nedeľa 14. septembra 2014

Celebrity s fakt peknými vlasmi




Dlhšie sa pohrávam so zmenou farby vlasov ale stále nie a nie sa dokopať. Ako ste mohli vidieť na pár fotkách, ktoré som zverejnila na blogu moja farba vlasov je tmavohnedá s medenými odleskami. Farbu mením dvakrát do roka – v zime si dávam o stupeň tmavšiu a v lete o stupeň svetlejšiu resp. medenejšiu hnedú. Tento rok som bola už odhodlaná a v košíku som mala farbu ombré na domáce farbenie ale nakoniec som si to rozmyslela. Nechcela som ísť do roboty s takými vlasmi, keď som si navyše ani nebola istá, ako to vyjde. Okrem strachu z výsledku som sa bála aj toho, čo mi ombré urobí s vlasmi. Za posledné roky mi pravidelné strihanie a dobrá vlasová kozmetika naozaj pekne ozdravila vlasy a počula som, že ombre vlasy veľmi vysušuje. Tak som vlastne teraz tam, kde som aj bola. 




Ak človek rozmýšľa nad zmenou farby vlasov, v prvom rade je dobré vedieť, čo vlastne chce. Ja som vedela, že som nechcela ryšavú a ani žiadne šialené farby (ružová, modrá..) asi by som nechcela ani blond (blond som bola kedysi dávno a doteraz sa mi za to všetci smejú). Takže mi ostala hnedá.  Posledné mesiace som hľadala všakovaké inšpirácie a pri pozeraní KUWK sa mi neskutočne páčia vlasy Khloé. Má ich hnedé s pomerne silným blond ombré a vyzerá to fakt super. Aj vyrovnané, aj natočené aj v gumičke. Vec, ktorá ma však odrádza je, že to, že Khloe vyzerá super je síce jedna vec, ale to, že jej tie vlasy stajlovali dve hodiny predtým, než ju natáčali je vec druhá. Ja vidím v TV produkt kaderníkov, nie produkt toho, že mám ráno 10 minút čas na vlasy, poďme zo seba urobiť divu. 




Druhá celebrita, ktorá má fakt krásne vlasy je podľa mňa Jennifer Lopez. Opäť dlhovlasá bruneta s vlasmi akoby presvetlenými od slnka. Vlasy nevyzerajú neprirodzene, práve naopak. Okrem toho jej dodávajú fakt šmrnc a zvýraznia, čo zvýrazniť majú. To mám ten istý problém ako s Khloé ale ešte môžem pridať dodatok – Jennifer Lopez je hnedá hispánka a ja som biela kaukaziánka t.j. naša podobnosť je úplne minimálna. To, že také vlasy seknú jej absolútne neznamená, že ja v nich budem vyzerať čo i len trochu rovnako.
A tak sme vlastne tam, kde sme boli. Mala by som byť spokojná s tým čo mám a držať sa mojej farbiacej rutiny.

A čo Vy? Ako často meníte strih či farbu vlasov? Kde sa inšpirujete? Bojíte sa zmeny?

32 komentárov:

  1. milá Bianca,never vždy fotografiám .J-Lo má nadpájané vlasy, a že nie sú úplne zničené viacnásobnými melírmi je pravdepodobne len vdˇaka hispánskemu pôvodu a inej kvalite vlasov,ako máme my.budˇrada,že máš pekné vlasy a melír,nedajbože ombré nikdy nerob doma,a ak už sa pre 1 alebo 2 rozhodneš,dobre vyberaj kaderníčku.ako odstrašujúci príklad uvediem superstáristku-či čo-M.Bagárovú,ktorej vyrobili z pekých vlasov slamu.
    peknú nedeľu a pochvalu za blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľmi pekne ďakujem za krásny komentár :) veľmi ma potešil! Tak už som sa rozhodla, že do ombre nepôjdem, mala by som byť rada za to čo mám a nie skúšať za každú cenu blbosti :)

      Odstrániť
  2. ombre nerob doma!! :D som za posledne 2 roky videla tolko home-made ombres na ulici ze to ani neviem spocitat :D a uprimne by som sa to bala aj u kadernicky si dat spravit :D
    podla mna na zimu by boli lepsie tmavsie nech to dobre kontrastuje s bledsou pletou :D
    ja mam teraz co najsvetlejsie a inspirujem sa u rity ora a iggy azalea - teda inspirovala som sa, kym som sa nedozvedela ze presne na vsetkych fotkach kde sa mi ich vlasy pacili najviac maju parochne :DD fail. takze moja inspiracia ostava pri eve green v dark shadows :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. parochne :D si ma pobavila, lebo to je trochu na úrovni toho môjho, že si beriem príklad s celebrít, ktorým na tých fotkách predtým pol hodinu vlasy upravovali štylisti :DD ale tak ľahko sa človek namotá na tie celebritné fotky..A potom si stačí pozrieť pár videí na youtube a mám pocit, že všetko zvládnem sama a nepotrebujem ani kaderníčku :) No presvedčili ste ma, ombre nebude :) Ani doma, ani inde :)

      Odstrániť
  3. Pekný komentár od Anonyma. :-) Pokiaľ ide o moje vlasové kreácie, tak bola som už blond, ale to len vďaka mojej nešikovnej a už bývalej kaderníčky, mala som už aj nejaké oranžovo-červené vlasy a už si ani nepamätám ako som sa k ním dostala. :-) Akurát, čo ma neláka sú čierne vlasy, aspoň nie na mne, zo skúsenosti viem, že sa čiernej zbavuje veľmi ťažko. Prešla som od krátkych vlasov až po dlhé pod zadok. No teraz som sa upokojila a mám už dlhší čas tú istú farbu a ten istý strih. A domáce experimenty by som neodporúčala ani ja!
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty máš naozaj veľmi pekný strih takže ten by som nemenila :) vyzeráš super štýlovo, takže chválim tvoju kaderníčku :)

      Odstrániť
  4. Vlasy JLO se mi taky strašně líbí :) Taky se mi líbí vlasy Evy Longoria. Možná je to spíš o tom, že se mi líbí objemné navlněné vlasy, než že by šlo o barvu :D Ale o ombré jsem taky uvažovala, ale mám právě strach, že mi to poničí strašně konečky.

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak ale ja absolútne netuším jak také krásne vlny ako má Longoria urobiť :D mám doma všetky tepliace nástroje, ale ako jej to robia netuším :D

      Odstrániť
  5. Do ombré bych rozhodně nešla. Naživo jsem neviděla jediné, co by se mi líbilo. Hlavně spolužačka to měla úplně příšerné a to to měla od kadeřnice. Navíc se mi to nelíbí už z principu, že to jeden čas měli všichni. Z vlastní zkušenosti bych nedoporučovala dávat na vlasy barvu vůbec, před půl rokem jsem zkusila melír a dodneška jsem ještě zničené vlasy nedala dohromady. A taky všichni kolem měli kecy, že mi to nesluší a to dokáže pořádně nabourat sebevědomí, i když mně se to docela líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto presne nemám rada (Aj keď je to pochopiteľné), ale keď zrazu začne nejaký boom a potom majú niečo všetci. Tak to bolo aj s bobom, ktorý mala Victoria Beckham - zrazu mala tento účes každá druhá baba a povedzme si, bolo to celkom smiešne. U nás síce vo firme ombre nemá nikto,ale na druhú stranu aj toho by som sa bála, či to niekto pochopí :D vieš, či na mňa niekto nebude pozerať, že - a viac farby už nebolo? :DD

      Odstrániť
  6. Ja som ombre mala pred rokom a dost mi to vysusilo vlasy. Musela som ostrihat a odvtedy vlasy nefarbim vobec.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. JLo má nádherné vlasy. S tím barvením tě naprosto chápu, můj příběh stahování černé ještě pořád není u konce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moja milá Bianca, ja mať také krásne vlasy ako ty, tak ani len nerozmýšľam nad zmenou farby (dobre dobre, možno trošku). Ak mám vyjadriť svoj názor, tak u teba sa mi veľmi páči aké máš vlásky a ak by si ich mala nejako zmeniť, tak by som ti urobila melír z tenkých pramienkov, ale nie blonďatý, skôr medený. Inak k hnedým očiam sa mi páčia blond vlasy, lebo ľúbim výrazné kontrasty, ale na tebe mi práve sedí takáto hnedá akú máš. Ale vravím, je to len môj názor :) Myslím, že na zimu by som ti nechala na hlavičke to čo máš a zmenu skúsila až na jar. Teda nechcem ťa od ničoho odradiť, opakujem že je to len môj názor :)
    Myslím, že na tvoju otázku ani nemusím odpovedať :D Sama vieš, že ja som experimentátor a vlasy mením v podstate podľa nálady cca každé dva mesiace. Síce som si už povedala, že strihať ich už nebudem tak radikálne, no človek pri mne nikdy nevie. Nafarbiť ich nemám problém (hoci aj na modro), čiernu ale vynechávam. Rovnako ako vyššie píše Katka, aj ja z vlastnej skúsenosti viem, že sa ich zbavuje dosť ťažko. A ešte si predstav, že mi čiernych vyrastali moje blonďaté, no vyzeralo to strašne!! :D Čo sa týka poničených končekov, tak tie som mala aj vtedy keď som vlasy vôbec nefarbila. Samozrejme som bola veľmi rada, keď som zistila že existuje tvoj blog, bo ešte keď som ešte nemala účet na gúgli som si na tvoj blog sem tam klikla a dosť som si toho na tvoje odporúčanie pokupovala a už tie končeky niesú taká hrôza :) Bože asi som napísala referát :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) poznáš to sama aké sme my baby večne nespokojné :) každá chceme to čo nemáme a potom keď to už máme tak nadávame (aspoň ja) aké to bolo predtým lepšie :)) ale ty si farebný majster a popravde ako rozmýšľam nad týmito zmenami mám ťa stále v hlave a hovorím si, a čo? keď to bude zlé, prefarbím alebo ostrihám a vlasy dorastú..ale potom sa z toho vyspím a hovorím si, bože- čo ak to bude ale fakt zlé: :))) každopádne ak aj niečo razantnejšie meniť budem, bude to ako píšeš asi až na jar. teraz si nechám pohov, svetlejšia sa aj tak hodí až na leto či jar tak teraz môžem dumať a 5x si to rozmyslieť :)

      a ps: referáty mám najradšej takže kľudne aj stále :)

      Odstrániť
  9. Ja si nefarbím vlasy už veľmi dlho, ale stále ma pochytí ta tužba vyskúšat niečo nové, no zatial odolávam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď to, že nás baby to podľa mňa z času na čas strašne chytí a potom vymýšľame blbosti :)

      Odstrániť
  10. Nádherné vlasy hlavně na prvních třech fotkách :) Já už delší dobu přemýšlím nad změnou.Stále mám přírodní, blond, která podle mě ke mě sedí a nevím zda to měnit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ombre je pekne, ale podla mna svoju slavu zazilo uz pred rokom. Ak si chces dat ombre, chod ku kadernicke. Ja by som teda urcite neriskovala doma.

    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poviem ti pravdu, že ma všetky komentáre mega odstrašili od toho domáceho..a vlastne aj od toho profesionálneho :/

      Odstrániť
    2. Mas pravdu, podla fotiek mas pekne vlasy a je skoda ich farbit. Ja si farbit musim, kvoli sivym vlasom (sive vlasy mam uz od VS).

      KAVIAREŇ-U-MAČKY

      Odstrániť
  12. JLo je má nejhezčí! já jsem si je dřív barvila opravdu hodně,ale teď už zůstávám jen u černé barvy, ale možná budu měnit na hnědou, ale asi až příští léto :) www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa čiernej vždy strašne bála pretože som počula kopec príbehov o tom, ako ťažko ide potom dole a to ma veru veľmi straší :(

      Odstrániť
  13. ombré mám a nic to nevysušuje.... je to prostě peroxid...mám zničené vlasy úplně stejně jako předtím =D Jen mně ombré přestalo bavit a dala jsem si na celou hlavu červenou a konce mi víc září ;)

    Právě si pohrávám s myšlenkou, že všechno stáhnu na blond a na to červenou aby byla pěkně rudá, jenže to už je drastický zásah jak blázen =/

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Za svůj život už jsem byla skoro všechno, kromě čistokrevné blondýny (ale silné blond pruhy ve vlasech a la zebra mě neminuly, úděl dospívání v devadesátkách, no :-)). Zakotvila jsem u černé. Co se týče celebrit a jejich vlasů, tak si vybavím asi jen Katy Perry, protože ta má na hlavě i dost šílený kreace a sluší jí to, ať má vlasy fialový nebo zelený. :-) Ombré, no, na tmavých vlasech je to odbarvení a to prostě není šetrná záležitost, na vlasech se to podepíše, někomu víc, někomu míň, když má kvalitní, silný vlasy. Navíc, ne, doma určitě ne a bála bych se svěřit i většině kadeřnic (když člověk vidí, co po ulici chodí oškubů, které se majitelky pokusily spasit melírem ve dvaceti odstínech červené, tak by brečel)... Moc pěkně udělaných ombré jsem neviděla. Ano, tyhle lehce prosvětlené účesy jakoby s dotekem šisování od sluníčka jsou na správném typu hezké, ale to musí udělat sakra šikovný kadeřník, to neumí každá vesnická patlalka za pětistovku. Dobrý, citlivě vyvedený melír je vyšší dívčí. Navíc bych si skoro vsadila na to, že je pravda to, co říká anonym, tyhle bohaté záplavy vln jsou z nastavených vlasů a na nás normálních smrtelnicích to nikdy tak hezky vypadat nebude.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru veru pravda pravdúca a musím súhlasiť zo všetkým..niekedy má človek taký pocit, keď pozerá tie videá a reklamy, že doma dokáže všetko..a potom horko zaplače a uteká ku kaderníčke ktorá (niekedy) pomôže a niekedy nie. Je pravda, že keď som mala raz urobený pekný taký ten slniečkový melír bol od kaderníčky a presne ako píšeš, nebolo to teda za 500 :)) hold, za krásu sa platí a asi treba počítať trochu aj s tým, že ak chce mať niekto vlasy ako celebrita, mal by za to asi aj zaplatiť toľko ako celebrita :(

      Odstrániť
    2. České a asi ani slovenské kadeřnice se od silných kontrastních pruhů podle mě ještě neosvobodily a vrcholem vlasové kreativity je červená. Nesvěřila bych jim ani ombré, ani prosvětlení vlasů. Většině z nich fakt ne. A to nemám problém utratit u kadeřníka i vyšší částku, však chci kvalitu, že. Jsem smířená s tím, že za tři sta mě fakt nikdo neobarví a neostříhá, když to má k něčemu být. Ale kde ty šikovné kadeřnice vůbec sebrat, že...

      Odstrániť
  15. Ještě jsem se nikdy nebarvila. Zůstávám u svojí blond, a teď mám vlasy docela dlouhé a líbí se mi to, takže nic zatím měnit nehodlám:)

    http://evasdreamworldcz.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne