štvrtok 4. septembra 2014

Ďalšia kamka na trhu




Ako som spomínala už viackrát hádam neexistuje žiadna značka, ktorá by v svojej ponuke ešte nemala micelárnu vodu. V prípade, že ste ako ja je pre Vás tento fakt potešujúci, pretože micelárky sú proste top a ak náhodou preferujete inú formu odličovania bude Vám to asi jedno.
Tak, či onak, pre všetkých micelárka milovníkov máme tu ďalšiu Ryor micelárku (https://eshop.ryor.cz/x8245/hydratacni-micelarni-voda) , ktorá môže bojovať o Vaše srdcia. Ako som už viackrát spomínala, micelárkou si odličujem iba oči, nakoľko na moju pleť potrebujem trochu viac aktívnych zložiek. Vždy keď používam novú micelárku sledujem dve veci:
1, či štípe
2, ako ľahko odlíči make-up
Treba ešte dodať, že vo všeobecnosti nepoužívam vodeodolné riasenky, takže sledujem ako odličuje bežne dostupné riasenky.



 Balenie micelárky je celkom jednoduché, priesvitná plastová tuba o veľkosti 150ml. Micelárka nijako nevonia a je priesvitnej farby. Je určená všetkým typom pokožky vrátane citlivej, ale čo sa Ryoru týka musím napísať, že som nikdy nemala problém, že by mi pleť reagovala na hocijaký ich výrobok zle. Tak isto to bolo aj s touto micelárkou, ktorá je naozaj veľmi príjemná a šetrná. Klasicky ju nanesiete na vatový tampónik a odlíčite si pleť (v mojom prípade oči). Odlíčenie je jednoduché a príjemné, pričom ma milo prekvapilo, že micelárka pekne odličuje aj Gosh farebné linky, čo je veru výzva pre každý odličovač.
Cena micelárky sa pohybuje okolo 3,3 € a zoženiete ju v obchodoch, ktoré nájdete tu:klik.




 Ja by som síce ocenila väčšie balenie ale po pondelkovom príspevku som pochopila, že som v tomto v menšine, takže potom nemám absolútne čo vytknúť. Opäť ďalšia kvalitná vec od Ryoru, ktorá sa doma využije.
A čo Vy? Ako sa odličujete? Ktorá micelárka ukradla Vaše srdce?

20 komentárov:

  1. Pane boze uz je tolko micelarok kto sa ma v tom orientovat :) uz len cakam co ich o chvilu nahradi a s cim zas kozmeticke firmy pridu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak já jsem vyzkoušela zatím Garnier micelárku a teď jsem si koupila Loreal, ale aspoň mám další tip :) Jinak mě micelárka moc na odličování očí nestačí, radši mám dvoufázový odličovač a na dočištění pak micelárku :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. takže ty si taký ten mega dočisťovač? To vidím u amerických blogeriek, tie idú presne ako ty- odličovač a až potom micelárka :) tomu hovorím precíznosť, no na to som lenivá :)

      Odstrániť
  3. Micelárkám jsem úplně nepodlehla, ale sem tam si nějakou koupím. Tuhle jsem ještě nezkoušela, ale Ryor mám ráda, tak možná zkusím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od micelarnej vody som sa vratila naspat k pletovej vode.
    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám loreal a biodermu :) vedie bioderma :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som si veru micerálky obľúbila. Prečo nie? Jednou vecičkou odlíčim všetko. Mala som ich viacero, Nivea, Boujoar, Garnier ale najviac ma oslovila Bioderma ružová. Neviem, túto značku ja veru môžem a nielen čo sa micerálky týka. No a na druhom mieste je Nivea :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som Biodermu zbožňovala ale po rokoch používania ma začala štípať, čo bol vlastne popud na to, aby som skúšala ďalšie :)

      Odstrániť
  7. Tuhle micelárku jsem ještě nezkoušela, já mám teď doma Eucerin (super, ale hrozně rychle ubývá) a pak ještě Niveu a tu jsem zatím nerozdělala :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som Eucerin neskúšala ale láka ma, aj keď teraz neviem keď píšeš, že rýchlo ubúda :(

      Odstrániť
  8. mna tento boom nechytil a voci stale pribudajucim micelarkam mam taky blezeovany postoj, uz ma to proste neohuri ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. blazeovany :) tak to som este nikdy nepocula :) dakujem za ozivenie slovnej zasoby :) a inak myslim si, ze vela ludi moc velky boom skor odradi ako potesi :)

      Odstrániť
  9. Mixa!! Tá je u nás furt. Netuším kde sa u nás furt berie (určite mamka). Nie že by mi ukradla srdce (to skôr mamke), ale nepohrdnem... pokiaľ nemám vodeodolnú špirálu, s tou si (podľa mňa) neporadí... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie zátvorky nemajú chybu :)) a Mixa je super, takže sa ani nedivím :) inak ja som si myslela, že ty máš vodeodolnú skoro stále :)

      Odstrániť
  10. Jéééé, další micka, kterou musím vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne