štvrtok 21. augusta 2014

Kto nemá ríbezle na záhradke má ich aspoň v kúpeľni




Ríbezle! Och ako ich mám rada! A ako málo ich mám! Tento pocit možno pozná veľa ľudí, ktorí žijú v BA alebo iných mestách bez starej mamy na dedine alebo niekde inde, ale ceny v meste sú za niektoré ovocia neskutočne premrštené. Ak si mám potom vybrať, do ktorého ovocia ,,investujem“ zvyčajne zvíťazia maliny alebo čučoriedky a potom mám ríbezle naozaj len málokedy. A tak si niektoré chuťovky ,,dopriavam“ denne prostredníctvom zaujímavej kozmetiky. Toto leto obzvlášť používam samé takéto ,,záhradné výrobky“ – orechy, egreše, hrušky a najnovšie ríbezle. Mňamka, čo poviete?





Ríbezľové telové mliečko k tomu nie je žiadna novinka a myslím, že musí určite patriť k obľúbeným výrobkom aj na stránke, ktorá mi toto mliečko venovala -  http://www.maxcare.sk/ . Od českej kozmetiky Ryor mám toho poskúšaného už celkom dosť a trochu som sa obávala, či mliečko nebude príliš hutné, ale našťastie pravda je opak. Mliečko má super konzistenciu – nie je ani husté ani riedke, proste tá zlatá stredná cesta. Veľmi ľahko sa teda nanáša a zaschne skoro hneď. Ale tá vôňa! Tá sa veru nevyparí so zaschnutím. Mlieko vydrží na pokožke voňať aj 4 hodiny a vy sa budete cítiť ako keby ste išli domov zo záhradky a celý deň ste sa prejedali ríbezľami. Telové mlieko Ryor krásne hydratuje pokožku a zasychá pekne do hebka čiže sa nemusíte báť, že by ste boli mastné. 





Inak celkom ma prekvapilo, že z tejto ríbezľovej sady mám doma balzam na pery, ktorý síce vonia pekne ale nepovedala by som, že vonia po ríbezliach. A toto mliečko vonia naozaj úplne ako ríbezľový džem. Tak, ak ste fanúšikom ríbezlí viete, kde hľadať :)


A čo Vy? Aj Vy v lete vyhľadávate kozmetiku s vôňou babičkinej záhradky? Ktoré je Vaše obľúbené letné ovocie?
 


15 komentárov:

  1. Milujem ríbezle, musí naozaj krásne voniať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rybíz není zrovna můj oblíbený, ale věřím, že to může vonět moc hezky :) Jinak v létě se můžu utlouct hlavně po malinách a borůvkách :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. boruvky sú jedno z mojich obľúbených ovocí akurát u nás sú neskutočne drahé :)

      Odstrániť
  3. Mňáám to musí byť úžasné, normálne si viem predstaviť tú skvelú vôňu :) Ryor je proste super

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čo robíš s kozmetikou po tom ako o nej napises? Nie je realne aby si minula tolko kozmetiky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. používam ju :)) ja sa o seba naozaj priam až delikátne :)) starám :) a ak sa niečo veľmi páči rodine alebo kamoškám posuniem rada ďalej :)

      Odstrániť
  5. Ríbezle mám rada :) A som rada, že nám rastu v záhrade :D. Ale inak to telové mlieko musí voňať nádherne :3. Keby sa ti/ niekomu chcelo môžte si pozrieť môj blog :) Budem strašne rada ♥ http://stellamellar.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moje celkovo najobľúbenejšie ovocie sú nektarinky. Len som sa nestretla s veľa výrobkami, ktoré by ich obsahovali. To je škoda. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to veru ani ja :) ale keď niekde uvidím dám ti vedieť :)

      Odstrániť
  7. Milujem maliny a všetko čo maliny obsahuje alebo čo po malinách voní!! To je novinka čo? :D Ríbezľový mám najradšej džús alebo džem, tam mojaa láska k tomuto ovociu končí. Celkovo mám radšej červené, sú síce kyslejšie, ale po tých sa idem užrať :D Mliečko by som si asi nekúpila, je pravdepodobné, že by mi vadila práve tá ríbezľová vôňa, ale vidím, že na stránke ponúkajú od Ryoru aj levanduľové telové mlieko (ktoré je práve vypredané, mám to ja šťastie :D). :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ríbezľový džús? to som tuším ani nikdy nemala:)) nie je to moc kyslé? A na tú levanduľu striehnem aj ja :)

      Odstrániť
    2. Za skúšku nič nedáš, ale podľa mňa kyslý až tak strašne neni. Podľa toho ao kto ľúbi. Vždy keď som niekde v reštike tak si v prvom rade pýtam ríbezľový džús (v druhom rade väčšinou čučoriedkový) :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne