štvrtok 14. augusta 2014

7 výrobkov s účtom menej ako 7 eur


DM,DM, DM..aj by som napísala, že čo mi to ty zase robíš, ale nemôžem, lebo za tie ceny, ktoré máš ťa môžem jedine zbožňovať. No uznajte, kde inde zoženiete 7 vecí, ktorých cenový súčet je menej ako 7 eúr?? No nikde! Tak tu dnes máme mega príspevok o mega veciach, ktoré som za posledné dni vykutrala v DM a odporúčam Vám ísť sa po nich určite pozrieť lebo stoja za to. Poďme rovno na to:


Voňavé Balea limitky sú niečo, na čo neustále v drogérii striehnem a teším sa, kedy DM vymení sortiment..Alebo aj smútim ako to bolo v prípade Makarónkovo/mandľovej kolekcie, ktorá bola moja jednoznačne top (ha haaa ale nakúpila som si do poriadnej zásoby a dva sprcháče mám ešte doma odložené:)) Každopádne toto leto som oficiálne vyskúšala všetky limitkové sprchové gély a musím napísať, že najviac ma oslovil tento s Carambolou, pretože vonia krásne, sladko ale zároveň sviežo. Mne osobne pripomína citrónovú limonádu alebo nejaký dobrý dovolenkový džúsik. Je to každopádne krásna sladká vôňa, na ktorú sa teším každý večer!
V novom bytíku mi na umývadle krásne stojí taktiež ďalšia voňavá novinka (ktorú mi mimochodom pochválili aj robotníci :)) a to mydlo na ruky s vôňou dule a divej ruže. Mydielko vonia opäť krásne sladko (ružu v ňom necítim) a tiež by som povedala, že vonia ako nejaká dobrá sladká limonáda. Navyše vyzerá veľmi pekne dievčensky (čo sýce neoceňuje môj snúbenec)!
Do nového bytíku som si taktiež zaviedla niečo, čo sa mi páči v drahých reštikách a to na umývadlo som vedľa mydla položila rovno krém na ruky. Tak si môžem ruky vždy rovno natrieť a nemusím hľadať krém všade tade po byte. Aby som išla v rovnakých farebných tónoch zvolila som novú Baleu s vôňou maliny, ktorá je jednoznačne TOP! Všetky tieto tri vône sú krásne ale táto je NAJ! Vonia ako sladučké maliny, a ako kozmetika, ktorú mi kupovávala mamina keď som bola ešte malá. Ak máte radi maliny, tak tento krémik musíte mať doma!



Nasledujúce 4 výrobky sú úplna pecka a verím, že nejedna mi ich budete závidieť. Prečo? Lebo každý kúsok som zohnala za 0,49 € v DM výpredajoch. Pokaždé vždy čakám kým mi dôjde e-mail, že kde DM likviduje starší tovar a potom tam nabehnem a drancujem. Tieto kúsky som ulovila c Centrále a stále sa z nich vytešujem. 
Očný korektor s chladivým efektom od Alverde je niečo, čo som doteraz prehliadala a nechápem ako je to možné. Źe prečo? Lebo je vynikajúci! Fakt vážne chladí (akurát sa neviem rozhodnúť či je to príjemné alebo nepríjemné), má krásne krytie a nezalieza do vrások. Navyše má super farbu s jemne ružovým podtónom, ktorá očné okolie aj prejasní a človek potom vyzerá hneď lepšie.

Následne som ulovila dve tekuté linky v zelenej a hnedej farbe (na výber bolo dokopy asi 5 farieb). Linky som síce ešte netestovala, ale chcela som Vám o nich čo najskôr napísať nech si ich viete v akcii keď tak ešte zohnať. 


A poslednou vecou sú krásne Alverde mastné/tuhé tiene (tiež boli vo viacerých farbách), ktoré sú niečo ako Color Tattoo od Maybelline. Ja som si vybrala krásnu letnú zlatú farbu, ktorá sa hodí či už na denné alebo večerné líčenie. Nedostatok slniečka si vynahrádzam aspoň zlatými tieňmi. Tiene veľmi pekne držia a ľahko sa nanášajú- či už štetcom alebo prstom. Je potrebné ich vrstviť lebo v jednej vrstve sú pomerne nevýrazné. Čo je však dôležité, že sa negrčkavejú a držia naozaj pekne až do večera!

No uznajte, aký parádny nákup! Neviem ako Vy, ale ja tú DM zbožňujem!
A čo vy? Chodíte na DM výpredaje? Čo ste si tam ulovili? Kupujete si DM novinky? Máte niečo z toho?

36 komentárov:

  1. ty stíny od Alverde vypadají zajímavě :3 Já bych je asi tak nevyužila, ale jsou fakt krásné .. :) franckovaveronika.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. neváhaj ani sekundu, hlavne kým sú tie zlavnené veci :)

      Odstrániť
  3. Ty linky vypadají skvěle, škoda, že máme DM tak z ruky.

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tebe chodia maily o vypredajoch dm? mne chodia newsletters ale inak nic...a tam nie je ziadna zmienka o vypredajoch :( ...potom sa vsetko dozviem po funuse :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Přesně tak.Moc by mne zajímalo jak si zasílání výprodejových meilů nastavit.

      Odstrániť
    2. Popravde oni mi chodia už asi aj 4 roky a buď je to tým, že som sa na DM stránke prihlásila na zasielanie newslettra alebo je to tým, že pri vypisovaní DM karty som zaslala e-mail. To nie sú len emaily o zľavách ale každý týždeň ti dôjde nejaký email, čo je v akcii, čo je výhodne a pár krát do roka sú výpredaje tak mi dôjde email aj o tom. Nie je to nejaký špeciálny výpredajový email, skôr bežný newsletter :)

      Odstrániť
  5. Balea je super! :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/08/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow, super nákup :)))
    Mě se strašně líbí ty stíny zlaté a hnědé linky - poslední dobou jsem si hnědé linky oblíbila, jedny mám od UMA :)))
    Soutěž o paletku Catrice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem aj ja som nadšená :) ja som na nich strašne zvedavá, lebo mi prídu prirodzenejšie ako čierne :)

      Odstrániť
  7. Ze stínami s Alverde jsem taky velmi spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sice sa pise s i. To si nikto nevsimol?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hlavně ty Alverde úlovky ti docela závidím, protože já když nahlídnu do výprodejových košíčků, tak většinou nemám chuť na ty opatlané kousky ani sahat, natož je snad koupit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no, ono to chce trpezlivosť :) kopec ich tam bolo zničených, ale čo baba neurobí kvôli lacnému make-upu :)))

      Odstrániť
  10. dá sa ten korektor normalne kupiť? :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak tento bol v tom výpredaji, ale podľa mňa ho nahradili nejakým iným :)

      Odstrániť
  11. Keby u náš v Dm mali také výpredaje hneď tam letím! :O Inak super článok :). Ak by si chcel niekto pozrieť môj blog budem len rada :3 http://stellamellar.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Wow, super úlovky :) Baleu mám moc ráda a s tím korektorem od Alverde si mě docela nahlodala :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Balea je super! :) A ty linky vypadají moc hezky

    OdpovedaťOdstrániť
  14. aj ja chcem aby mi chodilo info o výpredaji! :D ako to robíš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. musíš čítať všetky ich newslettre čo chodia na email :)

      Odstrániť
  15. Ako je to vlastne zo znackou Balea?Osobne mam pocit ze je zalozena cisto na chemii a je priam v protiklade s Alverde. Ale blizsie nemam info o zlozeni. Vie niekto nieco viac?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi to bude tak nejako, je to proste mega lacná kozmetika, tam naozaj musíme čakať niečo na úkor ten mega nízkej ceny :(

      Odstrániť
  16. Takéto nákupy zbožňujem - za málo peňazí veľa muziky :D
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Biancaaa!!!! :D :D :D Moja peňaženka opäť raz zaplače :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Škoda, že u nas dm nie je :/ ( či chvalabohu? :D) ...už sa teším zase do BA, kde budem vykupovať DMky v centrali,eurovei a na obchodnej :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne