streda 2. júla 2014

Posledný týždeň slobody


Začať pracovať od prvého júla má svoje výhody aj nevýhody. Výhody asi písať príliš nemusím, nájsť si výbornú prácu pár týždňov po štátniciach v dnešnej dobe je veru úspechom ale prináša to zopár obmedzení. Seriózna práca vyžaduje seriózny prístup a preto môžem toto leto povedať bye bye všetkým neónovým lakom, krátkym šortkám, sukňam, tričkám a sandálikom. Čo sa týka oblečenia zábavy si ešte troche užijem cez víkend ale tie nechty, to už veru nie. A preto som si minulý týždeň urobila na nechtoch take mini- neónové safari, ktoré Vám dnes ukážem. Inak čo sa týka nechtov, nie som nejaký fajnšmeker, ktorý by sa s nimi vyhrával pol hodinu..Tu som čisto pragmatik - trochu zapilnikujem, podklad, farba, nadlak a sme hotové. Takže to tak prosím berte. Dôvod na tento článok je popravde úplne netradičný, strašne ma zaujímajú Vaše odpovede na moje otázky v závere a toto je cesta akou ich môžem zakomponovať.

Ale aby sme sem šmrncli aj trochu kozmetiky, laky, ktoré som použila sú Dermacol z letnej neónovej edície. Dermacol laky používam už asi tri roky a veľmi dobre sa mi osvedčili. Nakoľko sú malé vypotrebujem ich, kým stihnú zaschnúť tak som spokojná, že nič zbytočne nevyhadzujem. Okrem toho sú na cenovej úrovni Essence (stoja okolo 1,5e), a ich kvalita je omnoho vyššia- nehustnú, rýchlo schnú a super sa nanášajú. Trochu horšie je to s ich krytím, ale to len pri niektorých farbách. Nemám rada, keď mi ,,presvitá" necht, ale tu si bohužiaľ nepomôžete. Keď si pozriete žltý a zelený lak - na nechte mám 4!!! vrstvy a aj tak nekryje pekne. Na druhú stranu z ružového mám len dve vrstvy a kryje výborne. V podstate to však funguje tak, že čím tmavšia tým lepšie krytie. Farby sú ale aj tak krásne neónovo žiarivé, len bohužiaľ nie tak krycie.
Názvy lakov: 01 neon yellow (žltá), 12 neon love (ružová), 09 neon poison (zelená)
Čo však na rozdiel od krytia oceňujem je výdrž, laky mi v pohode vydržia 4-5 dní a to som sa bola minulý týždeň 2x kúpať.


A čo Vy? Dali by ste si každý necht iný? Aké nechty nosíte do roboty? Môžete nosiť laky aké chcete? Máte gelové nechty?

22 komentárov:

  1. Vyskúšaj od Sally Hansen, mne postačí jedna vrstva a do 5 minút zaschnú a aj veľmi dlho vydržia. A každý necht inej farby sa mi páči, no neónové mi k sebe moc nejdú, kedže sa viac hodia k opálenej pokožke podla mňa :) ale inak ten ružový je krásny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nahodou mna ako velkeho lakomaniaka tieto neonky neoslovili. To si pis ze sa vzdy na nechtoch vyblaznim. Akoze nosievam viac lakov naraz no vzdy to vyzera skor stylovo ako divoko. Prave mam na nechtoch Rimmel Oh my Darcy a je to naozaj divny pocit vzdy ked sa pozriem na ruky pretoze taketo nude jednofarebne nechty mam prvy krat. Moj top milovany lak je cierny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si prvýkrát kúpila čierny minulý rok a má niečo do seba :) ešte si na neho neviem úplne zvyknúť, lebo je taký iný- ale štýlový :)

      Odstrániť
  3. Ooo, tie farby, ružový je geniálny! Nechty každý inej farby som niekdy nosievala, no mala som pocit, že už ani na výške sa to veľmi nehodilo :-D. Do roboty nosím nalakované, mám to šťastie, že hoci som v zdravotníctve, tak môžem. Farby akékoľvek, od nude, cez výrazné ružové, červené, zelené, pieskáče, trbliče. Najčastejšie nosím iný prstenník, buď je nalakovaný inou farbou, alebo je na ňom trblietavý topcoat... Viac menej sa vyhýbam neónkam a čiernej. To by nebolo vhodné pri kontakte s pacientmi. Zatiaľ sa nikto nesťažoval :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zbožňujem trbliče ale môžem ich len v obmedzenej dávke. Vždy sa tak strašne naštvem pri tom ako ich odlakujem- s alobalom či bez, že ich aspoň 3 mesiace nechcem vidieť :)

      Odstrániť
  4. Mne se nejvice libi ten ruzovy :). Skoda, ze u nas v drogeriich jeste nejsou :(.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. taky je mám doma na testování =) Jinak různě barevné nehty nosím a nevidím v tom nic špatného =) Pracuju ve státní sféře a můžu nosit jaké chci nehty, jakkoliv dlouhé a nosila jsem i gelové, než přišel neřád ekzém a moje nehty se ocitly po 6ti letech gelovek v dezolátním stavu =/ ach jak mi chybí =(

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to by som nepovedala, že v štátnej sfére to bude ok :) tú si predstavujem takú konzervatívnu :)

      Odstrániť
    2. státní sféru? patří tam i ty tlusté paní za přepážkama ;) myslím, že mě spíše uráží tlustota za přepážkou než krásně upravená slečna a která by měla barevné nehty =)

      Tímto neříkám, že pracuju za přepážkou =)

      Odstrániť
  6. Jsou moc krásné, taky čas od času chuť na každý nehet jiný:))) A naštěstí mi rostou nehty moje a poměrně kvalitní, takže gelovky mít nemusím, ale teď o víkendu se mi nepříjemně zlomil nehet, tak bude dlouho trvat, než mi zase naroste...
    Hedwica♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj zlomený necht, to naštve! Hlavne ak sú ostatné krásne dlhé :(

      Odstrániť
  7. Neonové barvičky mám moc ráda,ale nedovedu si představit , že bych kromě té růžové nějakou jinou dokázala nosit,každopádně vypadají nádherně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som nemala ani tak problém s farbou ako každým nechtom iným :) bola to taká moja ,,predpracovná divočina" :)

      Odstrániť
  8. táto manikúra je teda riadna divočina! nič pre mňa. v každom prípade fakt super, super, super, že si si tak rýchlo našla prácu. v dnešnej dobe je to naozajstné umenie. veľa šťastia!

    http://3znitry.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Doma mám laky veľa značiek,ale najviac mi vyhovuje lak od AVON-u gel finish.. je to lak s gelovym efektom,perfektne kryje a vydrží 5-6 dní(všetky ostatné mi vydržia max. 2).A čo sa týka toho,že každý necht iný,tak to nie.. ja mám rada všetky rovnaké :)

    http://pa3ciasight.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie Avony sú veľmi dobré, to krytie je vynikajúce a vyzerajú naozaj krásne!

      Odstrániť

  10. Krasne farby! A ano, pokojne by som si dala na každý necht iny lak. A kedze pracujem na montaznej linke tak je naozaj len na mne s akymi nechtami pridem do prace :D hoci aj s olupanym lakom... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práveže to by bolo úplne super keby si také mala :) by si im to tam rozjasnila :)

      Odstrániť
  11. Copak za seriózní práci to máš, že nesmíš používat neonové laky? :)) U nás máme tedy taky nějaký ten dresscode, ale doplňky apod. se zrovna moc nehrotí. Dokonce jsem si k jaru pořídila i lehce svítivý růžový lak, kterým jsem nahradila svou obvyklou rudou :) každopádně, co se takových gelových nehtů týče, přijdou mi s prominutím odporné. Ještě jsem neviděla žádné, co by se mi líbily. Není nad krásné přirozené nehty ;)) (obvykle si lakuji jen ty na nohou, na rukách velmi zřídka)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne