sobota 19. apríla 2014

Odvážne prehlásenie


Nad tým, či napísať jednu vetu v tomto príspevku alebo nie, som uvažovala asi dva týždne. Ono je to totiž seriózna veta, ale proste ak to tak cítim tak to napíšem. A napíšem to hneď v úvode: toto je to najkrajšie voňavé kakaové maslo aké som kedy mala. Vôňa tohto telového masla je proste to najdokonalejšie, čo výrobky, ktoré majú voňať po kakau či čokoláde ponúkajú. Ak porozmýšľam do minulosti nad všetkými čokoládovými výrobkami, ktoré som skúšala toto je jednoznačne top! Zázrak asi spočíva v tom, že toto telové maslo nevonia ako bežná čokoláda ale skôr ako čokoládovo/vanilkovo/ mierne kokosovo ochutený keksík. Tá vôňa je proste na zjedenie a v tomto momente môžete byť radi, že nerobím videá, lebo keby som robila tak by som sa v tomto momente zasekla a 10 minút voňala tento skvost. 

 Orsay kakaové telové maslo síce na prvý pohľad vyzerá pomerne hutne, ba až ako modrá Nivea ale nenechajte sa oklamať zdanie klame. Keď ho chytíte do ruky je akoby našľahaná ingrediencia do koláča a neskutočne ľahko sa rozotiera. Používanie je úplne skvelé- ľahko sa rozotiera, je krásne mastné a tá vôňa! Mňam! Obsahuje v sebe samé dobré veci ako napríklad  kakaové maslo či jojobový olej.


Pokožka vydrží hydratovaná dva dni, čo je super! A jemne vonia aj keď sa ráno zobudíte. Jedinú nevýhodu, ktorú má je to, že má len 120g. Och všetkého dobrého je málo! Predpokladám teda, že pri používaní 3x ta týždeň mi masielko vydrží asi mesiac, čo je zase znesiteľné. Na http://www.maxcare.sk/ ho zoženiete za 4,59 a ako pozerám odkedy ho naskladnili kusy sa míňajú rýchlosťou blesku.
Ak máte radi čokoládové, keksíkové vône a máte suchú pokožku toto je ako splnenie všetkých Vašich snov! Prekrásna vôňa, úžasná konzistencia sú dva faktory, ktoré ma ľahko presvedčia aby som večer nebola lenivá a natrela sa. 


A čo Vy? Ako ste na tom s keksíkovými vôňami? Ako často sa natierate?

18 komentárov:

  1. Mna zas zaujala ta znacka :) ze Orsay :D uz som si myslela ze sa docitam ze ta znama znacka oblecenia priniesla na trh svoju kozmetiku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ach jaj, ďalšia vec, ktorú určite musím mať. Som závislá na čokoládových a vanilkových produktoch :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja by som ta chcela iba opravit,ze neobsahuje včelý vosk ale ropný olej(petrolatum),takže to nie je iba príroda :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som to ani nemyslela, že je to čisto prírodný produkt skôr som vymenovala zložky, ktoré sa v kréme podľa popisu výrobcu nachádzajú. Ak by to bol čisto prírodný produkt tak potom by bol v záložke prírodná kozmetika :) ale ďakujem veľmi pekne za upozornenie včelí vosk vymažem nech niekoho nepletie :)

      Odstrániť
  4. Ako prvé ma napadlo, že obchod ORSAY prišiel na trh s kozmetikou :-D
    Ale myslím, že si ho zaobstarám, milujem čokoládovú a kakaovú vôňu!

    www.katy-webside.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) to asi napadne veľa ľudí :) každopádne aj k tomu podľa mňa raz príde, že Orsay príde z nejakou kozmetikou :)

      Odstrániť
  5. Dovedu si představit tu vůni, já sama jsem ujetá na kakaové věci :) ! Třeba Balea tělové máslo voní dokonale a teď jsem si koupila sprchový gel Ziaja kakaový a voní tak nádherně že jsem si hned běžela i pro krém na ruce :) !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. So Ziajou som to mala úplne rovnako a dokonca ten kakaový teraz aj používam :)) je skvelý!!

      Odstrániť
  6. Skvelo napísané a presne rozumiem čím si práve prechádzaš ja mám teraz tiež menší románik z telovým maslom, lebo mi voňí ako leto a melóny...mňam.
    http://caramaryl.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. menší románik :) veľmi pekne povedané! Inak melónová vôňa taká by ma tiež pravdepodobne zatiahla do ďalšieho romániku :))

      Odstrániť
  7. I lover cocoo smell ! ;)

    www.izabielaa.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja úprimne moc nemám rada čokoládové prípravky. Voňajú mi tak umelo, kyslo alebo ako. Proste čokoládu iba na jedenie mám :) Ale musím uznať, že s tebou súhlasím. Tento krém je výnimka :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa tento krém je proste ako kráľovná čokoládových vecí! Je to mix toho najlepšieho s čím by sa čokoláda mala kombinovať :)

      Odstrániť
  9. Ako som už niekoľkokrát spomínala, čokoládovú alebo kakaovú vôňu v kozmetických produktoch nemusím. Skôr by som brala vanilkovú. No musím povedať, že toto maslo sa mi páči už od pohľadu, je mi veľmi sympatické. Keby nevoňalo ako čoko tak by som si dala povedať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že ešte majú jednu ovocnú verziu tuším mango alebo niečo obdobné :) ak to vonia čo i len trochu ako toto tak je famózne :) ale ty máš teraz riadne zásoby samých dobrých vecí :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne