pondelok 14. apríla 2014

Wrigley Spearmint Doublemint a Peelingfruit




Kto zbadal v nadpise malú zámenu? Dúfam, že každý a že je Vám jasné, že dnešný príspevok nebude o žuvačkách. Aj keď vlastne, možno aj trochu áno. Nebudem sa opakovať, že som peelingový maniak to už asi viete a že každý nový peeling vo mne vyvolá akútnu potrebu nakupovania. Pamätáte sa ako som Vám písala o tom koláčiku do kúpeľa? Tak na tej istej stránke www.rigasoap.sk som objavila aj nezvyčajný peeling. V prvom rade sa nemal ani klasický názov peeling ale volal sa omnoho vznešenejšie :) , že peelingová krémová pena a v druhom rade mal voňať ako mäta! A ja veruže mätu môžem! 

Tak ho tu dnes máme a ja Vám o ňom napíšem všetko čo potrebujete vedieť. Toto je už vlastne tretí výrobok, ktorý od Riga Soap mám a čím viac ich mám tým viac ma tá značka fascinuje. Ak ste doteraz Riga Soap nepoznali je to firma pochádzajúca z Rigy v Lotyšsku, ktorá sa zaoberá prírodnou kozmetikou, ktorá očarí nielen zložením ale aj dizajnom. Dizajn je to, čo ma na každom výrobku úplne fascinuje, pretože majú naozaj krásne balenia. Zoberte si, ako tento peeling. Je balený v praktickej šróbovacej tube, ktorá má spodok klasicky plastový a vrch akoby plechový. Takýto malý detail a hneď to vyzerá zaujímavejšie. Taktiež tento peeling má vôňu mäty, ktorá je podľa mňa netradičná a ak máte radi mätu hneď zaujme. V ponuke boli tuším ešte ďalšie dva- jeden levanduľový a druhý ovocný s prímesou pomaranč, citrón, grep. 


Levanduľový doma mám, ten ovocný síce znie zaujímavo ale mäta je jednoducho mäta. Mäta je jeden z mojich obľúbených keksíkov, mätové čaje pijem denne takže nebolo o čom. Ako som peeling otvorila nenapadla mi ani tak mäta ale žuvačky Wrigley Doublemint (tie zelené). Kým u nás sú pomaly na ústupe v ostatných krajinách ich v pohode zoženiete na kilá. Peeling fakt vážne vonia ako mätové žuvačky čo je pre žuvačkových závislákov ako som ja proste raj! Moja žuvačková závislosť je taká veľká, že pred pár rokmi som rodičom tak liezla na nervy keď som im stále brala žuvačky, že mi na Mikuláša kúpili asi 10 balíkov tých 50ks žuvačiek. 500 žuvačiek! Och! Viete čo to bolo! Žuvačkový raj! Kažodpádne, vráťme sa k téme žuvačkového peelingu. Ako som už vyššie spomínala peeling sa na stránke volá peelingová krémová pena, z čoho mi vychádza, že by mal mať konzistenciu ako pena. Neviem ako vyzerá pena v Lotyšsku ale asi nie rovnako ako na Slovensku. Podľa mňa peeling pripomína konzistenciou puding. Takže Bianca by ho nazvala Peelingový krémový puding! Ešte to znie aj lepšie, čo poviete? Použitie je veľmi jednoduché, do rúk si vezmete trochu peelingu (pudingu) zmiešate ho z vodou a začnete si masírovať pokožku. Peeling (puding) pôsobí blahodárne proti celulitíde, odstraňuje odumreté bunky a vďaka prírodným esenciálnym olejom následne pokožku hydratuje. Povedala by som, že peeling je super na celoročné použitie pre všetky druhy pokožky. Je stredno  zrnný ( alebo na hranici s jemno zrnným) a po umytí je pokožka hydratovaná. Nie je premastená ani mastná ale je vďaka tým olejom je hydratovaná dostatočne na to, že sa nepotrebujete krémovať.

Celý proces peelingovania je super príjemný a cítite sa ako obalený žuvačkami. Je to veľmi príjemná svieža vôňa, ktorú určite ocením v lete keď budú horúčavy a mentolová vôňa mi príde ešte viac vhod! Cena peelingu je 14 eúr, čo nie je málo, ale za kvalitu sa niekedy oplatí priplatiť. 

A čo Vy? Máte radi žuvačky? Poznáte značku Riga Soap? Boli ste niekedy v Lotyšsku?

18 komentárov:

  1. No o znacke som sa dozvedela az z tvojho kolacikoveho clanku ;) ale urcite pozriem na stranku pretoze maju same zaujimave veci :))) peeling v plechovke je nieco pre Biancu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne :) kozmetika v plechovkách to je ako pre mňa navrhnuté :)

      Odstrániť
  2. Vůbec jsem o této značce netušila, ale zaujal mě tvůj článek. Moc se mi líbí že se zabýváš přírodní kosmetikou :)

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám neskutočne rada prírodnú kozmetiku :) je k telu šetrná a navyše v dnešnej dobe jej ceny krásne klesajú takže je na úrovni tej drogériovej :)

      Odstrániť
  3. Taak toto vyzerá naozaj dobre! Peelingy, po ktorých sa nemusím krémovať- to je moje..:) A na plechovky som taktiež trošku "ujetá"...

    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takých je nás viac :) Čo je lepšie ako výrobky, ktoré šetria čas:)

      Odstrániť
  4. Zásobu peelingov mám doma ešte tak na 2 roky a ty mi takéto robíš? :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) teraz si zober čo je to pre mňa vždy keď príde na trh nejaký nový peeling :) ako pokušenie diablom :)

      Odstrániť
  5. Ja som bola v Lotyssku ale nepamatam si odtial tuto znacku. Ale to uz bolo davno co som bola tak mozno preto :) ale je to pekna krajina

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ono keď sa na to pozriem, tak to fakt vyzerá ako puding s čiastočkami škorice alebo čokolády... Vyzerá skvelo, len ja by som asi šla po tej levandulovej vôni, mätu moc nemusím...ani žuvačky nežuvám :D le treba taký mätový čaj si dám rada... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ja môžem všetko mätové :) ale levanduľa musí byť rovnako super!

      Odstrániť
  7. Teraz mám chuť na žuvačku, ale aj na tento "pudingový" produkt. :-) O značke som doteraz nepočula a pokiaľ ide o e-shop, ktorý uvádzaš v texte, má veľmi lákavé produkty. Len škoda, že mám teraz kozmetiky až až, ale je dobre vedieť o nejakej ďalšej značke, či e-shope.
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa ich stránka neskutočne páči! Majú tam samé super výrobky, ktoré nie sú inde a o to sú viac špeciálnejšie :)

      Odstrániť
  8. Značku neznám, ale rozhodně mě zaujala :) ale levanduli bych asi nezvolila, někdy mi ta vůně nesedne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. A já si vážně myslela, že to bude o žvýkačkách :-D Asi bych neměla číst blogy v tuhle noční hodinu, kdy už mi to moc nemyslí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Peeling vypadá famózně! :D Určitě bych si ho ráda koupila, protože s touto značkou nemám zkušenosti. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Bianca, rada čítam Tvoje články, inšpirovali ma, aby som si niektoré skvelé veci zakúpila :) len malú opravu by som dala k tomuto článku, Mellisa je medovka, nie mäta :) ale určite to musí aj tak dobre voňať ... Mayushka

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne