piatok 15. augusta 2014

Hľadáme lacnejší odličovač


Čo sa týka môjho pleťového odličovača, používam už viac ako tri roky ten istý bez akejkoľvek zmeny. Jedinú vec, ktorú striedam sú očné odličovače, ale pleťové veru nie. Svojho času som toho poskúšala habadej, kopec vecí mi vôbec nerobilo dobre a po tom, ako som si našla, čo mi vyhovuje akosi nemám potrebu skúšať nové veci ďalej. Ale.. Takýto názor som mala dlhú dobu aj na očný odličovač, keď som roky používala len jednu micelárku a potom som zrazu došla na to, že na trhu je ich kopec dobrých za super ceny a môj skostnatený názor je zbytočný.  S pleťovým odličovačom to mám možno trochu jednoduchšie pretože ma žiadne iné na trhu ani skúšať nelákajú, akurát jeden. A to práve ten o ktorom bude dnes písať Himalaya čistiaca pleťová voda Neem. 


Vec sa má tak, že Neem produkty od Himalaye sú podľa mňa najlepšia vec na tomto trhu, ktorá pomáha s vyrážkami a mastnou pleťou. Maska a peeling sú moja naj kombinácia, ktorú si vyslovene šetrím na zlé obdobia, aby si na ne moja pleť náhodou nezvykla. A teraz bohužiaľ jedno také zlé obdobie mám. Neviem, či je to stresom z roboty, neustále nekonečné prerábanie bytu alebo čo, ale moja pleť je teraz v takom stave ako už dlho nebola.. Pri momentálnych horúčavách namiesto ľahkého make-upu nosím poriadne krycí make-up a ráno zo seba robím pomaly vizážistku, aby som zakryla všetko, čo je potrebné zakryť. A to si ani nechcem predstaviť, ako budem vyzerať budúci týždeň keď odlietam na svadbu do zahraničia a moja pleť a lietadlo to je na ďalšiu knihu..Každopádne, povedala som si, že horšie to už byť nemôže a pred pár týždňami som do svojej odličovačej rutiny po mnohých rokoch zaviedla novinku - čistiacu pleťovú vodu Neem. Voda hĺbkovo čistí póry, reguluje mastnotu a hlavne vďaka antibakteriálnym zložkám reguluje tvorbu akné. Vodu používam každý večer na odlíčenie pleťového make-upu, tak, že ju jednoducho nansesiem na vatový tampónik a odlíčim pleť. Kým ostatné Neem produkty voňajú tak bahnovo, trávovo táto voda vonia trochu ako čistiace prostriedky (citrónovo) - čo prikladám citrónu, ktorý nájdete v zložení a má sťahovať póry.
A aké sú teda výsledky? Voda odlíči naozaj veľmi pekne a pleť nedráždi a ani neštípe. Nie som na ňu nijako citlivá a hlavne po odlíčení mám naozaj pocit ,,čistej pleti". Za cenu +-5€  (na http://www.mojahimalaya.sk/ ) som s ňou naozaj veľmi spokojná a som rada, že som ju vyskúšala, pretože sa mi potvrdilo to, čo pri očných odličovačoch - na trhu sú naozaj výrobky, ktoré stoja pár eur a môžu konkurovať drahším lekárenským.

.

A čo Vy? S čím si odličujete pleť? Experimentujete s odličovačmi?

19 komentárov:

  1. podívám se po ní, od této značky už mám tři výrobky a za pár korun hodně muziky, tak zkusím třeba i tento.. jinak na oči ted používám garnier

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ked som mala zlavový kupon na tuto značku tak som ho nevyužila teraz aj lutujem....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já od Himalai zkoušela ten Neem peeling ale nijak zvlášť mě neoslovil. Zato jsem si ale velice oblíbila jejich antibakteriální víceúčelový krém, ten je báječný. Pleťovku bych klidně vyzkoušela, pokud na ní někde narazím :)

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne ťa neoslovil? A skúšala si aj masku? Tá je podľa mňa top top top top! :)

      Odstrániť
  4. Já si plet odličuji čístícími gely namokro. Jen tedy mimo domov používám micelárku Dermacol, skvěle odlíčí i oči.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá je na oči naozaj vynikajúca! Inak toto celkové čistenie gélmi alebo tuhými mydlami sa mi síce páči, ale moja pleť na neho bohužiaľ nereagovala dobre :(

      Odstrániť
  5. Já odličuji mlékem od Oriflame, ale tento odličovač vypadá taky fajn :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak o této značce už jsem slyšela, ale ještě jsem nic nezkoušela, každopádně dobrý tip se po něčem mrknout :) Hezká recenze.

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ako dlho pouzivas tuto pletovu vodu?
    Ak si nastavis na fotaku scenu fotenie dokumentov, alebo makro, nebudu sa tak lesknut podkladove obrazky z casopisov :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem viem, len keď dôjdem niekedy v noci domov tie fotky by boli na makra strašne tmavé :( ale ďakujem :) a čo sa týka tej vody mesiac :)

      Odstrániť
  8. Himalayu mám ráda. Mám takový ten krém na všechno možné (poranění, akné atd.) a krém na obličej. Krásně voní. Ještě bych chtěla zkusit pleťovou masku.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milujem celu sadu Neem!!! Najlepsie co moze byt!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne