streda 9. júla 2014

Prvý týždeň v robote


Aké boli moje prvé dni v robote? Plné dojmov :) určite skôr tých lepších ale poznáte to, je potrebné zvykať si na veľa nových vecí a nie vždy to ide tak rýchlo ako by sme si predstavovali. Viem, že ma čaká kopec práce, musím sa učiť veľa nového a nebudem Vám klamať, mám z toho trochu strach. Keď získate niečo, čo strašne chcete potom sa bojíte, aby ste to nestratili. A takto nejako sa teraz asi cítim. Chcem sa ukázať v tom najlepšom, chcem sa všetko rýchlo naučiť aby som v práci bola čo najlepšia a bola prínosom pre danú firmu. (toto znie ako z nejakej brožúry dobrého zamestnanca :)) Tak či onak, si na seba dávam pomerne veľké nároky a tlak a potom chodím domov z celého dňa uťahaná ako ťava. Posledný týždeň som si aj napriek teplu zvykla robiť večerné relaxačné kúpele s Boemi kúpeľovými penami. Inak od Boemi som dostala neskutočný balíček, ktorý mi vyrazil dych keď som ho videla, tak sa teraz pripravte, že Vám najbližšie týždne túto značku predstavím trochu lepšie. 



Oleje som dostala dva - grécky orech a mandarínka a zelený čaj. Čo ma na Boemi zaujalo ešte pomerne dávno boli ich netradičné kombinácie. Za tie roky blogovania mi rukami prešlo pomerne veľa kozmetiky a stáva sa zo mňa taký kozmetický fajnšmeker. Jasné, že stále zbožňujem čokoládové a jahodové vône, ale to, keď mi nejaká značka ukáže nové kombinácie je pre mňa hotovým sviatkom. A toto presne Boemi ponúkajú a už len preto som nadšená zo spolupráce s nimi. Keď som videla, že jeden olej sa volá grécky orech napadla ma chalva (neviem prečo). Každopádne mi moja asociácia príliš nevyšla a penový olejový kúpeľ vonia skôr ako zmes sladkých kvetín, z ktorých by ste si kľudne urobili aj parfém. Je to neskutočne príjemná, relaxačná vôňa s ktorou začne pozitívne myslenie prichádzať akosi samo. Balenie má inak 240 ml a pred použitím musíte fľašku pretrepať nech sa Vám premiešajú obe časti. Celé balenie mi vydržalo 6 kúpeľov t.j. jeden kúpeľ vyjde na 0,75 € (celé balenie 4,5 € )čo je podľa mňa veľmi dobré. Možno by ste mohli dať produktu aj menej, ale ja si radšej kúpeľ poriadne užijem ako budem šetriť na produkte, ktorý slúži v prvom rade na relax.



Druhá vôňa je mandarínka a zelený čaj. Ťažko napísať, ktorá je lepšia, pretože úprimne obe sú proste skvostné. Relatívne ľahké, sladké, relaxačné a neobťažujúce. Tento olej však vonia naozaj ako zelený čaj s mandarínkou len asi 10x jemnejšie ako zelený čaj, čo si kúpite v obchode na pitie. Nepovedala by som však, že je to svieža vôňa - nenechajte sa zmiasť tým zeleným čajom. Opäť je to krásna sladká vôňa na dobrú náladu. 


Výhoda týchto olejov okrem zrelaxovania mysle je aj tá, že sa po opláchnutí nemusíte krémovať, pretože telo Vám olej krásne zhydratuje. A tak vyjdete z vane oddýchnuté, nakrémované a pripravené na spanie. Ak máte pred sebou ťažké obdobie, či za sebou ťažký deň skúste to.
Tieto dva skvosty zoženiete na http://obchod.boemikozmetika.sk/ 

A čo Vy? Prázdninujete? Pracujete? Oddychujete?

16 komentárov:

  1. Ten mandarinkový s čajom musí byť úžasný a za tú cenu sú ako zadarmo, super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jáááj škoda že v novom byte máme iba sprchový kúúút :(((( kuupel chyba

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som momentálne v procese sťahovania a o pár týždňov na tom budem úplne rovnako :( musím si tieto vecičky užiť kým môžem :)

      Odstrániť
  3. Milujem relax vo vani MILUJEM. Ja to mam v robote tak isto vzdy si chcem odvadzat svoju pracu na 110%

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niky ale bohužiaľ v segmente kde robíš si podľa mňa úplne výnimočný zjav..Kiež by bolo viacej báb ako ty, hneď by ľudia radšej míňali peniažky :)

      Odstrániť
    2. Ja viem :/ len ja to mam tak v hlave nastavene ze je jedno kde robim ale svoju pracu sa snazim vykonavat co najlepsie ved predsa je to kazdeho vizitka ako pracuje...

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. nechcem to tu moc riešiť ale keď zase bude nejaké blogové stretko pokecáme :)

      Odstrániť
  5. Vyzerá to ako dobrá kúpa a ten mandarinkový by som jednoznačne vyskúšala :) A veľa šťastia v robote :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pracuju, ale už na to...víš,co jedu pryč a nechci o práci slyšet ani slovo =D

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) tak si to uži tam kam ideš a poriadne si oddýchni :)

      Odstrániť
  7. Mandarínka a zelený čaj vyzerá úžasne. Pre môjho chlapa by to bolo to pravé, lebo jeho donútiť krémov. Dobre teraz si krémuje kolená, krémikom od Ježiška a nemá ich také vysušené ako predtým, ale celé telo alebo opalovák? To pozná tak raz za uhorský rok, takže toto by bolo niečo pre neho, len to poštovné. Pri väčšom nákupe si to človek ani nevšimne, ale keby som si kupovala len jednú vec, tak by mi to prišlo dosť. Samozrejme nič nie je zadarmo. To chápem a preto radšej nakupujem veci naživo. Keď natrafím na niečo podobné určite si to kúpim. Páči sa mi to. Ďakujem za tip :)
    A nech sa v práci darí každý deň viac a viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja mam z tejto znacky sadu z mrtveho mora - sol do kupela a sprchovy gel s mydlom a potom sprchac a telovy jogurt dula a hruska ...
    Sadu z mrtveho mora som este sice neskusala, ale vonia prijemne nic vyrazne, neviem ale k comu to prirovnat :) ..je vhodna na problematicku pokozku...
    a dula s hruskou su bozie :D nemam im co vytknut naozaj.
    Inak viem ze v Ziline sa daju produkty zakupit priamo v Auparku, ak je niekto z okolia, takze ziadne postovne a moze si clovek vsetko ovoniat.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne