streda 9. apríla 2014

Riasy podľa Eleny Gilbert





Zvyčajne sa nikdy nehrniem do kupovania aktuálnych úletov a super noviniek. Ja si vždy radšej s odstupom počkám, načítam milión recenzií a potom sa rozhodnem či áno alebo nie. Keby ste vedeli koľko peňazí som takto ušetrila! Takto som počkala a načítala som si recenzie o Dermacol Vampire Mega Long Lashes maskare a rozhodla som sa, že táto stojí za skúšanie. Na Dermacol riasenky počúvam chvály hádam od detstva otázkou akurát vždy bolo, ktorú riasenku si vybrať. Dlhodobo ma lákala Imperial maskara, ktorá vládne u mojej maminy v robote a ktorú určite skôr či neskôr skúsim. Tento krát som však chcela vyzerať ako upírska kočka Elena Gilbert (alebo skôr Katherine, ale neviem, či chcem vyzerať ako niekto mŕtvy) tak som išla do tejto žltej krásky.
 




Keď som počula, že ide o upírsku maskaru celkom ma prekvapilo to žlté balenie. Ja by som skôr dala nejaké čierne, alebo červené, neviem, prečo sa Dermacol rozhodol práve pre žltú. Síce sa mi tá farba moc nepáči, ale je praktická keď ju mám ráno loviť medzi samými čiernymi výrobkami ( iné riasenky, linky, ceruzky). Čo sa mi páči viac, že aplikátor špirály, ktorý je plastový, úzky a dlhý. Od pohľadu mi bolo jasné, že sa vďaka dĺžke a šírke ľahko dostanem aj na okraj rias a ľahko nalíčim spodné riasy.






Riasenka je použiteľná od prvého dňa, nie je ani príliš riedka, ani vodová. Na aplikátor sa nanesie presné množstvo farby, ktorú potrebujete, takže ho nie je potrebné ani otierať. S riasenkou je potrebné trochu viac pracovať, pretože má tendenciu riasy lepiť. Ja to robím tak, že nanesiem prvú vrstvu, potom hneď druhú a nechám trochu zaschnúť. Medzi časom si upravím obočie tieňom a voskom a potom si zoberiem zase špirálu a rozčešem riasy. Riasy sú veľké, vytočené a zdvihnuté ale nie sú dokonale oddelené. Ak by Dermacol vydal riasenku o pol roka neskôr mohol by povedať, že ide o manga efekt J Mne osobne to nevadí, patrím do tej často populácie, ktorá má rada výrazné a vytočené  riasy aj za cenu nejakých zlepencov takže pre mňa je to riasenka, ktorá mi absolútne vyhovuje. Ak máte radi prirodzené a rozčesané riasy siahla by som skôr po tej Imperial riasenke ale ak chcete výrazné a veľké riasy a nevadí Vám vrstviť určite skúste túto.








Riasenka sa počas dňa nedrolí, neštípe ma a ide ľahko odlíčiť. Vydrží dokonca aj moje občasné slzenie, čo som oceňovala najmä v Londýne, kedy som nemala čas cez deň upravovať môj make-up. Dermacol zase príjemne potešil! 

A čo Vy? Máte radšej prirodzené riasy alebo veľké a výrazné? Akú riasenku teraz používate?


21 komentárov:

  1. No ozaj dost lepi :/ spiralky od Dermacolu su niektore vazne dobre no od tejto ma odradza ta umela kefka ktoru ka vazne nemusim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nemám nejakú srdcovku k nejakej špeci kefke,rada poskúšam všelijaké :)

      Odstrániť
  2. Páni, tak ten rozdíl mezi tím, než to naneseš a po nanesení je fakt mega! :) Sice se mi moc nelíbí, že takhle slepuje, ale ten efekt prodloužení je super. To je snad druhá řasenka, u které něco takového vidím.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jediná špirála, ktorá mi nezlepuje riasy je Dermacol Waterproof, čiže moja milovaná vodeodolná špirála, ktorú používam už niekoľko rokov. Všetky ostané čo vlastním mi riasy vždy zlepia, ale ja sa rada vyhrám a nejako si poradím bo mi nič iné nezostáva :D Tým chcem poveddať, že mi nevadí keď špirála zlepuje a konkrétne na túto som videla toľko dobrých recenzií, že mám chuť ísť hneď teraz do drogérky a kúpiť ju. Okrem toho, je to Dermacol... :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj keď ja tak nemám rada vodeodolné :( dokonca som ochotná sa pri vode vôbec nelíčiť, lebo aj moja nenamaľovaná tvár mi príde znesiteľnejšia ako vodeodolná riasenka :( ale ak budem zase nejakú potrebovať ako som potrebovala teraz v zime aspoň viem kde hľadať :) ďakujem!

      Odstrániť
  4. Řasenka vypadá skvěle. :) Já jsem si ji chtěla koupit hlavně kvůli názvu :D, ale vypadá to, že svůj účel plní na jedničku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sa malujem len slabo špi4álu používam občas lebo keď prídem unavená domov nikdy sa mi nechce ísť sa odmaľovať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och to ja mám na sebe nános make-upu takže ísť spať neodlíčená to u mňa vážne nehrozí :)

      Odstrániť
  6. Tak tuhle řasenku jsem zatím nezkoušela, ale čtu na ni tolik recenzí, že si o ní budu muset udělat také konečně vlastní úsudek :-).
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našťastie nie je vôbec drahá takže nie je problém :)

      Odstrániť
  7. wow, takové dlouhé řasy!

    www.adelaandtessie.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. túto si už plánujem dlhšie kúpiť;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak tu jse zatím nezkusila ale vypadá dost dobře! Zvlášť na tobě, máš krásné oči!! :)
    http://t-messuplife.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Podľa mňa ti tá riasenka strašne sadla. Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mne imperial vobec nesadla ale zAto tato zlta je vynikajuca!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne