sobota 26. apríla 2014

Čo si zbaliť do posilňovne



Neviem prečo ale prírodný týždeň sa mi spája so zdravým životným štýlom tak ma dnes napadli urobiť dva také oddychovejšie články. Jeden je tento- o tom, čo by Vám nemalo chýbať vo Vašej taške do posilky a druhý bude taký môj bio wishlist.
Ako viete vstúpila som si do svedomia a začala som cvičiť. Musím sa priznať, že ma to veľmi baví a teší ma, že na sebe vidím výsledky v ktoré som ani nedúfala. Boli dni kedy sa mi pochopiteľne vôbec nechcelo, ale našťastie sa mi dobre zakorenil v hlave ten dobrý pocit po cvičení a ten ma ženie dopredu. Do posilky chodím ráno a niekedy po robote preto sa snažím chodiť naľahko. Vidím veľa žien, ktoré si zo sebou nosia plnú výbavu vecí, ale aj keď to vyzerá super a často im ten krém závidím :) snažím sa chodiť naľahko veď aj tak idem väčšinou potom domov.


Základom je pochopiteľne oblečenie. Nakúpila som si športové podprsenky, ktoré sú pre väčšie prsia určite nevyhnutnosťou. Nie je nič horšie ako behať v klasickej podprsenke.. Podprsenky kúpite v každom športovom obchode v rôznych cenových kategóriách. Ja som do nich pomerne veľa investovala a išla som do tých drahších, aby sa mi za mesiac nevygajdali a nemusela som si kupovať nové. Konkrétne túto som si nekúpila, ale dostala som ju od talianskeho e-shopu http://www.divissima.it/mini-bikini/it/. Je to ževraj najnovší hit tejto sezóny, pretože kombinuje večne štýlové kostričky a neónové farby. No neviem, utvorte si názor sami..Každopádne, aj keď som chudá nepatrím medzi tie odvážne baby, ktoré chodia vo fitku len v podprsenke ale vždy na podprsenke nosím tričko. Okrem toho si pochopiteľne nosím tepláky, ponožky a tenisky. Strašne sa mi páčia všakovaké tie moderné Nike ale príde mi zbytočné kupovať si nové tenisky keď mám doma tieto stariny ešte z gympla. To by sme z oblečenia mali presúvame sa ďalej!


Vo fitku sa vždy sprchujem a za tým účelom si nosím malý sprcháč, uterák a papuče. Aj keď vo fitku kde chodím dávajú uteráky radšej si na sprchovanie nosím svoj, predsa len istota je guľomet. 


A už mi ostalo len pár drobností!  Nikdy nesmiem odísť z domu bez gumičky a čelenky, neviem si predstaviť cvičiť s rozpustenými vlasmi! Samozrejmosťou je mp3 prehrávač s nejakou dobrou hudbou, ktorá ma vyburcuje pokračovať aj keď už mám pocit, že meliem z posledného. Bez vody by sa to nedalo, tak si vždy nosím väčšiu fľašu a napúšťam si do nej vodu. Viem, že je dobré piť po cvičení také tie sirupy ale do takého štádia som sa ešte nedostala, zatiaľ si vystačím s vodou:)) a posledná vec, ktorá mi nesmie chýbať je balzam na pery. Prvýkrát keď som išla cvičiť som si balzam zabudla a myslela som, že sa zbláznim aká som bola nervózna. Odvtedy mám vždy v taške tento skvost z Bielendy, ktorý mi dodáva nielen hydratáciu ale aj energiu.

Ide o maslo na pery, ktoré vonia identicky ako broskyňová zmrzlina. Vážne keby ste si zavreli oči a dala by som Vám pod nos toto maslo, tak by ste si mysleli že máte pod nosom kornútok so zmrzlinou. Maslo perfektne hydratuje, nijako nefarbí a príjemne sladko chutí. Má super konzistenciu, ktorá nelepí ale pomaly zaschne pričom pery zanechá super vláčne a hydratované. Na http://www.bielenda.sk/ ho zoženiete za 3 eurá v ďalších rôznych vôňach. Verím tomu, že všetky vône sú super, ale ja by som Vám odporučila určite broskyňu. Je to netradičná vôňa, výrobky sa moc nezvyknú robiť s vôňou broskyne a fakt stojí za to! Mňam!

Tak, to je všetko čo sa nachádza v mojej posilkovej taške :) Čo sa nachádza v tej Vašej? Chýba mi tam niečo? Ocením všetky typy a triky :) 

* napadlo ma objasniť, že nemám tam malovátka ani guličku lebo posilku mám 5 minút od domu, takže toto riešim doma nech si nezaťažujem tašku :)))

22 komentárov:

  1. Ja do posilky nechodim, nemam na to cas. Avsak dufam ze v najbizsej dobe zmenim zamestnanie a potom sa pojdem infotmovat na permanentku :) paci sa mi to neonove trico take obycajne a pritom zaujme ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A Niky ak to nie je tajné kde robíš? Lebo ja niekedy chodím cvičiť aj večer o 9, niektoré fitká sú otvorené od skorého rána do neskorého večera :)

      Odstrániť
    2. Pracujem ako veduca predajne v obchode s oblecenim a chodim na deviatu do roboty a zatvaram o siestej. Lenze pridem domov o pol siedmej o siedmej najem sa a potom sa mi uz vaaazne nic nechce :/ a robim kazdy den okrem nedele...

      Odstrániť
    3. Tak to máš strašne náročné :( Je to vôbec legálne 6 dní v týždni? Každopádne držím palce v hľadaní novej roboty, žijeme len jeden život, treba si nájsť aj čas pre seba :)

      Odstrániť
  2. Já nevím proč, ale mně se vždy stane, že si něco zapomenu. Prostě hlava jalová! :D a s tím pocitem máš pravdu, k nezaplacení! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne sa pár krát stalo, že som zabudla balzam, pitie, uterák..vtedy sa strašne na seba hnevám!

      Odstrániť
  3. Ha, super nacasovanie - dneska idem prvykrat v zivote, takze mi taky post dobre padol :D Tak som zvedava no :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Paráda! Držím palce nech ťa to baví a vydrží ti to čo najdlhšie :)

      Odstrániť
  4. Mne tiez nevyhovuje chodit do fitka a preto mame take celkom slusne zriadene doma a riesime to v sukromi ;-) Manzel o 5.30 rano, moj obdiv :-D Takze tym padaju problemy, co so sebou, lebo vsetko je poruke. Mozno raz, pri starsich detoch sa to bude dat riesit aj cez fitko, zatial je to natolko komplikovane, ze by nakoniec k ziadnemu cviceniu nedoslo a to by bola skoda. Tym balzamom si na celkom zaujala, dobrych balzamov nikdy nie je dost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak doma to je iná paráda! My máme doma akurát steper a ten niekde zapadá prachom :D ale jedna kamarátka tá má tiež doma slušnú výbavu a je to super, keď má na to niekto priestory je to určite lepšie, to by som sa asi ani nedokopala do fitka :) a ako tvoj muž vstávať ráno 5.30 kvôli cvičeniu? to má nielen tvoj obdiv! To ja som v neviem ktorej fáza spánku a odmietam sa jej vzdať :)

      Odstrániť
  5. krásny článok :) pomoze hlavne tym ktorý s posilkou a fitkom zacinaju :)
    pozývam na GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja tiež cvičím doma, takže mám aspoň istotu, že si nič nezabudnem :D ale inak super článok ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa doma nevedela nikdy dokopať :) tak som to riešila permanentkou :)

      Odstrániť
  7. keď som chodila do posilky nikdy som sa tam nesprchovala, chodila som s priateľom a mali sme to blízko tak som sa sprchovala uňho .. ja som si zvykla brávať len taký malý uterák :) a cvičila som vačšinou v tielku a v tej športovej podrpsenke a legínach :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa to nejako zapáčilo :) ten pocit tej teplej vody po cvičení je parádny! Niekedy sa najviac teším na to, ako vleziem do sprchy :)

      Odstrániť
  8. no ja do posilky nechodím najradšej cvičím doma ^^ ale to tričko run je zaujímavé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. som mala skoro ročnú prestávku od cvičenia, čo aj narobilo svoju neplechu...ale v pondelok začínam s novým cvičením SOM, veľmi som zvedavá na to a už sa teším na balenie výbavy :) čo sa tvojej výbavy týka, vidím, že máš síce uterák do sprchy, používaš ho aj pri cvičení? aaa jednoznačne ti odporúčam kúpiť si nejaký proteín, ktorý si zarobíš s vodou alebo mliekom a po cvičení vypiješ, pretože pri tomto sa neurčuje v akom "štádiu" si, proteín je na to, aby sa ti svaly po cvičení rýchlejšie regenerovali :) v tomto ti voda veru nepomôže :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za super komentár! Pri cvičení používam uteráky čo sú v posilke a na sprchovanie práve tento svoj :) Idem si pogoogliť čo ideš cvičiť možno sa inšpirujem :) a čo sa týka proteínu máš úplnú pravdu, idem si asi pogoogliť aj ten :)

      Odstrániť
  10. Tak tento post mi pomohol.. Pretože ešte som nebola vo fitku a chystám sa tam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne