piatok 4. apríla 2014

Farbenie s Schwarzkopf maskovou farbou



Vlasy som si síce farbila už dávnejšie, ale príspevok píšem až dnes aby som Vám vedela poriadne napísať aj to, koľko farba vydržala pekne na vlasoch. Farbenie vlasov inak to je moje, teším sa na to ako malá a pri farbení mám pocit, že som si pomýlila profesiu (aj keď vlastne ešte neviem, čo budem o pár týždňov robiť, ale kaderníčka to nebude). Ak si pamätáte, koncom roka som bola na Schwarzkopf stretnutí, kde sme si na konci mohli vybrať farbu na vlasy. Ja som nemala nad čím rozmýšľať a hneď som siahla po tejto krásnej 400 t.j. tmavo hnedá.
Vlasy si farbím cca. 3x do roka na jar (to bolo začiatkom februára) pred letom (cca v júny) a na jeseň ( október). Farby používam vždy podobné mojej farbe vlasov akurát na jar a jeseň o stupeň či dva tmavšie a v lete hľadám nejaké so zlatistými odleskami do gaštanova. Farba dodá vlasom lesk a vyzerajú potom omnoho krajšie. Viem, že veľa ľudí na farby nadáva, ale ja osobne sa nemôžem sťažovať farba vždy splnila, čo mala - vlasy ozdravila a skrášlila.


Farba, ktorú som skúšala bola Color Mask s dlhotrvajúcim efektom. Balenie sa skladalo z farby, činidla, návodu, rukavíc a výživy. Inovácia tejto farby spočíva v tom, že je veľmi jednoduchá na domáce farbenie, má akoby konzistenciu masky, a dá sa pohodlne nanášať aj rukami. Mňa farbila mamina klasickým spôsobom, zmiešali sme všetky prísady v mištičke a nanášali štetcom.Farba mala počas farbenia príjemnú vôňu a mamina povedala, že sa jej farbilo veľmi dobre. Nakoľko mi nejde o zmenu farby a idem v podstate v podobnom tóne prežila som to s jedným balením ale nabudúce si určite druhé dokúpim. Farby bolo na moje vlasy málo (čo je celkom pochopiteľné).


A tu vidíte rozdiel - predtým

Potom
 minulý týždeň 


Farba je po farbení o čosi tmavšia, ale vlasy vyzerajú zdravo a lesklejšie. Na fotke sú vyfúkané na môj  Philips kulmofén. Teraz je začiatok apríla a t.j.2 mesiace po tom, čo som si vlasy farbila. Farbu mám možno o pol stupňa svetlejšiu ale stále krásne sýtu (prvý obrázok po farbení druhý obrázok minulý týždeň), a lesk krásne ostal. S výsledkom som veľmi spokojná a rozmýšľam, že si ďalšiu farbu kúpim zase z tohto radu! 

Čo poviete? Akú farbu používate? Farbíte sa doma či u kaderníčky?

17 komentárov:

  1. Hezká barvička :) Hned tvé vlasy vypadají zdravější a lesklejší jak píšeš.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pouzivam tuhle, akorat odstin cernohnedy. Je skvela a i dlouho vydrzi.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslím, že si veľmi pekne trafila k tvojmu prirodzenému odtieňu :-) Ja používam Oliu od Garnier a som veľmi spokojná, lebo som si tam už tiež našla odtieň veľmi blízky mojim vlasom. Ach, 3x ročne, to mi nehrozí, vlasy mi rastú veľmi rýchlo a šediny protivne vykúkajú už po pár týždňoch, takže každý mesiac a pol je pre mňa už samozrejmosťou. Pravdaže, to len dofarbím korienky a nenamáham zbytočne celé dĺžky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oliu si chváli hádam každý!! Aj mňa neskutočne láka už len to balenie je fakt krásne :) ale povedzme si pravdu, mňa láka takmer každá farba, ktorá príde na trh takže so mnou je to ťažké :) a čo sa týka šedín to sú hnusoby :) aj maminu musím farbiť každý mesiac kvôli tomu, ale no im sa bohužiaľ žiadna nevyhneme..aspoň že existujú tie faby :)

      Odstrániť
  4. túto používam každý mesiac :) ovšem v najsvetlejšej blond :) perfektne odfarbí tmavé odrasty, nie je oranžová, a nemám takú krásnu hrivu ako ty, len podobnú dĺžku a mne vystačí na celú hlavu bohate! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Leni a aku mas prirodzenu farbu vlasov? Chyta aj na tmavo hnede odrasty? Diky :)

      Odstrániť
    2. Neviem akú farbu má Lenka,ale mne prekrýva stredno- hnedé odrasty, len ju nechávam pôsobiť o 5 min dlhšie. Maja

      Odstrániť
  5. Krásná barva,já přemýšlím o tmavě červené barvě..:))
    http://the-original-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekná farba, veľmi sa mi páči. Takú som vždy chcela mať a aj som sa preto v pätnástich rokoch odfarbila na hnedo. Príroda ma neobdarila takou krásnou hustou hrivou ako teba, tak mi stačí jedno balenie. Ja používam skoro pravidelne farbu Loreal Preference (farbím sa raz za dva či tri mesiace, ako sa podarí), len obmieňam odtiene podľa nálady, ale stále sa točím okolo ryšavých a červených odtieňov. Od Schwarzkopf som farby používala skôr, no Lorealky sú teraz také moje stálice :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si teba s hnedou ani neviem predstaviť, proste červená to je tvoje! Aká je inak tvoja prirodzená? Lebo mne fakt prídeš s tou červenou ako narodená :) Ja stále skúšam niečo nové :) ak však v čase môjho farbenia nie je žiadna farba v akcii vrátila by som sa k tejto alebo Syossu :) ak však niečo zaujímavé v akcii bude tak tu bude ďalší článok :))

      Odstrániť
    2. Moja prirodzená farba je svetlá až stredná plavá, podľa toho aké je ročné obdobie. Prírodná blondína :) A len tak pre zaujímavosť, dnes som pred ocinom trepla, že sa dám na tmavo hnedo a ten na mňa najprv čumel ako keby som spadla z višne a potom vraví:"Romi, ty máš zvláštny zmysel pre humor" :D

      Odstrániť
  7. Máš krásné vlasy. :) Já se nebarvím, měla jsem ombre, ale to už jsem ostříhala, protože jsem vlasy měla hodně zničené. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No, ona ti každá barva po barvení udělá krásně lesklé vlasy. Akorát, že to mnoho nevydrží, což jestli tahle barva chvíli jo, tak o ní zauvažuju. Já mám barvy od Schwarzkopf ráda a pravidelně se k ní vracím, barvy od L'Oreal mi nesedly, takže jsi mě docela nalákala. Zničí ti to trochu vlasy až po pravidelném používání, barvení třikrát ročně se na vlasech fakt nepodepíše. (Osobně se barvím už asi deset let, z toho cca takových šest v podstatě nepřetržitě a pravidelně a jo, trošku sušší vlasy mám, ale tak já vždycky bojovala s tím, že jsem je měla strašně mastný a mohla jsem si je denně mýt a ani to nebylo dost, takže je mi to jedno. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. a nieco svetlejsie, ale hnedasty odtien, by si mi nevedela odporučiť? dakujem

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne