utorok 2. septembra 2014

BABY, toto je výrobok roka!!!


Pred pár dňami som vám na FB avizovala, že som našla najlepšiu špirálu na svete a to hovorím s rukou na srdci a absolútnym nadšením. Špirály sú popravde vec, pre ktorú sa málokedy nadchnem, pretože s veľkou dávkou námahy si viem urobiť pekné riasy s (takmer) každou. Ďalej platí (aspoň u mňa), že čím drahšiu riasenku si kúpite, tým menej námahy musíte dať na docielenie krásneho efektu. 


Pred pár dňami mi z Avonu napísali, že mi posielajú ich novinku riasenku BIG&Daring, čo má byť nová prevratná špirála, ktorá Vám zabezpečí riasy filmových hviezd. Zaujímavosťou bolo, že sa nás milá dievčina, ktorá sprostredkuje tieto testovačky na konci opýtala, že jej máme napísať, či by sme špirálu odporučili svojej kamarátke alebo nie. Hm- to je otázka do bitky, pretože aj Vás považujem za svoje virtuálne kamošky a pri písaní (kladných) recenzií je to vždy o tom, či by som Vám výrobok s kľudným srdcom odporučila alebo nie. A prvý krát po dlhej dobe sa mi minulý týždeň stalo, že som Vám hneď hneď hneď hneď musela napísať, že som našla riasenku, ktorá je proste DOKONALÁ!!!!



Avonu sa podarilo podľa mňa niečo, čo dokážu špirály za 15€ a viac a to vykúzliť riasenku, ktorá Vám v 1!!! vrstve  urobí neskutočne dlhé a krásne riasy. Ale poďme na to postupne, nech Vás ešte trochu ponaťahujem: riasenka má krásne balenie, je to taký tučko v elegantnej čiernej tube, ktorá sa veľmi príjemne drží. Samotný aplikátor je klasický štetinový, a jemne zahnutý do mierneho polmesiačika- čím riasy krásne vytočíte nahor. Farba je krásne sýtočierna a drží celý deň bez drobenia sa či otláčania. 

A prečo som nadšená?? 




Dámy a páni, to je 1 vstva BIG&DARING riasenky! Ak máte radi veľké riasy, s takým tým bábikovským efektom zamilujete sa na prvý krát. Cena riasenky je +- 8,9€ a ako to poznáte s Avonom niekedy aj nižšia. Ja už teraz viem, že toto je pre mňa výrobok tohto roka a v decembri ju stopercentne v mojom zozname uvidíte. A na otázku Avonu odpoviem takto - odporučila by si túto riasenku svojej kamarátke? Vám všetkým ju jednoznačne odporúčam a v mojom okolí jej idem robiť také promo ako nikto. Ostatne, stačí ju mať na mihalniciach, otázky prídu samé :))

A čo Vy? Čo poviete? Skúšali ste niekedy Avon riasenky? Sledujete novinky?

51 komentárov:

  1. No mily Avon klobuk aj sanka dole :-O

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také ji mám a jsem velmi spokojená, dělá Ti krásné řasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow...tak ta ti dělá fakt fantastické řasy. Musím jí mít :D

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak mám taký pocit, že po veľmi dlhej dobe si od našej prothermáckej avonlady vypýtam katalóg... Robí ti neskutočne krásne riasy!! Tú ja musím vyskúšať! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tohle vypadá úžasně. Od Avonu mám ráda řasenku Supershock, taky dělá krásné řasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na tú mám extrémnu smolu! Už trikrát som sa ju snažila objednať a nikdy mi ju moja Avon Lady nedoniesla :(

      Odstrániť
  6. A umí řasy i natočit? Takhle z podhledu to není poznat. Já mám silné výrazné řasy, ale rovné a navíc na jednom oku kratší, takže potřebuji hlavně pozvednout.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Povedala by som, že natáča tak normálne, neviem, aký efekt od riasenky požaduješ, ale natočí ale nepovedala by som, že ich budeš mať také ako z reklamy :) za mňa skôr mega predĺži :)

      Odstrániť
  7. Tak to vypadá na zajímavý produkt! Já jsem si oblíbila stálici od Maxfactor False Lash Effect, mám nejradši ty umělé kartáčky...ale když je to taková bomba, tak třeba se odhodlám a vyzkouším :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. MaxFactor má skvelé riasenky len tie sú o dosť drahšie ako tie Avoňácke :) ale robia tiež prekrásne riasy :)

      Odstrániť
  8. ja sa zas neviem rozhodnúť či je dobrá alebo zlá :-/ testujem ju už dlhšie a raz mi spraví krásne riasy, inokedy samé zlepence

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kto ma zaujem je teraz v akcii za 3,9 plus k nej ceruzka na oci za jedno euro

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak za tú cenu s tvojou ponukou hádam nie je ani nad čím dumať!!

      Odstrániť
    2. Mám záujem i ja!

      Odstrániť
  10. Wow, no tak to koukám, že jedna vrstva udělá takové krásné řasy :) Pecka!

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vypadá opravdu zajímavě, ale mě moc na katalogovou kosmetiku neužije. jak si to nemůžu "osahat", tak mě to neláká...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to je problém veľa ľudí. Ja si hovorím, že riasenky nemáš šancu ,,ošahať" tak či onak lebo sú zalepené :/

      Odstrániť
  12. V Avone som zatiaľ natrafila len na jednu skvelú špirálu, ale keď hovoríš, že táto je super, asi niečo na tom bude :) Možno, keď bude niekedy v akcii si ju objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. pomalu si budu muset řasenku pořídit, tak aspoň vím, po čem sahnout
    neposedarium

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tak to je efekt, že jsem málem vážně spadla ze židle! Nevěřila bych, že je něco takového možné :) Akorát že neznám nikoho, kdo by Avon katalogy měl :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Avon má tuším aj online eshop alebo skús FB Avon tam je vždy kopec dobrovoľníčok :)

      Odstrániť
    2. Poslem katalog, aj spiralku :-)

      Odstrániť
  15. Riasenka vyzerá fakt super, pre mňa správna riasenka dokáže už v jednej vrstve vyčariť objem ak nie, je to oničom. Riasenky s takýmito tučnými kefkami mám rada a odkedy ich začali vyrábať už iné nepoužívam. Z Avonu som však žiadnu ešte nemala, počula som, že dosť vysychajú tak som to radšej neriskovala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si práve vôbec nemyslím, že vysychajú. Čo mali takú orandžovú ruším infinitize tá mi vydržala asi najviac zo všetkých aké som kedy mala :) ale ja vždy život riaseniek aj mesiac predlžujem očnými kvapkami :)

      Odstrániť
  16. Tobě sluší. Já mám na své řasy ozkoušený jedině umělé kartáčky, takové ty řídké s krátkými štětinami. V podstatě je mi jedno, co to je za značku, před lety jsem měla Niveu, jenže jsem si tehdy neschovala obal, tak už nevím, co to bylo zač a podruhé jsem si ji nekoupila. Pak se ke mně dostala řasenka od Rimmelu a od té doby si už několik let kupuju tu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Avon mám ráda moc, miluju listováním katalogu (třeba i 3x ten stejný :D) a vždycky si něco objednávám. Musím říct, že poprvé se mi ta řasenka líbí na očích, fakt Ti dělá nádherné řasy
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tá riasenka vyzerá super, krásne ti predĺžila riasy :) Avon ma v poslednej dobe čím ďalej, tým viac príjemne prekvapuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ahoj, musím Ti říct, že máš opravdu skvělý blog! :) velmi insirativní, určitě sem brzy zavítám znovu :) Budu ráda, když se i ty koukneš na můj blog http://dobrotyoda.blogspot.cz/ Měj se hezky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. ja ju mám tiež, ale spokojná som nebola, zdala sa mi strašne hrudková a opadávala mi ako stará špirála. tiež sa mi líčilo horšie s takou veľkou kefkou. každému ale vyhovuje niečo iné...

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne