pondelok 4. augusta 2014

Ako málo stačí k tomu, aby sme boli krajšie




Že Dermacol robí dobré veci ba dokonca výborné veci, to vieme. Ale, že Dermacol robí krásne veci to zase nie je až taká samozrejmosť. Keď som videla ich letnú kolekciu rozjasňovačov, skoro som ani neverila, že je to Dermacol. Tak krásne balenie, ktoré neskočne ulahodí každému oku. 

Myslím si, že ak raz začnete s rozjasňovačmi budete ich používať už stále. Čo sa mňa týka, ak na nich niekedy ráno zabudnem hneď to vidím v zrkadle. Pôsobím trochu mdlo a zaručenie nie sviežo. Tak málo človeku chýba ku krajšiemu výzoru. Veľa ľudí pred ,,prvým“ rozjasňovačom rieši dilemu či práškový alebo tekutý. Podľa mňa má svoje výhody aj jeden aj druhý. Začala by som určite s práškovým, pretože sa jednoduchšie aplikuje (či už prstami alebo štetcom) a ak by ste sa sekli tak ho jednoducho pretriete púdrom alebo líčkami. Tekuté rozjasňovače sú podľa mňa sýtejšie a výraznejšie a dodajú silnejší efekt. Ja ich nanášam jedine prstom, jemným klepkaním ich nanesiem nad lícnu kosť. Dermacol tento rok vyšiel v ústrety naozaj každému a na trh prišiel s prekrásnou škálou rozjasňovačov. Ja mám vo svojej zbierke dva- jeden tekutý a jeden práškový.
 




Práškový sa volá rozjasňujúca paletka pre žiarivý a svieži vzhľad a je dizajnovo jednoznačne krajšia. Vyzerá elegantne, luxusne a ako môžete vidieť skladá sa z dvoch častí. Jedna je ružová so striebornými trblietkami a druhá je akoby biela so zlatistými odleskami. Obe môžete použiť ako rozjasňovač pričom tá biela mi príde úplne ideálna ako rozjasňovač pod obočie. Ružová časť je namletá dosť na hrubo, odporúčam ju nanášať skôr štetcom. Stačí naozaj málo a vykúzlite si krásne lícne kosti. Mne osobne príde ako ten naj naj naj rozjasňovač na zimu, pretože tie strieborné odlesky sú pomerne netradičné a vo mne proste evokujú zimu. Viete také to studené líčenie, jemné ružové líčka akoby mrazom vyštípané, do toho tento rozjasňovač, strieborná linka a môžete sa ísť guľovať. Ale dosť o zime poďme radšej na druhý rozjasňovač.








Druhý rozjasňovač Sheer face illuminator na prvý pohľad pripomína make-up. Zdanie však klame, je to fakt rozjasňovač, ktorý môžete ako make-up použiť len ak sa na karnevale chystáte ísť za kráľovnú slnka. Môj odtieň je day light čo je pekná jemná zlatá farba. Rozjasňovač môžete použiť dvoma spôsobmi:
1, Zmiešať ho s make-upom pre rozžiarenú celú tvár
2, Naniesť lokálne napr. na lícne kosti ako klasický rozjasňovač
Ja používam tú druhú možnosť a som nadšená. Dajte si pozor na množstvo, pretože tým, že je rozjasňovač strašne tekutý ho stačí fakt málo. Rozjasňovač pokožku prekrásne rozjasní a dodá jej neskutočný šmrnc. Na to, aké veľké je to balenie (15ml) mi podľa mňa vydrží asi navždy. Inak, čo sa týka samotnej farby, je jemne zlatá s krásnymi zlatými odleskami.
 








Ak ste tmavšie nemusíte sa báť, Dermacol tento rok myslel naozaj na každého. Rozjasňovače nájdete v rôznych farbách za cenu práškový +-9,5 € a tekutý +- 10€.

A čo Vy? Podľahli ste čaru rozjasňovačov? Ktorý si získal Vaše srdce? Preferujete do ružova či do zlata?

32 komentárov:

  1. Rozjasňovače sú super vec! aj keď ja ich aplikáciu zanedbávam, no možno to bude tým, že mám doma tekutý a s tým je fakt viac piplačky :) Takže si možno zbehnem po tento, lebo vyzerá super :) Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem zatím rozjasňovačům moc nepodlehla, ale věřím, že kdybych to zkusila, tak už to pak bez nich nepůjde :D.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rozjasnovace pouzivam rada a pravidelne - vlastne pokazde, kdyz se licim. Ale tyhle od Dermacolu me moc na zivo nezaujaly, i kdyz hodne bloggerkam vc. Tebe na tvari hodne slusi.

    Maru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej ďakujem :) ja mám rozjasňovače veľmi rada už som si na nich tak zvykla, že keď si ho ráno nedám až sa cítim cez deň divne :)

      Odstrániť
  4. Tie ružové sú krásne :)) viera

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám dva tekuté Dermacol rozjasňovače - Fresh Rose a Sun Bronze a teprve se s nimi učím pracovat... ale zdají se mi dost dobré - na to, že jsou k dostání ve všech drogeriích. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj presne, na to, čo je v drogérke je toto úplne pecka :)

      Odstrániť
  6. Vypadá to moc hezky, víc se mi teda asi líbí ten práškový :) A také mě docela zaujala ta druhá paletka, co je v drogériích, ta konturovací :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o takej ani neviem! vidíš, ešte, že si mi napísala, budem musieť pozrieť :)

      Odstrániť
  7. Vypadá to krásně, přiznávám se ale, že zatím jsem žádný nezkoušela. Budu to muset napravit :)
    cheap VOGUE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite aspoň jeden, ťažké je len vybrať, že ktorý lebo oba sú super :)

      Odstrániť
  8. Rozjasňovače vždy nepoužívam, ale tento od Dermacolu je určite na mojom wishliste :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nepoužívám, s věkem určitě začnu, zatím si nejsem moc jistá, jestli tenhle efekt chci, jsem ráda, že jsem úspěšně vyrostla z pubertálně mastně-lesklé pleti a dokonalý mat se mi líbí. Pro matný vzhled mám tak nějak všeobecně slabost, tak nevím. :-) Ale na tobě vypadají oba hezky, ačkoli osobně bych se víc přiklonila k růžovému.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa tiež jednoznačne prikladám k ružovému :)) ten je proste taký princeznovský :)) Inak ja nakoľko nemám mastnú pleť, vnímam taký ten ,,mastný" rozjasnený efekt úplne inak. Minule som bola mierne spotená s rozjasňovačom a mamina mi hovorí ,,nejaká si mastná" a ja si hovorím, čo mi to hovorí, veď vyzerám pekne rozjasnene :DD takže pre niekoho mastnota pre iného rozjasnenie :DD

      Odstrániť
    2. Hlavně já jsem si teď, jak už mám spíš sušší pleť zvykla používat tekuté korektory. No a protože trpím na kruhy pod očima, používám je hlavně tam. A shodou okolností jsem si koupila dva, který jsou určený především na tuhle oblast a měly by taky zároveń rozjasňovat. Jenže jsem si na sobě žádného rozjasňujícího efektu nevšimla a když se mi občas udělá pupínek, klidně ho tímhle korektorem přemáznu taky. Přičítám to své téměř bílé pleti a tak si nejsem jistá, jak vůbec rozjasňovače a my bledule.

      Odstrániť
    3. No ja mám doma oddelené korektory na všetko, pretože sa mi viackrát ukázalo, že je to tak lepšie. Na oči je to dôležité obzvlášť, lebo obyčajné korektory majú tendenciu zaliezať pod očami do vrások, čo potom vyzerá hrozne :/ čo sa týka rozjasnenia to podľa mňa najlepšie dosiahneš svetlým korektorom, musí byť proste aspoň o stupeň svetlejší ako tvoja pokožka, potom nielen zakryje kruhy ale aj rozjasní :)

      Odstrániť
    4. Tuhé korektory na mojí pleti obecně příliš sedí, takže mi na druhou stranu ty tekuté vyhovují i na pupínky, ale chápu, že pro někoho s problematičtější pletí budou zas málo krycí. Takže má dva, hutnější na pupínky a lehčí pod oči. No jenomže takový já asi taky těžko seženu, protože 90 % nejsvětlejších odstínů čehokoli je na mně moc tmavá a to zbylé málo sedí tak akorát. :-) Možná tak těch pár týdnů uprostřed léta, kdy jsem opálená, respektive mám trochu barvu. :-)

      Odstrániť
  10. Ten práškový sa mi strašne páči a aj keď sa mi zdá troška drahší, viem že bude môj. Proste Dermacol, to musí byť moje!! :D No a priznám sa že si ma teraz nalákala aj na ten tekutý, má totiž krásnu farbu... A ja trupka nadávam, že v drogérkach neviem zohnať žiadny rozjasňovač?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No nie sú to troj eurové záležitosti, ale zase aj kvalita je niekde úplne inde. Schválne ti uvediem príklad, mám doma Essence a aj ten stál tuším okolo 4€ a jednak má tragický dávkovač ( vždy sa bojím, že trafím stenu alebo sa ušpiním, ale dávkovač si odmyslime, mohla som mať zlé balenie :/ každopádne, ráno si ho dám, je krásny žiarivý a po hodine ani neviem, že som si niečo dala.. proste sa vpije, zmizne, nič ani stopy po ňom. Do roboty si ho nenosím, to už by mi odpadlo rameno, takže vlastne hodinu po príchode vyzerám ako bez rozjasňovača. Na druhú stranu 10€ Dermacol (čo zase nie je až taký cenový rozdiel) si dám ráno a večer vyzerám rovnako rozjasnene. Ono sa to možno nezdá, ale tá výdrž je fakt dôležitá :)

      Odstrániť
  11. Mám tekutý fresh rose, je uuuuuuuzasny, milujem Dermacol :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak do těchto rozjasňovačů jsem se úplně zamilovala:) Hrozně se mi líbí, jak ti prozářily obličej:) O tom práškovém už delší dobu uvažuju a teď si mě na něj navnadila ještě více:))
    Instantní krása

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten práškový, to je proste pecka! Fakt, cítim sa s ním ako princezná :))

      Odstrániť
  13. V zivote som nemala dobry vyrobok od Dermacolu. Par krat som vyskusala a vzdy aj olutovala. Vyhodene peniaze... a vrcholom bol BB cream... no katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja mam dermacol strasne rada, hlavne rasenky. Magnum je ta nejlpsi :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne