pondelok 28. júla 2014

Hádajte, kto je tu zase



Konečne mi po malých peripetiách pristál najnovší Avon balíček v schránke. Takú radosť mám stále, že si to ani neviete predstaviť. Inak Avon úplne mení moje malovátkové preferencie. Začala som používať tlmenejšie farby a takmer stále používam rúže. V poslednej zásielke Avon blogerkám poslal krásne tiene a tekuté linky, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou pre letné líčenie.
Tiene, ako aj linky sú z letnej kolekcie Avon glow, ktorá je aktuálne v predaji a ak sa Vám niečo z toho zapáči konajte rýchlo, pretože ide o limitky. 

Začnem asi linkami, pretože tie teraz používam skoro stále. Linky sme dostali v dvoch farbách Ocean Water a Sunset Bronze. Aby som sa neopakovala pri každej rovno napíšem, že linky majú perfektnú výdrž. Mala som ich na sebe minulý víkend, kedy som bola od rána do večera na nohách a v meste (vonku bolo 33 stupňov) a vydržali úplne celý deň. Linky majú krásne výrazné farby, rýchlo schnú, neotláčajú sa a naozaj držia. Inak praktický je aj ich aplikátor, ktorý je príjemne ohybný čiže linku bez problémov nanesiete aj do vnútorného kútika či urobíte ešte jednu vrstvu (veľmi dobre sa vrství).



Ocean Water je krásna tmavomodrá linka so zlatistými ale aj striebornými trblietkami. Aj napriek výraznejšej farbe je linka nositeľná ráno ako aj večer. Podľa mňa linka pristane každej farbe očí, ja ako hnedoočka nie som príliš fanúšikom modrej farby, ale v tejto linke sa cítim naozaj skvele.





Druhá linka je Sunset Bronze, čo je krásna zlato-bronzová farba. Presne si pamätám ako pred letom veľmi veľa youtuberiek používalo linky takejto farby a zdôrazňovalo, že sú letnou nevyhnutnosťou. Sama som ich len tak náhodne hľadala v obchodoch a nakoľko nikde nič nebolo, vzdala som to.  A teraz mi došli! Juchúú! Zlatá, hnedá, bronzová sú farby, ktoré používam najčastejšie, čiže toto je pre mňa momentálne linka dennej potreby. Linka vyzerá krásne či už na tieňoch alebo aj samostatne.





Poslednou vecou v balíčku boli tiene Avon Glow v odtieni Vibrant spice, ktoré sú úplne iné, ako ste na Avon zvyknutý. Sú dosť lesklejšie a výraznejšie – úplne super na leto. Páči sa mi, ako sa v Avone vyhrali, že neostali len pri tradičných veciach ale s letom priniesli niečo nové. Páčia sa mi všetky farby, sú skvelo vynositeľné a krásne kombinovateľné.



Aby ste si vedeli predstaviť, ako vyzerajú tiene na oku nafotila som dve líčenia, ktoré som s nimi skúšala. Na líčenie som používala túto paletku + rozjasňovač pod obočie. Tiene som aplikovala len s Avon aplikátorom, ktorý bol v paletke, aby ste videli, že naozaj sa s týmito 4 farbami viete krásne nalíčiť.





Všetkým výrobkom by som kľudne dala 1* a určite ich budem používať celé leto!

A čo Vy? Všimli ste si Avon limitky? Páčia sa Vám? Plánujete si niečo kúpiť? Aké farby používate teraz najviac?

24 komentárov:

  1. ja mám tú bronzovú linku a je naozaj krásna :) inak nemyslela som si že tie tiene budú mať až takú pigmentáciu :) prvé líčenie sa mi páči viac ale aj to druhé je pekné

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa Avon dosť šokol s pigmentáciou asi pred rokom. Dosť zmenili štruktúru aj pigmentáciu a odvtedy sú ich tiene na 1* ! :)

      Odstrániť
  2. Obě ty linky vypadají krásně :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bronzová linka je krásna, takú by som potrebovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tá je super, lebo takú farbu je fakt problém bežne zohnať :)

      Odstrániť
  4. Nejvíce mě zaujaly ty stíny! vypadají bezvadně!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty linky vypadají báječně! Navíc pokud tak dobře drží, tak se na ně asi nechám zlákat :)

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj výdrž je u liniek alfou a omegou. Načo sú linky, ktoré nedržia? Na to som vážne prísna:)

      Odstrániť
  6. Tie linky vyzeraju dobre no tie tiene su prekrasne milujem taketo odtiene :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nejak som nezaregistrovala tie letné limitky, ale tým tekutým linkám (najmä bronzovohnedej) by som dala šancu !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš, ešte, že nám Avon posiela veci :) je to fakt super limitka, takže ak máš po ruke Avon lady určite odporúčam :)

      Odstrániť
    2. tak to si na tom lepšie ako ja :)

      Odstrániť
  8. Tie tiene sú úžasné idem si ich hneď objednať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásne novinky, no najviac sa mi páči tvoja pleť na prvej foto s modrou linkou! závidím :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Těchto limitek už jsem si všimla, moc se mi líbí ta zlato-bronzová linka. Na léto jako dělaná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! a ešte je super, že ako drží, že jej nevadia ani veľké horúčavy :)

      Odstrániť
  11. Pridávam sa,že máš nádhernú pleť, aký makeup teraz používaš? (alebo bb)
    Na mojom monitore tá modrá linka vyzerá tak petrolejovo, iba sa mi to zdá? Lebo píšeš, že je tmavomordá. Keby ale bola taká,akú ju vidím, tak ju chcem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wow no ďakujem to mi robí neskutočnú radosť :) čo sa týka linky je to taká zvláštna farba mne príde ako šedo/tmavomodro/petrolejová. Taký mix, aby to nebolo niečo, čo nájdeš bežne v drogérke :)) Čo sa týka make-upu momentálne používam Loreal Visible Lift, čo je asi najlepšie, čo som kedy mala. Plánujem aj recenziu :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne