nedeľa 13. apríla 2014

Veľkonočná Bianca.. teda ovečka :))



Toto sú šaty, ktoré vyvolávajú veľa emócií. Niekomu prídu smiešne, niekomu extravagantné, niekomu divné a niekomu Veľkonočné. Nakoľko sa blíži teda obdobie vajíčok, oviec a šibania rozhodla som sa ísť Veľkonočnou cestou a ukázať Vám trochu bližšie šaty, ktoré som si vybrala z pomerne extravagantnej stránky http://www.frontrowshop.com/
Keď som si vyberala, čo si opäť vyberiem ono to vôbec nebolo také ľahké. Veľa z nás má tendenciu nadávať, že všade majú len to isté z toho istého veľkoskladu, ale keď sa zrazu objaví e-shop, ktorý predáva úplne ale úplne iný sortiment zrazu neviete čo si ním. Frontrowshop je presne ten prípad. Na ich e-shope nájdete tak zvláštne veci, že kým si niečo vyberiete pol dňa rozmýšľate či vôbec budete mať odvahu nosiť to, ak áno, ak to zladíte a koľko očí na Vás bude v ten deň pozerať. Ale ja som za každú srandu a brala som to ako nejakú výzvu. 
Uznajte, ísť do práce v šatách, ktoré sa skladajú z časti z ovčieho rúna a z časti z plastu zase nie je tak bežné. Keď už som si mala dať na seba niečo také doladila som k tomu aj make-up. Na hlave som si vytvorila prazvláštny vlasový kokón a na pery som si dala môj milovaný Radiant Rasin z Avonu. A bolo to!
link na šaty tu: klik


Paradoxne reakcie neboli vôbec také hrozné. Nejaké tie oči na mne boli ale vo všeobecnosti ich každý bral skôr s údivom, že kde sa dá niečo také kúpiť. Inak šaty mám veľkosť S a aj keď na pohľad vyzerajú ako súdok na tele práveže vyzerali v pohode. Možno trochu rozširovali, ale ak by boli obtiahnuté vyzerali by ako nejakú sociálnu pracovníčku a od extravagancie by to malo ďaleko. 

K šatám som si vybrala ešte tento krásny plastový náramok, ktorý sa mi neskutočne zapáčil. Je jednoduchý, veľmi dobre sa ladí a je podľa mňa veľmi zaujímavý. Pochopiteľne, že nešiel k tým šatám, ale to vôbec nevadí, elegantných šiat mám doma až až :)

link na náramok tu:klik



A čo Vy? Sú tieto šaty na Vás príliš? Páčia sa Vám? Išli by ste v nich von?

37 komentárov:

  1. Škoda že si nepridala viac fotiek ako máš šaty oblečené. Na vešiaku mi naozaj prišli veľké ale na tebe vyzerajú veľmi pekne
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. šaty vypadají zajímavě! koukla jsem na eshop a určitě bych si nějaké kousky vybrala!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. přesně, taky bych byla za víc fotek postavy! jinak šaty vypadají zajímavě, mně se líbí:)
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pripomínajú mi obal na oblečenie :D ale na tebe vyzerajú v pohode ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne pripomínali Majku z Gurunu :) ale obal na oblečenie asi tiež :))

      Odstrániť
  5. Ne vesiaku vyzeraju...noooo...ako by som to....no proste divne....ale na tebe Bianca vyzeraju vazne dobre :) dodala si tym satam styl :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak si asi vieš predstaviť ako som na nich pozerala keď som otvorila tú obálku :))) a ďakujem :))

      Odstrániť
  6. Vyzeráš v nich naozaj skvele, sú také zvláštne ale oblečené sú super! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Keby som ťa niekde vonku stretla takto oblečenú, prišla by som za tebou a opýtala sa ťa kde si tie šaty kúpila! Mne sa vždy páčilo všetko čo je "iné" a štýlové zároveň. Je pravda, že na vešiaku vyzerajú tak trochu čudne, ale na tebe sú úplné "must have", proste sú skvelé! Účes je k tým šatám ako stvorený, takto celkovo mi prídeš trošku retro a trošku ako zo Star Wars. Veľmi sa mi to páči!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? jeej to by si ma teda riadne potešila! Tak som si to teda aspoň fiktívne predstavila :))) Romi moc ďakujem!

      Odstrániť
  8. Na ramínku se mi ty šaty vůbec nelíbí, ale jak je máš na sobě, tak vypadají úplně jinak a hrozně moc ti seknou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne súhlasím! Na to vešiaku vyzerajú veľké, neforemné :) na postave je to už lepšie :)

      Odstrániť
  9. tie šaty na tebe vyzerajú užasne ! :) účes, topánky a silonky a k tomu hodia maximálne :) mám rada, keď sa niekto nehanbí obliekať inak ako ostatní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja by som asi nemala odvahu si v tých šatách sadnúť alebo sa zohnúť :) , sú na môj vkus až príliš krátke. V prvom rade sa v oblečení musím cítiť príjemne a pohodlne, preto by som si ich určite neobliekla, ale ak má niekto iný oblečené dačo extravagantné, tak s tým nemám problém, je každého osobnou vecou, čo nosí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru boli dosť krátke, bola som rada, že mám pod nimi tie pančušky lebo aspoň vyzerali opticky o čosi dlhšie :) Ja sa úprimne cítim nepohodlne dosť často, u mňa prevláda skôr môj výsledný pocit. Ak sa mi to oblečenie na sebe v konečnom dôsledku páči, ten ,,dobrý pocit zo seba" vyváži tú nepohodlnosť :)

      Odstrániť
  11. Na mě je u šatů už moc kombinace materiálů. Ale náramek je krásný! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to teda! akoby ovčie rúno, plast a potom deka :)to sú ako zrecyklované šaty :)

      Odstrániť
  12. Šaty ma veľmi neoslovili, ale náramok by som hneď brala!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Hm, zaujímavé, fakt nie podľa môjho gusta, možno ak by tam nebola tá plastová časť. Ale klobúk dolu za odvahu ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To verím, že nie sú podľa každého gusta :) Ďakujem :)

      Odstrániť
  14. Šaty jsou zajímavé a tobě sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jsou opravdu zajímavé a tím víc jsou originální :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Jsou krásné, taky bych je brala! Jen by to chtělo více fotek na tobě :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj to určite v budúcnosti bude :) chce to viac odvahy :)

      Odstrániť
  17. fakt su zaujimave a 100 bodov za to, ze si si ich vzala na seba.. nie ako tie ostatne konzervativne slov. blogerky :)

    fashion blog http://www.sheistheone.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Mne osobne sa nepacia ale tebe sa hodia :) a inak ty studujes socialnu pracu?

    OdpovedaťOdstrániť
  19. na tebe tie šaty vyzerajú v pohode,avšak osobne by som si ich neobliekla nakoľko nie som stotožnená s tou lesklou časťou :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne