piatok 4. júla 2014

Jednu čokoládovú poprosím


Ak je niečo, čo mám od Ziaji stále ale že stále doma je to tento čokoládový sprchový gél. Ja ho mám síce veľmi rada, ale ešte radšej ho má môj snúbenec a poznáte to, ak má niečo rád niekto,koho milujete budete to mať doma asi stále. Jeho náklonnosť k tomuto sprchovému gélu ma celkom prekvapila, nakoľko aj keď má rád a teší sa z kozmetiky predsa len nie je taký fajnšmeker ako ja. O to viac, keď u neho platí, že preferuje pánske sprchové gély, ktoré sú všetko len nie sladké. Ale veď dobre, on sa teší, ja sa teším a snažím sa mu vyjsť v ústrety najviac ako môžem. Tak či onak, za posledné dva roky som spotrebovala asi 6 litrov tohto kakaového sprchového gélu a rozhodla som sa preskúmať tento kakaový sortiment trochu viac.


Telové mlieko som mala doposiaľ len z kozej sady a to bolo naozaj veľmi dobré. Príjemná, čistá vôňa, ktorá sa rýchlo vpíjala a pekne hydratovala. To isté platí aj o tomto kakaovom bratovi- má takú stredne hustú konzistenciu, veľmi rýchlo sa vpíja a pokožka je po ňom krásne hebká. Má neskutočne sladkú čokoládovú vôňu, ktorá prevonia všetko - od kúpeľne cez pyžamo a periny. Vôňa vydrží na pokožke asi také tri hodinky, takže ráno už cítiť nie je. Ja osobne by som odporúčala Ziaja mlieka pre normálnu pokožku a pre suchú skôr maslá. Tie sú výživnejšie a hutnejšie, ak ste suché krokodíly ako ja.



Trošku sa povenujem aj už spomínanému sprchovému gélu. V prvom rade oceňujem jeho obrovské balenie (500ml) a nízku cenu -okolo 3 eúr (podľa toho kde a kedy ho kupujete). Nie je to úplne klasický sprchový gél na aký ste zvyknuté, ale má skôr akoby mliečnu konzistenciu. Takmer vôbec nepení, ale pokožku trošku hydratuje a určite nevysušuje. Vonia naozaj veľmi sladko, krásne, čokoládovo. Mne všetky tri veci skôr ako čokoládu pripomínajú čokoládový puding, ktorý ja veru môžem. Úplne super kombo je, keď sa umyjem týmto sprchovým gélom a potom nanesiem kakaové mlieko. To sa fakt vážne cítim ako chodiaci puding! Mňam!


Poslednú vec, ktorú z čokoládovej edície mám je kakaové maslo na ruky, ktoré je aktuálne mojím kabelkovým spoločníkom. Nenechala by som sa oklamať názvom- aj keď je na obale napísané kakaové maslo, podľa mňa ide skôr o kakaový krém na ruky. Mám doma niekoľko masiel na ruky aj samotné masla od Ziaji a tie sú proste omnoho hutnejšie, mastnejšie. V realite je to teda veľmi príjemný krém na ruky s naozaj božskou vôňou, ktorá Vám bude robiť spoločnosť okolo troch hodín. Krém rýchlo zasychá (to by maslo nerobilo) a necháva pokožku krásne hebkú a hydratovanú. A pozor, stačí ho strašne málo (to čo je na fotke som použila na lýtka na oboch nohách..). 


Ak máte radi čokoládový puding, alebo čokoládové výrobky toto je sada pre Vás. Neskutočne krásne sladká vôňa vyčarí úsmev na tvári každého, kto zbožňuje sladké!

A čo Vy? Aké vône preferujete? Sladké? Svieže? Citrusové?

16 komentárov:

  1. Jelikož čokoládu nejím už od malička tak mne takto parfemované výrobky nic moc neříkají, ale Ziaju mám jinak moc ráda! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je potom uplne ina situacia :) akurat ja si neviem predstavit nejest cokoladu :)

      Odstrániť
  2. nad tým maslom rozmýšlam, kedže mám suchú pokožku a kakao milujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kozmetiku s čokoládou/kakaom úplne milujem, takže sa po týchto výrobkoch určite popozerám :-).
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já čokoládu v kosmetice moc nemusím, jen máloco mi voní, ale ta Ziaja mě strašně láká. :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak potom mozno vyskusaj nejaku inu liniu- oliva alebo koza tie vonaju pekne, cisto :)

      Odstrániť
  5. Nejvíce ze všeho se mi na tom líbí ta vůně! :O ta vždycky u mě rozhoduje u takových to výrobků :D ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :3 Mmm toto by som chcelaa

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já prostě na ty čokoládové a kakaové vůně moc nejsem (ani čokoládu nemusím častěji než jednou za měsíc :D), ano, jsem divná :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podla mna nie si divna :) kazdy sme proste iny :) a ake vone mas rada?

      Odstrániť
  8. ľutujem že ten krém na ruky som si nekúpila v Košiciach ked som ho videla! ale mala som krém na tvár ... a tá vôňa na tvári ... no lahoda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já měla pleťový a vůbec mi nevyhovoval =( od té doby se raději této značce vyhýbám =(

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne