pondelok 29. septembra 2014

Čo prináša koniec mesiaca?


Koniec mesiaca môže síce prinášať veľa vecí ale pre mňa je to obdobie, kedy si zakazujem pozeranie blogov a netrpezlivo čakám na Ladybox. Tentokrát to nebol ani taký problém nakoľko ma cez víkend skolila chrípka a jediné, čo som zvládala bolo ležať doma, pozerať polouplakaného Loja v Búrlivom víne (nech už konečne začnú ostatné seriály) a spať. Aby som sa však nevzdala môjho každomesačného zvyku, pozbierala som svojich 5 síl dokopy a vytvorila som tento príspevok, ktorý mi paradoxne dodal aj nejakú energiu. Ladybox mi totiž urobil takú radosť, že mi zlepšil náladu na celý víkend! Tak sa do neho pustime, možno nakopnem v pondelok trochu aj Vás:


Ako som písala, nemala som čas pozerať si ostatné blogy takže neviem, či boli v boxíku aj iné telové mlieka,ale ak by som si aj mala vybrať jedno, bola by to určite pistácia. Trochu viac si o mojej pistáciovej vášni prečítate zajtra, ale tak či onak mám obrovskú radosť. Presne toto pistáciové mliečko už jedno doma mám, pretože je to z Dermacolu moje najobľúbenejšie. Vonia ako sladký pistáciový koláčik, krásne vonia a pekne hydratuje. Povedala by som, že je určené na normálnu pokožku, extra suchú potešia skôr telové maslá.

Rituals Sprchová pena Yogi Flow- v Ladyboxe už jedna sprchová pena Rituals bola a ja si ju stále šetrím na nejakú špeciálnu príležitosť (už som sa rozhodla, že si ju vezmem do Mexika) takže k nej budem baliť aj túto druhú. Neskutočne sa na ňu teším, a rozhodne to beriem ako luxusný výrobok, ktorý by som si sama len tak nekúpila.

Sumita Beauty Champagne Eye - dekoratívnu kozmetiku zastúpila pre mňa neznáma značka Sumita. Ceruzka mi prišla absolútne vhod, nakoľko som pred pár dňami pozerala rôzne jesenné tutoriály a ako som zistila hitom tejto jesene sú bronzové oči a bordové pery.


Takáto ceruzka je potom jednoznačne nevyhnutnosť, nakoľko ju môžete použiť buď ako bázu pod očné tiene (tie sú potom jasnejšie, krajšie, sýtejšie) alebo ako tiene samotné (ak sa nebojíte, že sa Vám počas dňa zgrčkavie), alebo ako ceruzku pod oči. Farba ceruzky sa síce nazýva šampanská,ale nenechajte sa zmiasť, ide o peknú bronzovo-hnedú farbu, ktorá pekne ukáže skoro na každej farbe očí. Ceruzka je super mäkká a má úžasnú sýtu farbu s krásnymi odleskami.


Predposlednou vecou bol cestovný Lavera krém na ruky s bio pomarančom a bio rakytníkom. Cestovné balenia krémov na ruky ma zvyčajne potešia vždy najviac, lebo človek nepotrebuje reálne niekam cestovať na to, aby ich využil. Malý krém sa hodí mať v kabelke stále a obzvlášť teraz, keď ide zima a ruky sú suché a popraskané. Laveru mám rada, pričom opäť nesklamala. Krém je síce redší (takže bude dobre pomíňať ho teraz a v zime si zaobstarať nejakú jej hustejšiu verziu) ale krásne vonia a ruky necháva hladké a hydratované. Teraz mi napadlo, že si ho asi z kabelky vyberiem a odložím si ho na jar, kedy mi poslúži lepšie. Ale nenechajte sa odradiť, ak nemáte ruky príliš suché možno bude pre Vás akurát. 


Poslednou vecou boli dve mini vzorky - jedna od Barefoot- krém pre namáhanú pokožku a druhá Weleda denný krém pre pleť s vrákami. Weledu dám mamine, nakoľko mňa našťastie ešte vrásky netrápia (klop klop klop po dreve) a Barefoot pri nejakej cestovateľskej príležitosti rada vyskúšam.


Ak by som to mala zhrnúť, najviac ma potešila Sumita ceruzka na oči, ktorá mi prišla úplne vhod na moje kreácie jesenného make-upu a potom Rituals sprchový gél, ktorý je pre mňa znakom niečoho špeci, luxusnejšieho.

A čo Vy? Aká súčasť jesenných trendov Vás zaujala? Mali ste v Ladyboxe to isté alebo niečo iné? Páčil by sa Vám?

25 komentárov:

  1. Tá ceruzka na oči zaujala aj mňa najviac, ale že by som si ostaté veci kúpila sama od seba to povedať nemôžem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď tá ceruzka bola podľa mňa trhák :) a minimálne dermacol mliečko odporúčam ísť ovonat :) fakt stoji za to!

      Odstrániť
  2. Nemůžu si pomoct, ale za mě je nejen tento ale i poslední boxy čím dál větší bída. Objevují se stále dokola stejné značky, mnohdy lehce dostupné v dorgériích (viz. Dermacol). LB mě už vůbec nebaví a jsem vážně ráda, že jsem před časem už přestala objednávat. Byla bych zklamaná a neskutečně vytočená.

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taky mi to tak připadá. Objednala jsem si minulý LB a byla jsem zklamaná, ale z tohoto bych byla zklamaná mnohem víc.:(

      Odstrániť
    2. Dermacol je tam fakt ze dosť často ktovie prečo z neho nedávajú dekorativku ta by podľa mňa ľudí mega potešila. Napr. Tú sadu korektorov alebo líčka. Alebo by mohli dať do boxu lush :) nejak som sa tu rozosnila :))

      Odstrániť
  3. Som rada, že ťa LB potešil, ale mňa už nejak prestal baviť. Kedysi bol plný zaujímavých produktov, ktoré si bežne človek nekúpi, ale to, čo tam dali teraz ako telové mlieko, krém na ruky, sprcháč ?...toho snáď má každá žena na rozdávanie:P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je pravda, za mňa by mohol byť vždy plný dekoratívky to ma poteší vždy naviac :)

      Odstrániť
  4. Tento box mi prijde celkom v pohode. No cim dalej tym viac mam pocit ze tieto boxy to flakaju a ako keby stale opakuju produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No keď má box za teba ,,celkom v pohode" to je podľa mňa dosť pochvala :) jasné, že boli aj lepšie (zopakujme miliónty krát ten s Mythic Oilom,Loreal linkou a YR dokonalým rúžom) ale tento bol podľa mňa tiež super :)

      Odstrániť
    2. Prave na ten som myslela aj ja :) ten bol bezpochyby TOP a urcite ho tak lahko nic neprekona. Len skoda ze taketo topky davaju raz za rok :/

      Odstrániť
    3. ja na ten myslím stále :) to bol môj box snov :)

      Odstrániť
  5. Já ti nevím, už jsem to psala Charmedce (kolegyni blogerce), že box sice není na první pohled tak špatný, ale přijde mi, že je toho nějak málo? Nebo se mi to zdá... nevím, každopádně ty boxy už dávno nejsou to, co bývaly... Naposledy jsem objednávala před rokem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No v podstate je toho málo, lebo celé produkty sú len dva :( u mňa to vynahradili tou penou z nej sa fakt strašne teším, takže to vnútorne beriem ako celý produkt :)

      Odstrániť
  6. Beauty boxy ma nikdy nelakali, sem-tam si sice kuknem nejaky obsah na blogoch, ale vzdy sa uistim, ze o nic neprichadzam. Mozno je to tym, ze nemam rada prekvapenia, v kozmetike mam pomerne vyhraneny vkus, takze ma hocico neoslovi. Navyse, s postupom casu mam pocit, ze ten koncept beauty boxov sa skosi vycerpal, vyprazdnil.. vidim tam stale tie iste znacky, ten isty typ produktov... podla mna by to malo zmysel, keby tam boli novinkove produkty povedzme mesiac-dva pred uvedenim na trh, aby to ziskalo nadych akejsi exkluzivity.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja stále dúfam, že tam bude raz nejaký mega luxusný produkt - Chanel, Dior- ale to asi blúznim. Z času na čas si pozerávam tie zahraničné a všetci tvrdia aké sú lepšie ale podľa mňa ani nie. Tam sú zase ďalšie značky, ktoré mi nič nehovoria, takže je to ťažko porovnávať. Ak nemáš rada prekvapenia potom je to jasné, že to nebude asi to pravé orechové. Takto sa môžeš ,,prekvapiť" aspoň každý mesiac na nejakom blogu a spokojne si povedať, že si ušetrila :)

      Odstrániť
    2. zo zahranicnych sledujem francuzske a obcas sa zadari, obcas menej, napriklad teraz oslavovala ich Glossybox narodeniny a okrem ineho si odberatelky nasli v boxe miniaturu licenky Orgasm od NARS, to by som neodmietla :D

      Odstrániť
    3. och to by hádam nikoho nenaštvalo :) to by som sa asi prvý krát zapojila aj do výmeny produktov :) by som miniatúry vymenila za hocičo :))

      Odstrániť
  7. Na tu pěnu Rituals si dej pozor, poměrně dost vysušuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Lady box jsem ještě neměla :) a moc mě zaujala ta tužka na oči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hezké věcičky, tužka a tělové mléko vypadají skvěle :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento box se jim povedl, obsah se mi moc líbí :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moc se mi líbí ten obsah .. zvlášť aroma ritual pistáciový jsem nikde neviděla

    http://beaufash-klarka.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne