je vraj strasne(ja sa v tom nevyznam), tak je to asi prvy antiperspirant o ktorom mozem naozaj potvrdit ze 100%ne funguje (stoji asi 150kc) - mala som aj driclor, ktory bol super ale po cca tyzdni ma tak zacal palit a svrbiet a neslo to zmyt, takze uz neriskujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tej rexone som veľa toho čítala, aj dobré aj zlé a v konečnom dôsledku som nevedela, čo si z toho vybrať :( ale je super keď ti zaberá! Počula som, že je to šetrnejšia náhrada Dricloru, a ak ťa potom nič neštípe a nesvrbí pričom to eliminuje potenie tak im zámer asi vyšiel :)

      Odstrániť
  11. wow, vyzera dost dobre :) stoji za to vyskusat si myslim, lebo som este nenasla taky, co by mi dokonale vyhovoval..dik za odporucanie :)

    http://veronikakrasnicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne