štvrtok 17. apríla 2014

Ďakujem, dnes nesladím

Všimli ste si, že väčšina krémov na ruky vonia sladko? Vanilkovo, čokoládovo, ovocne? A možno nie väčšina, možno len tie čo mám ja doma :)) Každopádne, pred nedávnom som došla na to, že mám doma jeden krém na ruky, ktorý sa úplne vymyká mojej zbierke a že na to, že som o ňom ani nevedela, polka z neho je preč.

Pred pár týždňami som sa ráno ponáhlala do roboty a pri výťahu som si spomenula, že sa mi minul krém na ruky. Rýchlo som sa vrátila naspäť a v šuflíku na mňa vykukol tento Ryor regeneračný krém na ruky s grepovým extraktom a rozmarínovou silicou. Naozaj už ani neviem, koľko ho mám doma, každopádne zhrabla som ho do kabelky a utekala som. V robote som si išla doobeda natrieť ruky a prvé,čo ma prekvapilo teda bolo, že krém bol plný do polovice a potom jeho zvláštna vôňa. Na prvé ovoňanie mi pripomínal trochu akoby pánsku vodu po holení a na všetky ďalšie rozmarín. Grep z neho necítim vôbec, ale ten rozmarín naozaj áno. Je to veľmi netradičná vôňa, ktorá pomerne rýchlo vyprchá a Vám ostane len pocit hladkých rúk.
Krém má pomerne riedku konzistenciu a stačí ho fakt málo. Toto čo vidíte na fotke by mi vystačilo na natretie oboch nôh, takže opatrne pri používaní. Rýchlo sa vsiaka, takže je super či už do kabelky alebo do školy či roboty pretože Vás nijako neobmedzí v tom, čo robíte.
A teraz čo sa mi stalo. Minulý víkend sa mi snúbenec nejako obšmietal pri mojom šuflíku s kozmetikou a ja mu hovorím, potrebuješ niečo? A on že nie. Tak som to nechala tak a zrazu mi hovorí, že nemáš náhodou nejaký krém na ruky? A ja že jasné, vyber si, ktorý sa ti páči z šuflíka. A on že, a nechýba ti tu nejaký? A mne hneď svitlo, že kde sa stratila polovica môjho Ryor krému. Keď som sa ho opýtala, prečo sa mu páčil práve ten tak povedal presne to, čo som čakala - voňal tak inak nesladko.
Ryor podľa mňa celkovo vyrába také unisex vône, ktoré vyhovujú celej rodine. Príkladom toho je aj tento krém, ktorý proste vyhovuje každému. Je to príjemná, nerušivá vôňa, ktorá rýchlo vyprchá a ostanú len hladké ruky. Krém stojí niečo cez dve eurá a zoženiete ho buď v Ryor partnerských predajniach alebo v Ryor e-shope tu: http://www.ryor.cz/sk/shop/.

A čo Vy? Kradnú Vám Vaše polovičky Vaše produkty? Ktoré najčastejšie? Kupujete im kozmetiku zvlášť alebo sa radi podelíte?

15 komentárov:

  1. Moj priatel mi bezne braval krem na tvar aj na ruky...tak som mu nakupila vlastne zasoby ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím to tak, že aj ja to takto urobím :) časť už síce má ale bude to treba previesť do dokonalosti :)

      Odstrániť
  2. Super krém. :) Já mám raději sladké vůně, ale hodila by se mi i taková unisex vůně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám radšej sladšie ale bola to príjemná zmena :)

      Odstrániť
  3. http://worldneedsbrunettes.blogspot.sk/ skvely clánok

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujímavý postreh. NIkdy som si neuvedomila že naozaj aj moje zbierka krémov je vlastne sladká :) ...Super článok!!

    lovelybeautybook.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem :) mne by to asi tiež ani nedošlo keby toto nebola tak odlišná vôňa :)

      Odstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Môj chlap mi bežne berie krémy na ruky a keď ho to chytne, tak mi šlohne aj krém na tvár, respektíve povie: Natrieš mi tvár? :D A máš pravdu, väčšina krémov na ruky, ktoré som kedy vlastnila, mala sladkú, ovocnú vôňu... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Natrieš ma :D to je veta aj môjho snúbenca :D ešte lepšie, ako keby sa natrel sám :DDD nielenže že ti ten krém ukradne:) ale ešte sa mu ho ani nechce dať! No ale čo už keď ich tak milujeme :)

      Odstrániť
  7. Ach moje ruky nemôžu krém vidieť ani zďaleka, pretože sa mi neskutočne potia :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuuj tak to si potom neviem predstaviť :( to je aké krémovať sa v 40 stupňoch :( potom to lepí a žmolkuje sa, že?

      Odstrániť
  8. Musí být moc fajn, já jsem od Ryoru krém na ruce ještě neměla :) ! Ale jinak jak píšeš, také mám doma samé sladké, akorát Alverde je takový normální a pak Avon z vánoční kolekce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Avon má úžasné tie vianočné kolekcie! Ja som z nich mala penu do kúpeľa, ktorá síce moc nepenila ale tá vôňa bola mňam!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne