štvrtok 24. apríla 2014

Prírodný týždeň: Nevonia to, ale hydratuje. Čo je to?


Po naozaj prekrásnom telovom suflé tu máme niečo síce nie tak pekné ale rovnako dobré. Človek by povedal, že keď skončila zima ( a skončila už vôbec?:(( tak budeme môcť dať balzamy do úzadia a tešiť sa len s pekných leskov. Neviem ako Vy, ale ja som balzamy teda neodložila vôbec a práve mám pocit, že ich používam ešte častejšie ako v zime. Nakoľko sa tento týždeň nesie v znamení prírodných výrobkov rozhodla som sa predstaviť Vám jeden výborný balzam na pery od Logony, ktorý teraz zoženiete na stránke www.bior.sk ešte navyše v skvelej akcie 2 kusy za cenu jedného t.j. 2,75 e dva kusy. Dobre som si načasovala tento príspevok :) nielenže Vám predstavím super vec ale teraz je ešte aj za super cenu, čo viac poteší :))


Kto sleduje môj blog vie, že Logona si získala moje srdce. Ich výrobky sú kvalitné, nie sú predražené a majú naozaj výborné zloženie. Majú naozaj široký sortiment, ktorý je ľahko zohnateľný na Slovensku čiže na kuriéra nepotrebujete čakať týždne ale zvyčajne máte produkty do pár dní doma. Inak to nebolo ani s týmto balzamom, ktorý mám doma síce už nejaký ten piatok ale prišlo mi ako super nápad zakomponovať ho do tohto týždňa. Balzam má pomerne obyčajné balenie, ktoré je keď už nič iné aspoň v pekných farbách. Ak Vám mám úprimne povedať, okrem toho, že super hydratuje a je naozaj kvalitný nie je vlastne ničím iným zaujímavý. Balenie je obyčajné, vonia veľmi jemne nechtíkovo a má obyčajnú prirodzenú akoby vazelínovú farbu. Ak sa na to však pozrieme z druhej stránky - nie je predražený kvôli blink blink obalom, nie je parfumovaný a prifarbovaný- a to je to hlavné, všakže?


Balzamu je v tube neskutočne veľa a podľa mňa Vám vydrží pri dennom používaní aj rok. Čo sa týka konzistencie je pomerne tuhý, pripomína také tie klasické balzamy čo nájdete v drogérka Placentu alebo Labello. Na perách však vytvorí taký príjemný ochranný film, ktorý si nezlížete a vydrží veľmi dlho. Ja si tento balzam veľmi rada nanášam pod rúže, nakoľko balzam je síce mastný ale usadí sa na perách a nehýbe sa. Tým pádom keď na neho dáte rúž aj ten rúž vydrží dlhšie ( teraz strašne dúfam, že to aspoň niekto pochopil). V zložení nájdete bio jojobový olej, výťažky z nechtíka a rôzne vosky, ktoré hydratujú pery.


Je to vážne veľmi dobrý balzam, ktorý sa cenovo momentálne pri kúpe dvoch kusov pohybuje na úrovni ceny  1,3 e čo je na takú značku a kvalitu naozaj úžasné. Je super pre všetkých, ženy, mužov, deti pretože jemná vôňa nechtíka nevadí nikomu a hydratuje naozaj skvelo!

A čo Vy? Aký balzam máte teraz v kabelke? Vonia Vám nechtík?

23 komentárov:

  1. Balzami pouzivam cely rok...momentalne mam Vichy taky bielo-ruzovy...Nechtik mam rada len nie ked vonia moc intenzivne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala bielo-ruzovy krem na ruky :) ale to uz bolo daaaavno! A je dobrý?

      Odstrániť
    2. Keby nebol uz ho davno zahodim ;)

      Odstrániť
    3. ty by si zahodila? To ja nie :D ja by som sa s ním trápila ďalší rok :D

      Odstrániť
  2. A nevies to je akcia alebo je to tak bezne? Lebo chcem pockat kym sa mi minie krem a potom by som to zobrala naraz kvoli postovnemu, tak ci to bude..?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekna recenzia :) a chvalim aj za to, ze clanku sa objavilo slovo "neskutocne" iba raz! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá fajn, a mne sa aj vizuálne páči. Ale mne by rok určite nevydržal! :D Jedine že by som popri ňom používala ešte 30 ďalších... čo vlastne aj používam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tuhle značku vůbec neznám :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vôbec nepoznám túto značku ale je mi to sympatické a hlavne pekná pozitívna recenzia asi sa po tom poobzerám a nechtík mi ani nevonia ani nesmrdí, také neutrálne :)
    Pozývam na GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no ja nechtík moc nemusím :D ale vyzerá to fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. užasne vyzera uplne jednoduchy a prirodny v poslednom čase som si viac začala davať pozor z čoho sa čo sklada aj ked neskoro ale čo už:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne jednoduchý, prírodný! No ja by som povedala, že nikdy nie je neskoro!

      Odstrániť
  9. no to vypadá hodně dobře, moc hezká recenze mimochodem :)
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Balzám vypadá super! :) Já sebou pravidelně nosím medový, která má filtry a krásně voní. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. No určite nie s obsahom Benzyl Benzoate...máš pocit, že je to čistá príroda...?

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Máš pravdu a je tam ešte aj benzyl salycitate...baby toto nieee!!!!!!!! Veď táto látka spôsobuje alergie a silne dráždi pokožku!!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne