nedeľa 6. júla 2014

Traja šikovní pomocníci



Neviem ako u Vás ale u nás to na leto zatiaľ moc nevyzerá. Mne osobne to je síce jedno lebo aj tak som v robote skoro do zatmenia ale verím, že ak zrovna prázdninujete to veru nie je nie nič moc. Dnes som však v rádiu počula, že teplo príde už zajtra tak mi napadlo napísať príspevok o pár šikovných veciach, ktoré v teple pomôžu. Kozmetika vie byť šikovným pomocníkom v každom počasí, ak si viete vybrať tú správnu. Za posledné roky som objavila zopár šikovných vecí, ktoré pomôžu aj v Egyptskom teple- a o nich bude vlastne dnešný článok.


Podľa mňa je v podstate jedno aký tip pleti máte v lete sa jednoducho potí pleť každému. Ja mám pleť suchú ale tak či onak sa po dvojhodinovej prechádzke mestom pri 30 stupňoch lesknem ako keby som stála pri platni s hranolkami.  O to viac v lete trpia ľudia, ktorí majú pleť mastnú. Viackrát som spomínala, že to je prípad mojej maminy, pre ktorú je leto v tomto ohľade celkom utrpením. Tento týždeň sme objednali tento púder Clinique Blended, ktorý sa podľa internetu považuje za jeden z najlepších púdrov na svete. Je ideálny pre každý typ pokožky (ale pochopiteľne najviac pre mastnú) a zaručuje zmatnenie, neupchávanie pórov a dlhšiu výdrž make-upu. Na viacerých stránkach som si prečítala, že je to naozaj delo a ak Vás trápi mastná pleť mali by ste sa samej seba opýtať prečo ho ešte nemáte (ak si ho samozrejme môžete dovoliť, pretože cenovo je to trochu iný level ako púdre z drogérie). Púder zoženiete vo viacerých farbách a aj v jednej transparentnej a je k nemu pribalený aj štetec. Daný štetec slúži aj na cestovné alebo kabelkové prenesenie púdru. Na štetec nanesiete púder, uzavriete ho a môžete ho použiť neskôr. Naozaj šikovná vec! Recenziu môžete čakať čoskoro!

 


Druhá vec, ktorá Vám uľahčí fungovanie v lete je používanie bázy. Posledné týždne som sa jej veru napoužívala dosť, nakoľko sme si so snúbencom urobili celkom veľa výletov a chcela som byť upravená od rána do noci. Báza vyhladí póry, reguluje mastnotu a naozaj udrží make-up dokonalý od rána do večera. Ja momentálne pár mesiacov používam jednu novú bázu, o ktorej Vám čoskoro napíšem, ale nakoľko sa jej chcem venovať trochu viac  našla som Vám  túto Loreal Studio Secrets, ktorá sa opäť považuje za jednu  z tých naj. Ja po nej bažím už tuším aj niekoľko rokov a stále si hovorím, že keď sa mi minú všetky čo mám doma kúpim si túto. Máte s ňou niekto skúsenosti?

 



Posledná vec, ktorá je naozaj šikovná je nejaká dobrá dermálna alebo iná voda. Pred pár dňami som písala o tej mojej z Biodermy, ktorá je vážne skvostná ale ak by ste chceli niečo make-upovo profesionálnejšie pozrela by som sa po MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence Mist, ktorá sa na zahraničných stránkach považuje opäť za niečo top. Využitie je tu vyslovene skôr dekoratívne ako osviežujúce. Voda krásne fixuje make-up a navyše dopomáha tomu, aby sa na pleti nerobili šupinky alebo mastné fľaky. Skúsenosť s ňou nemám, ale vyzerá podľa mňa minimálne zaujímavo. Čo poviete Vy?

Kvalitný púder, báza a fixatér to je moja trojka, ktorá ma neraz zachránila vo veľkom teple. Čo by ste tam pridali Vy?


 

 


16 komentárov:

  1. Púder a termálna či dermálna voda mi v lete určite nesmú chýbať, bázu nejako extra nepoužívam. Ešte sa v lete zídu zvlhčené utierky, tie sú hádam využiteľné všade.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si každý rok kúpim nejaké utierky a vždy mi zaschnú :( úplne na nich vždy zabudnem :(

      Odstrániť
  2. Suhlasim :) a uz googlim Clinique puder nechapem ako je mozne ze som o nom este nepocula, ked je taky ako pises tak ho nutne potrebujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, urcite musim vyskusat termalnu vodu, som zvedava, ci je to naozaj take dobre(o;

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne je len luto, ze som nevedela o tom pudri, ked som bola v USA)o;

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já momentálně sháním nějakou dobrou bázi, tak asi mrknu po té tvé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. asi su divná, ale mě se pleť teda nepotí, spíše si ten make-up a pudr opatlu než, že by se mi zpotil =P

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To si nikto nevsimol ze mas tam chybu? Puder sa pocazuje za najlepsi peeling?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. myslím, že si skôr každý domyslel čo som tým chcela povedať..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Termálku mám rada Avene a super fixátor make-upu je sprej Make Up For Ever. Báza Loreal je jedničkou vo výberu v drogérke.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Termální voda mi přišla jako zbytečnost.. měla jsem jednu, ale nakonec jsem ji po vyzkoušení vyměnila na Votocvohoz :D Ale pudry, to je moje.. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne