streda 11. júna 2014

Keď na jednej stránke vyriešite všetko


Všimla som si, že sa mi doma nahromadilo veľa nových vecí, ktoré sú super ale ešte som Vám o nich nepísala. Chyba! Leto je tu a preto Vám dnes napíšem o 4 super výrobkoch, ktoré by Vám doma jednoznačne nemali chýbať.

V lete sa líčim podstatne inak ako v zime či na jeseň. Volím najmä jemné tiene a dôraz dávam na všakovaké veselé linky. Tyrkysová, žltá, banánová, cyklámenová proste leto hýri farbami. Na to, aby mi však linka vydržala celý deň potrebujem kvalitné podkladové tiene, ktoré oko rozjasnia ale dajú mi minimum farby, aby neprekrývali linku. Pred pár mesiacmi som objavila tieto Dermacol BonBon tiene, ktoré sú lacné (pod 3 eurá, záleží od toho, kde ich kupujete lebo na nich bývajú akcie) a majú ideálnu farbu. Tiene mám v odtieni číslo 2, čo je krásna perleťová farba. Farba oči krásne rozžiari a vyzerajú tak menej unavene a rozžiarene. V prípade núdze sa dá použiť bez problémov aj ako rozjasňovač. BonBon tiene sú charakteristické tým, že farba sa dá jednoducho navrstviť, tým, že jemne navhlčíte aplikátor, ktorým tieň nanesiete. Ćíslo 2 je teda ideálna farba na každý deň, ktorú môžete používať nielen pod linku, ale aj bežne na dokončenie líčenia napr. pod obočie. 



Ak ráno nemám čas na hranie sa s linkou či čakanie kým zaschne, skombinujem odtieň číslo dva s týmto krásnym hnedým, čo je číslo 8. Mne osobne úplne na bežný deň stačí intenzita aj bez navhlčenia aplikátora, farba je podľa mňa dostatočne silne pigmentovaná a na oku krásne drží. Farba má v sebe akoby lesk, čiže to nie je len nejaká nudná matná hnedá. 




Z čoho som neskutočne prekvapená je tento Dermacol lesk. Lesk je z edície Shimmering Lip Gloss a opäť za cenu cez tri eurá je to úplná pecka. Od Dermacolu som úplný maniak na rúže a preto bol lesk pre mňa strašným prekvapením, o ktorom mi jednoducho nedalo nenapísať. V prvom rade sa mi neskutočne páči to balenie (najlepšie ho vidíte na prvej fotke). Je proste úplne iné, netradičné a páči sa mi, ako krásne je prepacované. V druhom rade klobúk dole za tú vôňu. Mne osobne vôňa pripomína nejaké sladké detské žuvačky, čo je zase niečo čo vôbec nečakáte a poteší to. A to najlepšie na koniec- lesk nelepí, je prekrásne pigmentovaný a má veľmi dobrú výdž. Ja mám odtieň číslo 5, čo je krásna celkom sýta jemne ružová s krásnymi mikrotrblietkami. Lesk vydrží úplne v pohode 2,5 hodiny a pery krásne hydratuje. Ak hľadáte na leto nejaký lesk, ktorý Vám zároveň dodá hydratáciu a má super farbu, pre mňa je toto zaručene víťaz!!



A posledná vec je trochu mimo mojej komfortnej zóny, ale no, niekedy je treba začať. Poviem Vám to takto, pre nikoho nie je tajomstvo, že som bledá- všakže? A teraz, aj keď sa mi telo po 11 dňovej dovolenke možno troooooošililililinku opáli, zaručene sa mi neopáli tvár. Teraz si k tomu dodajte, že nie vždy sa človek dobre vyspí, nie vždy má človek krásnu pleť a teraz ten scenár, že sa dohodnete s kamarátmi, že sa idete všetci spoločne kúpať. 
V takomto stave- bledá, nevyspatá, s nejakými červenými vyrážkami na tvári sa človek necíti úplne komfortne. Na druhú stranu, nie som zase ani človek čo si na kúpalisko dáva make-up a teraz nevlezem do vody, aby sa mi náhodou niečo nepokazilo. Takže si vždy poviem, nádych, výdych, idem sa baviť a nejdem pred kozmetických kritikov. 


Dobrých pár rokov som rozmýšľala nad vodeodolným make-upom, alebo niečím obdobným, ale zase nakoľko sa ľahko spálim potrebujem vysoké SPF. Pre mňa je to celkom novinka, ale tento rok som si všimla, že Dermacol ponúka vodeodolný ochranný tónovací fluid s SPF 50. Na to, aby som niečo také vyskúšala, bol Dermacol ideálny, pretože jeho cena je predsa len omnoho nižšia ako cena lekárenských vodeodolných fluidov.
Celá natešená som ho doma vytiahla a mierne som sa zľakla, pretože fluid je veľmi riedky, takže pozor pri používaní, s pumpičkou narábajte opatrne aby ste zbytočne nevytlačili veľa. 


Farba mi na prvý pohľad prišla pomerne dosť tmavá, ale pozor na to! Keď ju rozotriete je neskutočne krásna. Mrzí ma, že nemám nejaký lepší foťák, pretože tá farba nielenže dodá pokožke akoby jas a jemnú farbu ale naozaj ju krásne rozžiari (vidno to trochy na spodku ruky). Keď si pozriete fotku, môžete vidiet na okraji moju pôvodnú bielu farbu a to zas nie je až taký rozdiel. V prvom rade je treba toho výrobku použiť podstatne menej, pretože je riedky a tým pádom sa ľahko rozotiera do stratena. Tak a teraz sa teším, bude to akoby moje prvé leto, kedy sa budem cítiť o čosi komfortnejšie - a k tomu stačí tak málo, nie? Možno bola zbytočnosť čakať tak dlho, keď takéto výrobky sú na trhu roky rokúce..




Na leto jednoznačne odporúčam všetky tieto tri výrobky. Sú lacné, robí sa s nimi neskutočne dobre a výsledok stojí za to.

A čo Vy? Dávate si na kúpalisko špirálu? Vodeodolný opaľovací fluid? Cítite sa dobre nenamaľované? Aké sú Vaše letné nevyhnutnosti?


24 komentárov:

  1. já teda ten leskl zkusila jen jednou a stejně mi přijde, že lepí a hlavn vůbec nebarví, ale fanatika do rtěnek asi nejde ukojit jen leskem =D Jinak super! O fluifu jsem ani nevěděla...a ano u moře (koupaliště nemám ráda, nechodím na ně) se maluju i na pláž =D

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? Tak to si ma teraz prekvapila, ja som našťastie moc spokojná :) ale no, ako píšeš nie je to rúž :)) och tak už sa začnem aj ja líčiť, aspoň trochu ale aj niečo je lepšie ako nič :)

      Odstrániť
    2. tak já jsem fanatička do matných rtěnek, jakmile se něco leskne přijde mi to jak psí kulky =D promiň neber to osobně, mě se to u ostatních líbí, ale sama si v tom přijdu jak namaštěná diavou =D

      Odstrániť
    3. psie guľky :DD Tess ty nemáš chybu :))

      Odstrániť
  2. Dermacol mam rada. Ked sa idem kupat tak sa nemalujem, nikdy naco. Ani pri mori...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja se licim i k vode, u more se maluju normal, jen misto make-upu BB. A treba bez stinu se neobejdu, spalujou se mi jinak vicka :D Pro nekoho divny, ale proste bych nevyrazila na plaz jen tak.
    Jinak lesk vypada super.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? Tak to máš u mňa uznanie! Si ako pravá dáma!

      Odstrániť
  4. V létě se teda vesměs nemaluju a k vodě už vůbec ne. Nebaví mě hlídat, jestli se to neroztéká a nevypadá ve finále hůř než bez. Lesk vypadá pěkně, ale já si nějak zvykla spíš na rtěnky, preferuju opravdu silnou výdrž a nelepení, vyhovuje mi, když prostě nevím, že to na té puse mám a můžu si beztrestně dát třeba zmrzlinu, aniž by se mi to rozmazalo nebo sjelo pryč, nemusím to hlídat, vím, že i po drobném jídle ta rtěnka chvíli na místě bude. :-) Navíc se mi líbí spíš matný efekt než lesk.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono, kto si raz zvykne na rúže to sa potom ťažko presedláva :) u mňa rúže tiež jednoznačne vedú, ale z času na čas sa ešte nechám zlákať aj na lesk :) hlavné keď má pekné balenie a super vonia :)

      Odstrániť
  5. make up vyzera dobre, ale v dermacole sa inak vzdy da najst nieco super(o; ja od nich pouzivam v lete najma sprchovacie gely po opalovani s betakarotenom

    gomistories

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dominika tie sú úplne super! A ďakujem za pripomenutie, tento rok som sa ešte nezásobila, musím dohnať :)

      Odstrániť
  6. mozes prosim hodit link na ten dermacol fluid? nejak ho neviem na stranke dermacolu najst :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nicky ide o letnú limitku tá sa v e-shopoch nezvykne predávať, ale sú nimi zásobené drogérky :)

      Odstrániť
  7. tie tiene vyzeraju super! hlavne tie svetle, tie si pojdem pozriet

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na ten Dermacol fluid jsem taky koukala, ale až ted vidím, že je to jako bronzer, takže jsem ráda, že jsem nekoupila :) Jinak já se k vodě absolutně nelíčím. To si holky nikdo nenamočíte hlavu, když jste nalíčené? Neznám lepší pocit, než se ponořit pod hladinu :) Je to pro mě pocit svobody, uvolnění a užívám si to :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď toto si ani ja neviem predstaviť -to ochladenie pod vodou je proste na nezaplatenie :)

      Odstrániť
  9. Značku Dermacol mám veľmi rada, ten lesk na pery vyzerá výborne, a k tomu ešte keď napíšeš ako si s ním spokojná, tak to budem musieť určite skočiť do drogerky.... paráda :-)
    Srdečne Ťa pozývam na nový príspevok...
    http://www.katharine-fashionisbeautiful.blogspot.sk/2014/06/fault-crop-top.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite sa po ňom mrkni :) a ďakujem za pozvanie krásny článok :)

      Odstrániť
  10. Ja na dovolenke vynechávam makeup, používam len bronzer, farebnú ceruzku a vodeodolnú špirálu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto je zvyčajne aj moja výbava len s klasickou riasenkou:)

      Odstrániť
  11. na letnej dovolenke mi stačí aj špirála, zyvčajne so sebou aj tak ťahám dosť zbytočností, ktoré nakoniec ani nepoužíjem, len pri ceste domov:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne