streda 16. júla 2014

Ten najsamlepší krém na leto- Hydrabio Sérum




Nájsť dobrý krém na leto nie je problém. Výber je veľký a väčšinou záleží len od cenového stropu aký si určíte.  Ja mám na krémy šťastie a ani si nepamätám, kedy som mala naposledy nejaký zlý. Nakoľko som momentálne v procese sťahovania objavujem aj veci, na ktoré som celkom zabudla a takou vecou je aj toto Bioderma Hydrabio Sérum. Plánovala som Vám o ňom napísať ešte minulý rok keď som ho používala ale akosi som na to zabudla tak tu mám na neho recenziu dnes s ročným oneskorením. To však vôbec nevadí, pretože aj keď sa nad ním zamyslím spätne, bol to ten najlepší letný krém aký som kedy mala. 





To, že som mu dala prívlastok najlepší krém na leto nie je naozaj len pre cieľ pekného nadpisu, ale ten krém vo mne zanechal toľko dobrých spomienok ako asi ešte žiaden produkt od Biodermy. Volám ho tu síce krém ale v skutočnosti ide o sérum, ktoré dodáva pleti stratenú hydratáciu. Vďaka špeciálnemu patentu vie preniknúť do hlbších vrstiev pokožky a potom sa pokožka hydratuje nielen na povrchu ale aj do hĺbky. 

Sérum má veľkosť 40ml a má veľmi pekné balenie. Vyzerá v podstate ako krémy z radu Matricium akurát je pekné bielo- modré. Balenie je praktické pumpičkové, takže si nemusíte ruky namáčať do krému len si prakticky vypumpnete koľko potrebujete. Ja na celú tvár a krk potrebujem tri pumpičky.
 





Konzistencia séra je veľmi príjemná, ľahká akoby gélová. Je to to najlepšie, čo v lete môžete používať, pretože sérum sa v sekunde vsiakne a zanechá pleť  hladkú ako po nanesení bázy. Sérum má ľahkú parfumáciu, povedala by som, že je to taká čistá vôňa. Odporúčam dať si krém do kúpeľne a nanášať ho tam, pretože má v sebe jeden paradox. Kým na pleti zasychá krásne do hladka na rukách neskutočne lepí. Takže hneď po vmasírovaní do tváre odporúčam umyť si ruky.  Dôvod, prečo na neho spomínam tak v dobrom je, že som s ním mala neskutočne krásnu pleť a fungovala som bez akýchkoľvek pleťových problémov. Žiadne vyrážky, žiadne suché miesta, žiadne pnutie, make-up mi vydržal dlho a pleť bola proste fakt krásna. Okrem toho dokázal to, čo máloktorý krém -neskutočne mi pomáhal s fľakmi na tvári, ktoré mi ostávajú po vyrážkach. A za to dostáva odo mňa jednotku s desiatimi hviezdičkami.



Zloženie som Vám odfotila tu, a viac info ako vždy na www.bioderma.com


Podľa môjho názoru je to to najlepšie sérum na leto aké pleti môžete dopriať a je to jeden z mála krémov, ku ktorému sa v budúcnosti bez zaváhania vrátim. Jeho cena sa pohybuje okolo 16 € a je to proste top krém pre suchú a normálnu pleť.

A čo Vy? Ktorý krém vo Vás zanechal veľký dojem? Aký krém používate teraz?

21 komentárov:

  1. Bioderma Atoderm nutritive / Bioderma hydrabio riche / Ziaja nočný a denný krém s kozím mliekom :) nejak to striedam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Používam denný a nočný krém od NIVEA a som s nimi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som len nedávno začala používať presne takúto vecičku, ale nie sérum, ale krém. Je trošku mastnejši, ale na noc dokonalý :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa lákal aj krém ale povedala som si začnem sérom :)

      Odstrániť
  4. Zrovna dnes jsem začala testovat toto sérum společně s micelárkou a krémem ze stejné řady. Mám jen testovací balení, ale i tak jsem moc zvědavá na výsledky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej z toho bolo testovacie balenie? Tak to je potom šikovná vec!

      Odstrániť
  5. Taky jsem zkoušela testovací sadu i s krémem a nevyhovoval mi. Nemám ráda gelovité, lepivé věci. Navíc mi moc nepřišlo, že by hydratoval, já prostě potřebuju většího hutňáka:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja v lete práve hľadám take ľahšie a v zime poriadne hutnaky :)

      Odstrániť
  6. Nerozumiem, mas problemovu plet a vyhovuje Ti krem na suchu plet? Mozes vysvetlit...?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono bohužiaľ sa vždy predpokladá že problémová pleť = mastná :( ale to nie vždy platí.. ja mávam sem tam vyrážky ale mám suchú pleť..

      Odstrániť
  7. Hydrabio Sérum je určené primárne na pleť DEHYDROVANÚ, nie suchú - dehydrovaná môže byť akákoľvek pleť. Ja toto sérum používam už fakt že roky a je to jedna z mojich stálic. Používam ho najmä v chladnejších ročných obdobiach pod krém, ale súhlasím, že je skvelý aj v lete a aj samostatne - naozaj aj mne trošku pripadá ako báza pod mejkap. Skrátka ho zbožňujem a doteraz som nenašla lepšie hydratačné sérum!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já krémy dost střídám, aby si na ně obličej moc nezvykl, ale tenhle od Biodermy bych chtěla moc vyzkoušet. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja tak a človek nikdy nevie s čím bude pleť reagovať najlepšie :) toto sérum určite vyskúšaj, je naozaj top!

      Odstrániť
  9. Aj ja som ho mala a súhlasím, bolo to veľmi príjemné sérum. Ja som ho rada používala aj na noc, ráno bola pleť krásna a zregenerovaná. A nevtieravá, jemná vôňa. Naozaj výborný produkt, len už potrebujem trochu inú starostlivosť. Ale pre ročníky od 20 vyššie, ako stvorený.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak teraz si hovorím, že sa dobre orientujem v krémoch, ktoré mi sedia. Našla som si dobré značky, dobré výrobky a o pár rokov, keď prídu krémiky proti vráskam som zase tam, kde som bola :)

      Odstrániť
  10. tak ja som si na zaklade tvojej recencie chcela ist po toto serum do lekarne... zial mali ho preve vypredane, ale v regali som zazrela v sekcii hydrabio taku krabicku z radu hydrabio vnutri ktorej su tri produkty v mini baleniach...medzi nimi aj serum, ktore som si chcela kupit... krabicka stoji 3,3 eur a obsahuje 15ml tohoto sera, 15 ml hydrabio kremu a 20 ml hydrabio vody... popis na krabicke slubuje, ze to vydrzi na 10dnovu intenzivnu kuru...a vzhladom na nizku sumu, nebolo o com rozmyslat, keby mi to nesalo, nebolo by mi luto vyhodenych penazi za serum (lekarnicka mi vravela, ze to ich serum stoji az okolo 20 eur). a teraz trochu matematiky :D ked si to preratam, tak tato krabicka s tromi malymi baleniami sa veeeelmi oplati. pretoze aby som dosiahla plnu velkost balenia sera, potrebujem aspon 3x 15 ml. Cize tri krabicky, spolu by to vyslo do 12 eur..no navyse by v tom bol uz aj krem a voda... len nechapem preco to ma bioderma takto vymyslene :) za 12 eur mozem mat 45 ml séra, 45 ml krému, 60 ml vody :)))) a

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vlastne za 10 eur ...:) za 12 by to bolo pomaly uz 4 x krabicka a spolu 60 ml kremu, 60 ml séra a 80 ml vody

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne