streda 25. júna 2014

Brum brum volám sa Bioderma Brume


Dermálne vody a ja, to je taká zvláštna kombinácia. Pamätám si, že svoju ,,prvú" dermálnu vodu som si kúpila ešte niekedy na strednej škole, keď bola pribalená k nejakému časopisu. To som sa ale cítila štýlovo, keď som si vonku pretriekavala tvár Evian vodou! Od vtedy nejako ubehol čas a dermálne vody sa u mňa jeden rok objavia a druhý rok nie. Zvyčajne záleží od toho, či ich nájdem v lekárni v akcii, alebo či sú pribalené k časopisu. Posledné dva roky som z dermálnych vôd presedlala viac na prírodné vody, ktoré som považovala za super najmä v tom, že som ich považovala za multifunkčnejšie- môžete v nich miešať masky, dočisťovať pleť a ukľudňujú fyzicky či psychicky. Tento rok prišla na trh Bioderma s novým výrobkom Hydrabio Brume a či sa to bioderma odporcom páči alebo nie, je to proste výrobok, ktorý Vám zaručí lepšie prežitie leta v bratislavskom vyhriatom paneláku.

Vôbec som doteraz netušila koľko funkcii dermálna voda má, vždy som si myslela, že slúži len na osvieženie a je to taký štýlový doplnok do kabeliek. Ale kdeže! Medzi jej funkcie patrí:
1, ukľudňuje pokožku - či už citlivú, červenú, spálenú!!, po zákrokoch
2, pomáha osviežovať pokožku napr. pri cestovaní
3, fixuje make-up
4, slúži na odstraňovanie zbytkov masky
5, ochladzuje

Vodu používam už asi tri mesiace a využila som ju úplne na všetko. Pomohla mi pri májovom nečakanom spálení, pomáha mi, ak ma pne pleť, ukľudnila mi pokožku po jednej nie dobrej maske, vo veľkých horúčavách mi denne fixuje make-up a to najhlavnejšie ochladzuje!! Neviem, kde bývate Vy, ale ja v paneláku tesne pod strechou a poviem Vám spať v izbe, kde teplota v noci neklesne kvôli vyhriatým stenám  pod 27 stupňov nie je moc sranda. Pri posteli mám položenú túto vodu a to je úplný zázrak. Koľkokrát si v noci strieknem na tvár trochu vody a hneď mi je lepšie, necítim sa tak ulepene, skôr trochu ochladene a sviežo. To isté platí cez deň vodu si na seba striekam najmä večer keď dôjdem domov asi tak každú pol hodinu a je mi naozaj znesiteľnejšie. Navyše naozaj platí, že voda make-up fixuje, absolútne mu neškodí, neuberá mu intenzitu ani farbu.

viac info na www.bioderma.com
Tento rok som pochopila, že dermálna voda nie je luxusný doplnok ale normálny funkčný výrobok, ktorý Vám pomôže na kopec vecí. Cena 300ml balenia sa pohybuje okolo 10 eúr a to je pre mňa znesiteľná cena vzhľadom na počet vecí, ktorý ju denne využívam. Ak ju raz začnete používať viacerými spôsobmi ako len osvieženie uznáte aj sami, že je to super vec!

A čo Vy a dermálne vody? Kupujete? Myslíte si, že je to dobrá vec, či zbytočnosť?

22 komentárov:

  1. Hanbým sa, ale o tejto dermalnej vode som ešte nepočula. Určite ale musím aspon nejaku vyskúšať a možno konečne nájdem záchranu na moje červené, citlivé líca :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já těmhle vodám ještě nepřišla na chuť. Zdá se mi to přece jen drahé :( Ale možná si koupím nějakou levnější variantu, třeba Baleu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa Balea je super ale napr. nikdy by som si ju nestriekla na tvár..to by som sa bála :)

      Odstrániť
  3. Mě tyhle vody k srdci nepřirostly a tak nějak je považuji za drahou zbytečnost. Radši si udělám vlastní květinovou vodu, která plní vše co potřebuji.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pre mňa zbytočnosť :D vôbec vôbec nemám potrebu :D ale vela dievčať bez tohto nevyjde ani z domu




    sweetlollipopqueen.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si to práveže skoro vôbec z domu nebrávam :)) skôr sa osviežujem doma :) tu je väčšie teplo ako vonku zvyčajne :(

      Odstrániť
  5. tiež som netušila že dernálna voda má toľko funkcii :D :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Uklidňuje spálenou pokožku? Pro mě na léto jak dělané! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne moje slová! ani si nevieš predstaviť aké to bolo príjemné na spálenú pokožku!

      Odstrániť
  7. Priznám sa, že dermálnu vodu ešte v mojej "kartotéke" kozmetiky neevidujem, ale už som na ne prečítala tooooľko recenzií a pochvalných ód, že ja si ju normálne kúpim v nejakom mini balení :)
    Asi to až taká hlúposť nebude, neverím, že by všetky blogerky, na ktorých recenzie na tieto vody som narazila preháňali :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No podľa mňa je to super vec, ktorú naozaj využívam denne a neviem si to vynachváliť!

      Odstrániť
  8. asi jsem ve fázi jako ty loni...přijde mi to jako zbytečnost, ale věřím, že pokud máte v paneláku takové vedro (my mámé starý panelák a chladí) tak to musí být příjemné =) Já bych takto chtěla růžovou vodu, ta mě láká =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ružová voda je super, tú mám doma stale akurát toto naozaj viac chladí a osvieži to na dlhšie :)

      Odstrániť
    2. já budu vypadat jako blbec, ale nevíš o nějaké růžové vodě ve spreji s krásným obalem? =D Já obaly nějak neřeším, ale tuhle vodu bych chtěla s nějakým vymazleným obalem =)

      Odstrániť
    3. A vieš, že viem? Len si nepamätám výrobcu ale je fakt krásna, pôjdem ju pozrieť do drogérky a napíšem ti email :)

      Odstrániť
  9. Já jsem těmhle "vodám" přišla na chuť tento rok, takže ani tuhle od Biodermy si nenechám ujít. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobre robíš Silvi, dobrú vec v Bioderme veru vymysleli :)

      Odstrániť
  10. Premýšľam nad tým, že si nejakú tú vodu kúpim, ja zatiaľ používam okrem iného na osvieženie v lete vodu z ruží :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tá je tiež skvelá len osviežuje trochu menej ako táto :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne