nedeľa 1. júna 2014

Moja zbierka parfémov časť IV drahé krásky!


Dnes som v absolútne zlom nervovom rozpoložení nakoľko zajtra ráno štátnicujem ale nedalo mi nepokračovať v mojej malej ságe o mojej zbierke parfémov. Dnes som si pre Vás vybrala takú luxusnú trojicu, čo sú parfémy, ktoré patria v mojej zbierke jednoznačne k najdrajším. Mohla som sem dať ešte tú Miss Dior ale nakoľko o tej som písala medzi prvými nechcela som sa opakovať. Poviem Vám tajko budúci týždeň do mojej prerastenej zbierky pribudne ďalší extra luxusný kúsok o ktorom som snívala už roky ale ten Vám zrecenzujem ako úplne posledný (kto tuší čo to bude?:)


Christian Dior Diorella je parfém, ktorý mám doma hádam už aj 6 rokov a úprimne ho už ani neviem domíňať. Minule som ho videla v parfumérke aj v inom balení ale vôňa ostala bohužiaľ/ našťastie tá istá. Kým som o nej išla písať pozerala som či sa vôbec ešte predáva a čo si o nej myslia ľudia a keď som videla tie recenzie, skoro som padla na zadok. Ak by som tú vôňu nepoznala ešte ako dieťa od mojej maminy povedala by som že ja a internet recenzujú dve odlišné vône. Podľa ľudí je ľahká, príjemná a svieža ideálna pre mladé dievčatá. Podľa mňa je ťažká, silná a ideálna pre staršie ženy. Ja sama som si ju vypýtala ako jednu z mojich prvých vôní, keď som kopírovala všetko po maminine takže tým ospravedlňujem, že mi už teraz moc nevonia a len stojí na poličke.  Určite je to krásna vôňa o tom po tom, ale podľa mňa je fakt silná a znesiteľná len v zime a na jeseň. Ak nepoznáte určite choďte ovoňať Diorella nie je tak komerčná ako iné vône a to jej dáva pekné čaro!
V zložení nájdete: bazalku, citrón, broskyňu, zimolez, vetiver

Van Cleef & Arpels Feerie je vôňa o ktorej som písala tuším pred rokom a stále je to pre mňa krásna, jemne nasladlá vôňa ideálna na celý rok. Je to naozaj netradičná vôňa, ktorú určite nepoznáte z ulice a poteší už od pohľadu. Má prekrásny flakón s krásnou vílkou namiesto vrchnáku a je to proste potešenie mať ten skvost na poličke. V zložení nájdete: fialka, ríbezle, mandarínka, jazmín, ruža, kosatec, vetiver


Poslednou vôňou, ktorú dnes spomeniem z mojej luxusnej zbierky je zároveň aj posledná vôňa, ktorú som dostala. Je to moja vianočná La Praire Silver Rain. Krásna vôňa ukrytá vo flakóne dažďovej kvapky je pomerne dosť odlišná od všetkých vôní čo mám doma. Nie je to voňavka, ktorá Vám udre do nosa, je skôr taká sofistikovaná akoby plýživá. Uznávam, že je to dosť divný pocit, ale aby ste rozumeli- tá vôňa nie je silná, ale zanechá po sebe akoby stopu. Určite treba ísť ovoňať.
V zložení nájdete: aníz, černice, koriander, verbena, jablko, bergamot, ovocné tóny, ruža, magnólia, jazmín, cukor, gardénia, slivka, heliotrop, fazule tonka, santalové drevo, vanilka, agar, pižmo, pačuli

Zajtra som tu s odhalením perfektného boxíku a Vy mi teda držte palce. Okolo 9.45 začína tá maškaráda a verím, že Vám okolo obeda budem môcť napísať na FB že z Bianci je Mgr. Och čitatelia moji držte mi palce nech mám dobrú ruku pri ťahaní otázok :))

Želám Vám krásnu a nestresujúcu nedeľu!

Ozaj, akú voňavku ste si dali/by ste si dali na štátnice? Ja si dám Miss Dior, tá mi zatiaľ vždy priniesla šťastie :) 

24 komentárov:

  1. Budu Ti moc držet palce! Určitě to zvládneš! :-)
    Já bych vsadila na "svého" Karla Lagerfelda, mám ho chvíli a tahám ho doslova všude. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak od neho nepoznám žiadnu vôňu, mala by som napraviť :)

      Odstrániť
  2. Moja milá Bianca, znova ti želám veľa šťastia a naozaj verím že sa tu v pondelok alebo v utorok objaví post, ktorý bude mať v nadpise veľkými písmenami napísané "HURÁ!!!" Dáš to, to je jasná vec ... určite :)
    Btw Arpels Feerie vyzerá ozaj luxusne a má nádherný flakón :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och ďakujem Romi, neviem sa dočkať toho momentu kedy tam to hurá napíšem :)

      Odstrániť
  3. Ta druhá vůně má opravdu překrásný obal a podle popisu vypadá moc dobře:) Já mám nejraději By Night od Christiny Aquilery a Down Town od Calvina Kleina :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ani jeden z těchto parfémů neznám, mě teď ale hodně voní ST Dupont - Passenger cruise, je fakt krásná! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Feerie ma naozaj krasny flakon, a suhlasim aj s tym ze je originalna a zapamatatelna :D Na Diorellu by som bola zvedava, mne take tie oldschoolove zvyknu vonat, naviac tie klasicke Diory maju pekne flakony :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj súhlasím ich flakóny sú krásne! Také iné, tradičné :) určite ju choď ovoňať, za to sa našťastie neplatí :)

      Odstrániť
  6. držím palce!
    ja som si na štátnice dala iceberg-white, takú ľahkú citrusovku, lebo mi bolo fakt zle a nemala som náladu na žiadne vône :D a tiež som nechcela v tom teple udusiť komisiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zajtra myslím, že teplo ani nebude ale keď som mala bakalára tak som mala tiež len niečo veľmi ľahké,ale popravde už ani neviem čo :)

      Odstrániť
  7. La Prairie je dokonalá. A vůbec máš krásnou sbírku :). Držím palce, ať to vyjde, já jsem si to odbyla předminulý týden. Na zkoušky se moc nevoním, mám strach, abych nevyprudila zkoušející (mám totiž v oblibě silnější parfémy), ale na státnicích jsem měla lehký nános Chanel Chance Eau Fraiche. Ta byla fajn.
    Takže asi bych sáhla po nějaké svěžence.

    Ať se zítra daří!
    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chanel Chance je prekrásna vôňa, mala by som si už niečo také ľahšie doplniť do zbierky :)

      Odstrániť
  8. Ja som sa navoňala Chanelom Chance - ten jediný som mala na intráku :)
    Držím prsty, zvládneš to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nepochybuji, že to bude Mgr. titul :) A vůně pěkné, poslední dvě bych rozhodně minimálně očichala podle složení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vela stastia buducej pani Mgr:) a co vlastne si studovala ak to nie je tajne?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) a tajné to určite nie je len sa ma to doteraz nikto nepýtal :) politológiu :))

      Odstrániť
  11. Moc ti držím palce, jsi šikulka a věřím, že to zvládneš. Parfém neznám podle vůně ani jeden, takže je určitě půjdu očichat :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovedaťOdstrániť
  12. poznam van cleef a la prairie :) obidva su super :)

    fashion blog http://www.sheistheone.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja štátnicujem vo štvrtok, zajtra ti budem len ticho závidieť, že už máš po. Zvolím jednoznačne COCO MADEMOISELLE :) čo si myslím, že ty dostaneš po štátnicicach :) ku kostýmu si neviem z mojich vôní vybrať lepšiu

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne