nedeľa 13. apríla 2014

Celulitída, aké možnosti sú na trhu



Dnes som sa rozhodla trochu si posvietiť na jedného nepriateľa veľkého počtu žien a to celulitídu. Môžte prípravkami proti nej opovrhovať, hovoriť, že nefungujú alebo ich ignorovať ale tak či onak, ak ju máte a vadí Vám je s ňou treba niečo robiť. V prvom rade piť čistú vodu, v druhom rade začať sa hýbať a v treťom rade zaobstarať si nejaký výrobok.
Ak je Vám ľúto vyhodiť za nejaký výrobok o ktorom aj tak pochybujete peniaze tak Vám poradím jeden trik starých materí (alebo holywoodskych hviezd, ktoré asi nikto nesponzoruje) a to je káva zmiešaná s telovým mliekom. Urobte si dobrú prekvapkávanú kávu, espresso či turka a ten kávový odpad zmiešajte z telovým mliekom či sprchovým gélom. V kombinícii s telovým mliekom je ideálne nechať pôsobiť aspoň dve hodiny (potom môžete zmyť) a v kombinícii so sprchovým gélom je potrebné masírovať pokožku v horúcej vode aspoň 5 minút 4x do týždňa. Ak ste však lenivé a nemáte radi odpad nech sa páči pre Vás som dnes nachystala zopár pomocníkov zo starostlivosti proti celulitíde


Na Slovensku (a podľa mňa aj v Čechách) sa najviac starostlivosťou proti celulitíde zaoberá Dermacol. Táto značka ponúka výrobky proti celulitíde už veľmi veľa rokov a podľa mňa sa udomácnila v mnohých rodinách. Dermacol výrobky nie sú drahé a majú veľmi veľký výber. V ich sortimente nájdete nočnú staroslitvosť proti celulitíde, telové mlieka, sprchové gély- naozaj výber je výborný. Ćo sa týka efektu ja osobne poznám ženy, ktoré nedajú na výsledky Dermacolu dopustiť ale základom je naozaj dodržovať postup uvedený na obale. 


Všetci sme vedeli, že Avon ponúka výrobky proti celilitíde ale povedala by som, že najviac sa dostal do popredia asi minulý rok s masívnou reklamou. Krém sme mali doma aj my a mamina bola veľmi spokojná. Toto leto si ho objednala zase. Má veľmi príjemnú vôňu, rýchlo zasychá a výsledky je naozaj asi za mesiac vidieť. 


Ďalší reklamný mág je Nivea, ktorá dáva zvyčajne do reklám na celulitídu mladé baby, čím podľa mňa odrádza dospelé staršie ženy, u ktorých je celulitída viditeľná častejšie ako u báb 20+. Aj moja mamina tak reagovala keď som sa jej opýtala, či nechce vyskúšať Niveu, že to nie je pre ňu, to je pre iné ročníky. Nie nie je, ale ťažko to niekomu vysvetlíte najmä ak už si raz našiel výrobok, ktorý sa mu páči. Nivea je inak z týchto spomínaných podľa mňa najlepšia. Má neskutočne úžasnú konzistenciu, je to akoby hodvábny gél, ktorý keď zaschne vytvorí na pokožke akoby takú matnú ochrannú vrstvu. Je o čosi drahšia ako Dermacol a Avon, ale podľa mňa stojí za vyskúšanie. 



Posledným velikánom je najdrahší bojovník Vichy. Ten má super štýlové balenie, ktoré pôsobí naozaj ako vyhlásenie vojny proti celulitíde. Okrem tohto krému má Vichy v ponuke aj krémový gél čiže záleží na Vás čo Vám viac vyhovuje. 

A čo Vy? Riešite takéto veci?




25 komentárov:

  1. Používám produkty na celulitidu, mám zpevnující krém z řady Enja, peeling od Eveline a nově olej od Saloosu. Naštěstí nemám celulitidu vidět, jen když si zmáčknu kůži, tak vidim, že tam je, ale zatím nic hroznýho. :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš super výbavu! Ja sa úprimne bojím si mačkať lebo sa bojím čo tam uvidím :( ale super aká si zodpovedná! Klobúk dole!

      Odstrániť
  2. Já tedy vyzkoušela už asi 4 různé produkty a ani jeden nefungoval a to absolutně vůbec. Až po tom, co jsem se začala hýbat a pořádně a zdravě jíst, celulitida se značně zredukovala :) Asi je bohužel tohle jediný zaručený recept, někomu možná pomůžou i krémy, ale já tomu moc nevěřím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono hlavne aj s tými krémami to chce drezúru. Krémy je treba nejakú chvíľu masírovať a viackrát denne čiže aj to málo ľudí robí poriadne. Ale hlavný je určite pohyb a dostatok vody :)

      Odstrániť
  3. Já naštěstí tohle řešit nemusím, ale myslím si, že ani jedno nebude moct fungovat.
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já zkoušela jak Vichy, tak např. peeling z lé zrnkové kávy, ale jen jednou, protože jsem tak našlehla vanu, že víckrát jsem to už radši nezkoušela :-) Na celulitudu jsou spíš podle mě masáže atd...ale osobní zkušenost nemám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuuj ešte že sa ti nič nestalo! a určite masáže sú veľmi podstatné, lebo krv treba rozprúdiť a aby sa napr. aj produkt dostal hlbšie :)

      Odstrániť
  5. mne vadi ich casto lepkava gelovita konzistencia. takze u mna pohyb, voda a...kava ano, ale ako peeling. skratka mleta kava :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mamina si nesťažovala na ten Avon a Niveu som skúšala ja z nejakých vzoriek a tá bola fakt nelepivá. Rýchlo schla a nechala krásne hebký efekt. Ale ako som písala, alebo ako píšeš ty, dá sa aj doma :) lacno a efektívne!

      Odstrániť
  6. Super článok! :)
    (http://norinahellaphotography.blogspot.sk/2014/04/giveaway.html) giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja mám celkom štastie, že vďaka joge mám minimálnu celulitídu, ale ten zvyšok by som mohla odstrániť nejakým prírpavkom, to je pravda:D Ja som mala raz dávno od avonu, ten bol fajn..ale ako tak čítam tak si kúpim asi tú Niveu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cvičenie je najlepší zbavovač :) ale to akosi veľa žien ignoruje :(

      Odstrániť
  8. Mám od Dermacolu ten olej na spevnenie a ešte taký sprej všetko je to z tej ich zoštíhľujúcej rady, akurát že mám problém s tým olejom lebo pol hodinu na mne zasychá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No preto sú dobré tie gély lebo tie zaschnú hneď :) hlavne tá Nivea mala som nejaké vzorky :) lákalo ma vyskúšať a fakt, že do minúty suchá a krááásne hebká :)

      Odstrániť
  9. skuste produkty od Pupa Milano ... ja tam teraz pracujem a vela zakaznicok je spokojnych :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani som nevedela, že majú proti celulitídne veci :) Ďakujem!

      Odstrániť
  10. Mě nejvíce zabírá cvičení plus peeling, který si udělám doma. :) Bohužel mě kupované peelingy nebo zpevňovací gely nedělají nic moc, tak spíše spoléhám na pohyb a přírodní věci.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som používala gél od Dermacol-u, bola som celkom spokojná, ale stále ma láka vyskúšať Niveu a Avon, ale hlavne tá Nivea vyzerá super! Podľa mňa je toto super článok, hlavne teraz pred letom! :) ;)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Treba poskúšať všetko kým tá pliaga nezmizne :)

      Odstrániť
  12. Ja mám kočky tiež pre vás jeden skvelý tip! Ide o srandu s názvom Cellu-cup. Určite kuknite na mojom blogu ;) http://miaslifestyle.blogspot.sk/2014/04/zbavte-sa-celulitidy-prirodzenou-cestou.html
    a krém od Avonu som používala a je naozaj skvelý, ale bez masáží to proste nepôjde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Já beru tyhle věci jako spíš malé plus ke cvičení. Moc od nich ale neočekám, i když člověk nikdy neví, co ho překvapí. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne