piatok 1. augusta 2014

Aby ste v piatok nemali stres




Možno som jediná, kto to nevedel, ale na trhu je toľko prírodných vôd, že mám čo doháňať. Ja som sa akosi zacyklila pri tej ružovej (ktorej mám spotrebu jedna flaška za mesiac) a vlastne som ani nehľadala iné. A potom som niekde v nejakom obchode raz videla levanduľová a to bola láska na prvý pohľad. Veľa krát som spomínala, že levanduľa to je moje! Mám doma sprcháče, mlieko do kúpeľa, krémy, šampóny ale prírodnú vodu to som doteraz nemala! A k tomu je to vlastne ten najefektívnejší spôsob použitia levandule. Všetky veci, ktoré som vymenovala slúžia na relaxovanie a upokojenie ale uznajte sami,  striekací spôsob je proste ten najpraktickejší. Vodu môžete mať stále pri sebe a nastriekať ju či už na seba alebo na oblečenie. Nevadí, lepšie, že som na to došla neskoro ako nikdy. 


Čo sa týka prírodných vôd úplne dôverujem Nobilisu. Je to pre mňa overená firma, ktorá je neskutočne kvalitná a hlavne cenovo pri zemi. Veľakrát som písala, že oceňujem ak sú prírodné produkty zo SR alebo ČR, domáci pôvod je pre mňa určite pridaná hodnota, ak by ste náhodou nepoznali- http://www.navratkprirode.sk/
Levanduľová voda je vhodná pre normálnu a citlivú pleť pričom ak zvažujete jej kúpu leto je ten najlepší čas. Používa sa totiž aj ako prírodný upokojovák na spálenú či slnkom namáhanú pokožku. A pýtate sa na čo všetko sa dá ešte použiť?

-bežné čistenie pleti
-upokojujúce zábaly (ak Vás bolia oči na oči, pri migréne na hlavu..)
-ukľudňuje (stačí nastriekať na pleť)
-pomáha zlepšovať spánok (stačí nastriekať na vankúš)
- a ževraj (to nemám vyskúšané) pomáha aj proti lupinám.
 





Voda vonia naozaj krásne levanduľovo a ak si ňou odlíčite pokožku zanecháva super svieži a ukľudňujúci pocit. To, že ukľudňuje som vedela a najmä kvôli tomu mám  levanduľové veci naozaj neskutočne rada. Príroda vie byť proste super pomocník! Inak pri poslednej objednávke som došla na to, že Nobilis ponúka rôzne veľkosti jednotlivých balení a preto som zvolila toto najväčšie. Je to celkom praktické, pretože vodu si môžete preliať do menšej striekacej nádobky a inak používať lokálne doma z pôvodného balenia.


 Btw. ako môžete vidieť voda zaberá :)) takúto usmiatu ma včera po ceste z roboty cvakol snúbenec :)) Predstava toho, že sa blíži víkend hneď človeka rozveselí. Inak príde Vám to normálne 31.7. nosiť dlhé nohavice a večer mať v pohode na sebe šál? Mne veru nie, ale čo už človek narobí, počasie je veru nevyspytateľné, akurát mi je ľúto deciek, čo prázdninujú. Inak tento krásny šál je z http://www.crystaltattoo.sk/ , kde vždy nájdem nejaký pekný šál za super cenu.


A čo Vy a prírodné vody? Už ste nejakú skúšali? Ako bojujete zo stresom?

16 komentárov:

  1. Dnes som vstala o trochu skor lebo ma chyta nejaka choroba tak chytim do ruky mobil a ze idem pozriet co ta Bianca ma za novy clanok. A co sa mi stalo, neviem ci je to tou chorobou alebo skorsim vstanim z postele no pozeram pozeram a ten clanok plus ta fotka...uplne to vyzeralo ako clanok o nejakom domacom palene :D aaah dobre ze uz je piatok lebo som uz asi prepracovana ked ma v prvej chvili napadlo ze na stres ides odporucat alkohol :D inak taketo vody vobec nepouzivam no levandulu mam velmi rada :) Bianca musim sa ti pochvalit, sice Nikoli je v kalendari az o mesiac moj priatel vcera zamnou prisiel ze milacik kupil som ti predcasny meninovy darcek, podava mi tasticku Fann a v nej moj vysnivany (velmi tazko zohnatelny) Chanel lan na nechty v odtieny Fracas :) :) :) no nemiluj ho :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeej jaký super komentár! V prvom rade sa šetri, bola by škoda, ak by si musela v lete ležať doma chorá! Šup šup zohnať citróny, med a robiť si dobré limonády :) No zatiaľ pomáha tá levanduľa ale poviem ti, že už som počas tej sťahovky veru mala chuť aj na pálené pár krát ako som bola zúfalá:DD ale pomohli sladkosti :))) Nikola je 29.8 ak sa nemýlim, že? No tak si dostala predmeninový darček to je aké super :)a že ešte aký!! Počúvaj ma, toho chlapa si drž máloktorý je taký jednak všímavý (že vieš, čo chceš) a ešte aj ochotný dať za lak na nechty nemalé peniažky :)) no ten ťa ľúbi ako koňa :))

      Odstrániť
    2. Tak zas ja mam takeho chlapa co by mi kludne mohol kupit nieco od Korsa alebo od Jacobsa pretoze vie co chcem a co sa mi paci :) asi ma lubi ako cele stado koni :D a ako pokracuju bytove pripravy?

      Odstrániť
  2. Takúto vodu mám od Saloosu a už mi nebezpečne rýchlo dochádza. Ja som ju zvykla striekať na nohy po holení. A keď už sa rozprávame o levanduli, tak sa musím pochváliť, že keď som bola počas celozávodnej dovolenky na skok v BA, konečne som si zaobstarala zopár vecí od Yves Rocher a medzi nimi aj levanduľový sprcháč... A strášne moc ho lúbim :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj čítala som, že super upokojuje aj po holení ale nakoľko toto už moc neriešim ani som to neskúšala. A Romi natrafila si aj na Alverde zľavy? V DM v Centrále bolo kopec vecí za 49 centov som na teba myslela :) a aj keď nie som fanúšikom YR ten sprcháč je fakt super :)

      Odstrániť
  3. Milujem levanduľovú vôňu a veľmi sa teším, že tento rok mi vykvitla aj na záhrade. Je to super pocit privoňať si k čerstvej levanduli. :) No a táto kvetová voda ma dostala a idem si ju hneď objednať. :) Vďaka za super článok! :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak mať ju na záhrade to je mega super! Rodičia majú takú malinkú na balkóne ale to je nič oproti tomu čo musíš mať na záhradke :) Ja ďakujem za krásny komentár!

      Odstrániť
  4. Jaká si zlatá:) sekne ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taktiež milujem všetko s levanduľou, no o takejto pleťovej vode som ešte nepočula, takže určite vyskúšam. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na levanduli mě sice nenalákáš, tu vůni nemám ani trochu ráda... ale od Nobilisu mám zálusk na mateřídouškovou pleťovou vodu, snad bude taky tak skvělá. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak o takové vodě slyším poprvé a je to hodně zajímavý, že se to dá použít na tolik věcí :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak o téhle vodě slyším poprvé, takže ji rozhodně musím vyzkoušet! :) No a tobě to samozřejmě moc sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. máš krásně barevný šátek :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne